Skubiai reikia! Kaip papuosti torta sachmatu lentos motyvu?
Visų torčiukai labai gražūs, matosi, kad daug darbo įdedama, šaunuolės
Dėl to torčiuko su Įžegnojimo diena...keistas kažkoks, kažko trūksta užrašas kažkur pakibęs. ir apskritai tokie užrašai ant tortų keistai atrodo, krikšto dar nieko, mes įpratę, bet čia man panašu, jei būtų tortas laidotuvėms, tai negi rašytumėte JONO LAIDOTUVĖS arba LAIDOTUVIŲ DIENA čia tik mano nuomonė, kadangi autorė norėjo kritikos, tai ir gavo
Dėl to torčiuko su Įžegnojimo diena...keistas kažkoks, kažko trūksta užrašas kažkur pakibęs. ir apskritai tokie užrašai ant tortų keistai atrodo, krikšto dar nieko, mes įpratę, bet čia man panašu, jei būtų tortas laidotuvėms, tai negi rašytumėte JONO LAIDOTUVĖS arba LAIDOTUVIŲ DIENA čia tik mano nuomonė, kadangi autorė norėjo kritikos, tai ir gavo
QUOTE(yrakaipyra @ 2012 06 24, 10:49)
autorė norėjo kritikos, tai ir gavo
aciu uz nuomone na,si svente nera laidotuves,bet gana rimtas zingsnis vaiko gyvenime,nes tai baznytine svente norejau data uzdeti,bet kad skaiciai neproporcingai dideli pas mane tai,juos ir nuemiau,tdl uzrasas truputi auksciau gavosi,nei kad per viduri.
(ir man uzraso norejosi tokios pat spalvos,kaip juostele,ale tu isgauk tokia man dar per sudetinga)
rekaliuke, gal galite smulkiau kaip padaryti ja? puiki lenta Nesu labai patyrusi, o reikia skubiai
butu gerai be pastiliazo, tik su sokoladu
butu gerai be pastiliazo, tik su sokoladu
QUOTE(Dianaaa1215 @ 2012 06 24, 11:08)
Snikersas 2,5 kg Išbandžiau tokį šonų puošimo būdą
virsus graziai ziurisi,o sonu bangeles kaikur netgi tiesios atrodo,noretusi kiek labiau pabangavimu ir bent viena juostele gal netgi daugiau
QUOTE(Dianaaa1215 @ 2012 06 24, 11:08)
Snikersas 2,5 kg Išbandžiau tokį šonų puošimo būdą
Man sis sonu puosimo budas labai grazus, tik dar nelabai suprantu kaip jis padaromas
Sveikos
Ateinu pasirodyt savo pirmasias Joniniu backutes, jau vargau nesekmiu savaite bet kazkas gavosi laukiu kritikos
Rafaelo 3,3kg
Kriausinis karamelinis 3kg
Papildyta:
Nu man irgi ziauriai grazus ale nesigauna man tie pabangavimai nors tu ka rulioju rulioju su tuo pagaliuku ne velnio nesigarbanoja o tik kazkaip mase issidarko gal as perdaug spaudziu kam gaunasi gal paprotintumet kaip tai daryti
Ateinu pasirodyt savo pirmasias Joniniu backutes, jau vargau nesekmiu savaite bet kazkas gavosi laukiu kritikos
Rafaelo 3,3kg
Kriausinis karamelinis 3kg
Papildyta:
QUOTE(airius @ 2012 06 24, 14:10)
Man sis sonu puosimo budas labai grazus, tik dar nelabai suprantu kaip jis padaromas
Nu man irgi ziauriai grazus ale nesigauna man tie pabangavimai nors tu ka rulioju rulioju su tuo pagaliuku ne velnio nesigarbanoja o tik kazkaip mase issidarko gal as perdaug spaudziu kam gaunasi gal paprotintumet kaip tai daryti
Aciu aciu visoms
Taip is plaktos grietineles. Db, kai yra karsciai dedu standiklio ir tik kartais, siaip dirbu be jo.
