Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(elenka @ 2012 07 07, 13:12)
as nieko nekomentuoju, nes manau ne labai dar teises turiu ,kad pakritikuot,

Ne butina kritikuot, bet issakyt savo nuomone mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(IwonaBogd @ 2012 07 07, 13:24)
Ne butina kritikuot, bet issakyt savo nuomone mirksiukas.gif

kai darysiu tokius tortus kaip adrija, tikrai sakysiu savo nuomobe, o dabar na neturiu teises, na man taip atrodo.smile.gif
Atsakyti
QUOTE(elenka @ 2012 07 07, 13:26)
kai darysiu tokius tortus kaip adrija, tikrai sakysiu savo nuomobe, o dabar na neturiu teises, na man taip atrodo.smile.gif

Man asmeniskai mano tortams norisi ir pradedanciuju nuomone ir super kepeju nuomone isgirsti. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(IwonaBogd @ 2012 07 07, 14:25)
Man asmeniskai mano tortams norisi ir pradedanciuju nuomone ir super kepeju nuomone isgirsti. mirksiukas.gif

zinosiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Garsiai nemuskit biggrin.gif pasirodau ir as savo pirma torta dengta su mase. Gausybes ragas mergvakariui biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(leguska69 @ 2012 07 07, 14:54)
Garsiai nemuskit biggrin.gif pasirodau ir as savo pirma torta dengta su mase. Gausybes ragas mergvakariui biggrin.gif

Na jau koks apetitnas wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
na jeigu jau leidot pasisakysiu: as ne "chanza", bet tortai su moteriskais ir vyriskais lyt. organais, man nemalonus,nenoreciau toki nei daryt nei valgyt. ypac mane sukrete kazkada cia rodytas vyro torsas su ryzias plaukais, saziningai pamacius -apetitas kazkur dingo,net supykino, buvo labai nemalonu. . tortai aisku labai kokybiskai atlikti. na va pasakiau. visi cia liapsojo,ilgai kentejau, bet daugiau negaliu. 4u.gif as siuo atveju uz Froida ( cia apie jo teorija apie seksualuma), o pati manau, kad mergvakariui galima kazka kito sugalvot, nei nuogus kiausus. va taip blush2.gif . nesupykit.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo elenka: 07 liepos 2012 - 14:48
QUOTE(elenka @ 2012 07 07, 15:45)
na jeigu jau leidot pasisakysiu: as ne "chanza", bet tortai su moteriskais ir vyriskais lyt. organais, man nemalonus,nenoreciau toki nei daryt nei valgyt. ypac mane sukrete kazkada cia rodytas vyro torsas su ryzias plaukais, saziningai pamacius -apetitas kazkur dingo,net supykino, buvo labai nemalonu. . tortai aisku labai kokybiskai atlikti. na va pasakiau. visi cia liapsojo,ilgai kentejau, bet daugiau negaliu. 4u.gif as siuo atveju uz Froida ( cia apie jo teorija apie seksualuma), o pati manau, kad mergvakariui galima kazka kito sugalvot, nei nuogus kiausus. va taip  blush2.gif . nesupykit.

As cia suprantu, kad apie manaji pasakojat smile.gif As gyvenime nedarysiu tortu su visokiais vyriskai daikciukais ar kitokiais dalykais. Nes man negrazu smile.gif O sis man paciai buvo idomus, nes cia kaip ir kunas tik iki puses, nieko bjauraus nesimate, tik kad tie plaukai ne tokie gavosi kaip reikejo, tai cia jau mano beda, kad neturejau kitokiu dazu, bet nuotraukoj kuria atsinese tokie ir buvo. smile.gif

Atsakyti
Tiesa sakant Davincis Rodenas ir daugelis kitu grand menininku vien tik nuogybes paise, bet niekam tai nera bjauru visi grozisi ju kuriniais. o Graikai... Graikai is viso garbino tobula kuna ir jo nesidrovejo biggrin.gif vaje kokie iskrypeliai. biggrin.gif

aisku as juokauju, karstis smegenis lydo biggrin.gif

Elenka, pralinksmek, juk VAAAASARA! drinks_cheers.gif zinai kaip yra vienos nuotakos nori gert vyna ir uzkast sokoladiniu triufeliu, o kitom reikia striptizo sokejo ir torto su bimbarka. ko pageidauja, ta ir lipdai biggrin.gif
Atsakyti
Uf kaip karsta smile.gif Bet adrijos tortai tai as doh.gif Zuiki irgi doh.gif wub.gif Ir visu kitu wub.gif biggrin.gif 4u.gif

Ikelsiu kelis savo krikstynu smile.gif

user posted image

Labai idomu ar tas menulis issilaike (kiti sake kad cia bananas smile.gif ) g.gif

user posted image

Atsakyti
sveikos, na ka, rodau pirma mergvakario ir pirma triauksti vestuvini biggrin.gif snikers 2kg, pastilazasuser posted image
rafaelo beveik 8kg, pastilazasuser posted image
user posted image
nu bet kaip slapiuoja nuo karscio ta mase tortu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo (:Buziukas:): 07 liepos 2012 - 15:22
[quote=leguska69,2012 07 07, 16:02]
Tiesa sakant Davincis Rodenas ir daugelis kitu grand menininku vien tik nuogybes paise, bet niekam tai nera bjauru visi grozisi ju kuriniais. o Graikai... Graikai is viso garbino tobula kuna ir jo nesidrovejo biggrin.gif vaje kokie iskrypeliai. biggrin.gif

hmmm, niekur is jusu pamynetu neatismenu nuogu lytiniu organu, bendrai kuna prisimenu, bet ci akazkas kita, as ne pries nuoga kuna, o pries posluma ir gasluma. cia kritika. norit sutikit norit ne. tongue.gif
Atsakyti