Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(leguska69 @ 2012 07 07, 16:02)
pv ko pageidauja, ta ir lipdai biggrin.gif

pvz ,asmeniskai man, gan retai leidzia kazka paciai kurti.vis koki pavyzduka atsiuncia .leistu daugiau fantazuoti,tik tokiu budu inestume nauju veju i tortu puosima

QUOTE(Nevute @ 2012 07 07, 16:11)

nu kur jau cia bananas schmoll.gif tikru tikriausias menuliukas wub.gif
kaip man patina juriniai tortukai wub.gif

QUOTE((:Buziukas:) @ 2012 07 07, 16:21)

gerule nuotaka smile.gif
o antram tortukui man labiau noretusi isgaubtu gelyciu,o ne kaip ''blynuku''. nebent butent tokia ir buvo mintis smile.gif

aciu visoms uz mano tortuku pastebejima 4u.gif
Atsakyti
Mikelandželo Dovydas vyriško grožio etalonas, su visais jam priklausančiais "atributais", man jis su figos lapeliu būtų kur kas patrauklesnis o, bet tačiau .... hihihi.gif Ir peržvelgus Mikelandželo kūrybą tikrai ne vieną tokį darbą rastumėt .
Atsakyti
Nevute kaip visad super tortukai. Nu man ner grazesniu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE((:Buziukas:) @ 2012 07 07, 16:21)
sveikos, na ka, rodau pirma mergvakario ir pirma triauksti vestuvini biggrin.gif snikers

grazus tortukas... okokie diametrai formu buvo triaukscio?
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2012 07 07, 16:53)
gerule nuotaka  smile.gif
o antram tortukui man labiau noretusi isgaubtu gelyciu,o ne kaip ''blynuku''. nebent butent tokia ir buvo mintis  smile.gif

aciu visoms uz mano tortuku pastebejima  4u.gif

dekui 4u.gif o ptas gelytes mazas as nezinau kaip labiau pakelt, jei labiau keliu jos tiesiog per puse luzta g.gif

QUOTE(wavin @ 2012 07 07, 18:00)
grazus tortukas... okokie diametrai formu buvo triaukscio?

dekui 4u.gif 30, 21 ir 10 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(@adrij@ @ 2012 07 07, 11:48)
wub.gif ... gražu , tik .... iš to arklio pilvo ir supuoklės , reik išimti masę , ten turi būti tuščia  tongue.gif
Papildyta:
Kodėl taip galvojate  ?  biggrin.gif

Nu ta pati ir mama sake, o man turbut smegenys nuo karscio issilyde lotuliukas.gif , zinosiu. aciu 4u.gif

visu grazus torciukai ir pagarba uz tai, kad per karscius tokius tortus kepate ir puosiate wub.gif
Atsakyti
QUOTE((:Buziukas:) @ 2012 07 07, 18:09)
dekui 4u.gif o ptas gelytes mazas as nezinau kaip labiau pakelt, jei labiau keliu jos tiesiog per puse luzta g.gif

jei neisieina ju kitaip isploninti/pakelti,tai bent isimkit is formytes ne tiesiog ant stalo,o vos sulektame delne- lapukai automatiskai pasilenkia. tikiuosi aiskiai parasiau 4u.gif
Atsakyti
Na, pasirodau ir as su savo tortuku. Nu grynas issukis pradedancioms per toki karsti puosti tortus doh.gif Viskas tipsta, leidziasi, bega. Nes saldytuve visas tortas dabar blizga.
Sukritikuokit ax.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mingailiux: 07 liepos 2012 - 18:42
Na aš irgi truputi įsiterpsiu į jūsų diskusiją apie pasaulio garsenybių meną .

Skulptoriai dirbo savo darbą , ir apie tortus tikrai negalvojo , jie " kalė žmogų .... mes darom tortus , tai nėra ką lyginti abu menus , jie vietoj konkoliukų neiškalinėjo nei traukinukų , meškiukų , nei kabino ten bijūnus ar ramunėles .

Man nemalonu būtų tokį tortą valgyti , apatinę dalį valgyčiau , bet to aparato tikrai atsisakyčiau .
Ir čia tik mano nuomonė , bet .... nei vyro nei moters tos vietos , nėra tokios jau išvaizdžios , kad jomis dekoruotume tortus , bet kažkas to prašė , o kažkas galėjo tai padaryti , va ir gimė tortas biggrin.gif .

O kas liečia torto padarymo kokybę , jau visai kas kita , darbas puikus smile.gif .

Nuostabių tortų pridėjote mergaitės wub.gif wub.gif , Nevute wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo @adrij@: 07 liepos 2012 - 19:07
Sveikos merginos,nuostabus jusu darbai kaikuriuos net nusikopinau idejom blush2.gif , saunuoles visos 4u.gif
Cia mano keli smile.gif
Varskinis su braskem 2,5kg
user posted image

Rafaelo apie 3kg
user posted image
user posted image

Sokoladinis su mascarpone ir bananais 3,5kg
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Mingailiux @ 2012 07 07, 17:40)
Na, pasirodau ir as su savo tortuku. Nu grynas issukis pradedancioms per toki karsti puosti tortus  doh.gif Viskas tipsta, leidziasi, bega. Nes saldytuve visas tortas dabar blizga.
Sukritikuokit  ax.gif

...................

Visumoje tortas nuostabus, labai grazus angeliukas, suteikia svelnumo jausma. wub.gif Bet jei taip norite kritikos, tai galiu pasakyti tik tiek , kad ant rausvos dalies torto matosi nezymi oro pusle ir juostele, kuri apjuosia torta ne visur vienodo storio, va smile.gif) ... ir kartais kaip daugeliui grazu gelytes ne plokscios, tai man jos kartais atrodo prie nuvytimo ribos, tuomet galbut lapeliai didesniu gelyciu ne visi turetu buti i viena puse palinke. tai va kiek daug prirasiau. bet kiek zmoniu tiek ir nuomoniu ax.gif
Papildyta:
QUOTE(zibute77 @ 2012 07 07, 19:05)

labai atsiprasau jog pacitavau ir nuotrauka, pamirsau istrinti. tikrai nenorejau

Va taip ir buna su ta kritika tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 07 liepos 2012 - 20:41
QUOTE(Mingailiux @ 2012 07 07, 19:40)
Nu grynas issukis pradedancioms per toki karsti puosti tortus  doh.gif

pradedanti ar ne,visoms vienodai karstis trukdo smile.gif

angelelis labai grazus smile.gif

QUOTE(niukse @ 2012 07 07, 20:13)

kokie fainuoliai tortai! butelaitis patiko smile.gif
Atsakyti