tinulia, kreminiai papuosimai man labai labai tokie mieli
olesta, boruze kokia storule, taip ir norisi suvalgyti, nereali
QUOTE(tinulia84 @ 2012 07 08, 00:21)
kiek daug graziu tortuku!
QUOTE(pasta222 @ 2012 07 08, 10:34)
merginos, reiktu greitos pagalbos
sakykit kaip prilipdyti tas braškes prie šonų???
dėl braškių nežinau kuo jos ten prilipdytos, apipilta jos žele cukrum arba žele tai fal tuo pačiu ir prilipinta?
QUOTE(sineja @ 2012 07 08, 14:23)
merginos, reiktu greitos pagalbos
va komentaruose po tortu radau : O braškės priklijuotos tortenguss - cia tokia želė tortams yra parduotuvėse
QUOTE(Lietaus lasas @ 2012 07 08, 17:05)
va komentaruose po tortu radau : O braškės priklijuotos tortenguss - cia tokia želė tortams yra parduotuvėse
va komentaru ir neskaiciau
labai dekoju, lekiu pirkti ir bandyti
Papildyta:
QUOTE(tinulia84 @ 2012 07 08, 17:04)
aš irgi nematau čia jokios reklamos, visai čia niekas nebekalba apie papuošimus, tai galėtų būti atskira tema, tortų nuotraukos be komentarų ar kažkas tokio...
dėl braškių nežinau kuo jos ten prilipdytos, apipilta jos žele cukrum arba žele tai fal tuo pačiu ir prilipinta?
as buciau zele ir bandziusi prilipinti, tik jauciu neilgai jos prilipusios laikytusi
QUOTE(keno @ 2012 07 08, 11:51)
pasta,tas su zasele o,tas raudonas purkstas su purskiamais?as viduj nebepurskiu nesuosi torta laukan,nes paskui tos dulkes blizgancios visur skraido
taip, purskalu....lauke nepurskiau nes labai karsta o nesiau i skliapa
ačiū ąžuolo gilės specialiai žalios, todėl, kad jaunos gilės yra žalios, vaikelis mažas, tai ir brandžios gilės jam netinka mano čia nuomonė tokia
užrašus dariau iš pastilažo, aisingo net neplakiau, būtų patirpęs ko gero, pakaitinu švirkšte mikrobangėje ir rašau, klijuoju detales ir t.t.
užrašus dariau iš pastilažo, aisingo net neplakiau, būtų patirpęs ko gero, pakaitinu švirkšte mikrobangėje ir rašau, klijuoju detales ir t.t.
QUOTE(Olesta @ 2012 07 08, 23:19)
ačiū ąžuolo gilės specialiai žalios, todėl, kad jaunos gilės yra žalios, vaikelis mažas, tai ir brandžios gilės jam netinka mano čia nuomonė tokia
Jums leidus nusikopinau tortuka su gilemis:) pas mane azuolas auga bandysiu kazka panasau padaryti, dekui uz ideja
O kad del pastilazo sildymo svirkste-ar man cia vienai ji staip gret ten sudziuna? nu tik kelios sekundes ir viskas
ar kas bande sildyt pastilaza svirkste garu vonioje? na neturiu as mikrobanges
Olesta, galiu paklausti, kas visiems batukams raištelius išvarstė?