Tiek daug nepirk grietineles nebent ant lovos suksi tiek roziu kol ismoksi Nusipirk pradziai puse litro, issiplak gerai ir bandyk.
Nieko nedziovinau, pasidariau tureklus, i vidu po maza pagaliuka, patepiau vandeniu ir sukisau. Isploninau juostele. Tureklus perbrakiua teptuk usu vandeniu ir uzdejau siek tiek ant tureklu paspausdama ir viskas
Lb grazus bokalas, tokia puta apetitna
mergaites daug kartu rasiau, kad pagal viska reikalingas 1M (zvaigzdute), tik gana plati, buvo pas Mingailiux berots, tik per siaura, del to rozes gavosi per smulkios. Jus paziurekit youtube kaip daro, su 1M
Nors mokant jas sukti tinka bet kuris petal antgalis
kur kreiva bandziau visaip iziureti, bet nematau. Lb paprastas, grazus tortukas.
Ir rankinukas gulintis grazus
QUOTE(Mingailiux @ 2012 06 23, 15:55)
Nu man kokios grazios Keilos rozytes, negaliu. Jos cia is plaktos grietineles darytos? Gal ten dar kokio standiklio dedasi? ri dadsi kas nors, tai koks kiekis ant kiek? Vis tiek noriu nusipirkti normalu antgali ir padaryti tas rozytes
Taip is plaktos grietineles. Db, kai yra karsciai dedu standiklio ir tik kartais, siaip dirbu be jo.
QUOTE(niukse @ 2012 06 23, 17:19)
Keilanu man tos rozeeees viskas sakiau pastilazas eis i sona pailseti prisipirksiu trilitreka grietineles ir suksiu suksiu suksiu noriu ir as tokiu roziu moket daryt. NU SUPER
Beje kaip tuos tureklus jachtai padarei? isanksto dziovinai ar kaip kad neikristu tarp stulpeliu
Beje kaip tuos tureklus jachtai padarei? isanksto dziovinai ar kaip kad neikristu tarp stulpeliu
Tiek daug nepirk grietineles nebent ant lovos suksi tiek roziu kol ismoksi Nusipirk pradziai puse litro, issiplak gerai ir bandyk.
Nieko nedziovinau, pasidariau tureklus, i vidu po maza pagaliuka, patepiau vandeniu ir sukisau. Isploninau juostele. Tureklus perbrakiua teptuk usu vandeniu ir uzdejau siek tiek ant tureklu paspausdama ir viskas
Lb grazus bokalas, tokia puta apetitna
QUOTE(Ispaikyta @ 2012 06 23, 20:17)
Keila, super torciukai , o koks antgaliukas reikalingas tu rozyciu darymui?
mergaites daug kartu rasiau, kad pagal viska reikalingas 1M (zvaigzdute), tik gana plati, buvo pas Mingailiux berots, tik per siaura, del to rozes gavosi per smulkios. Jus paziurekit youtube kaip daro, su 1M
Nors mokant jas sukti tinka bet kuris petal antgalis
QUOTE(keno @ 2012 06 23, 20:19)
mano kreivuolis laukiu streliu
kur kreiva bandziau visaip iziureti, bet nematau. Lb paprastas, grazus tortukas.
Ir rankinukas gulintis grazus
QUOTE(*Keila* @ 2012 06 24, 12:30)
Aciu aciu visoms
. Db, kai yra karsciai
. Db, kai yra karsciai
pas jus karsta? biski auksciau +10 tai bent vasarele,nors stauk
QUOTE(keno @ 2012 06 24, 12:35)
pas jus karsta? biski auksciau +10 tai bent vasarele,nors stauk
Nu tik nereikia varyti ant LT vasaros
As gi nesakau kad pastoviai karsta, bet buvo dienu kai tikrai buvo lb karsta ir dar saule tiesiai spigino i virtuve, tai patikekit kaip karsta