Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(@adrij@ @ 2012 07 07, 10:35)
Visaip pasitaiko , būna pora h. būna normaliai .... man vestuvinius lengva daryti , su vaikiškais kiek užtrunku , tie raukinukai ,  modeliukai  doh.gif .

O šiaip , kažin kuri iš čia visų normaliai pamiegam  tongue.gif .

na taip, sutinku, miego truksta, bet nieko nepadarysi biggrin.gif
(vaziuoju mazosios parsivezti, nes truksta namuose surmulio lotuliukas.gif )
Atsakyti
Sios savaites paskutinis
Snickers, varskes (ir priedo mano mazoji dar dovanu gavo daug graziu nuo sios moters biggrin.gif )
user posted image
Atsakyti
man toks klausimaukas,o kur jus adrija gyvenat?uzsenyje?
Atsakyti
wub.gif ... gražu , tik .... iš to arklio pilvo ir supuoklės , reik išimti masę , ten turi būti tuščia tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(elenka @ 2012 07 07, 11:29)
man toks klausimaukas,o kur jus adrija gyvenat?uzsenyje?

Kodėl taip galvojate ? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ryto_rasa @ 2012 07 06, 23:22)
tortai tikrai nuostabus! bet muse as but nenoreciau  unsure.gif  as isivaizduoju,kas buna musems,kurios braunasi i @drijos virtuve  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Spėju nėr pas Adriją musių schmoll.gif , kondiškė veikia, langai uždaryti , nors ir man musės nepatinka biggrin.gif

Po visų Jūsų grožių rodausi ir aš savo savaitės triūsą tongue.gif

Sūris kitaip , snikersas
user posted image

Šitame torte kai kas atpažins savo stilių, bet man taip patinka tie "skuduriniai" tortai wub.gif
user posted image
user posted image

Trim progom tortas , sūnui - 2, mamai 20, krikštynos
user posted image

Krikštynų , mergaitei ir berniukui
user posted image
user posted image
Papildyta:
nu ir dar vienas pikantiškas, iš kitos pusės jis labiau pikantiškas hihihi.gif , bet....

Mergvakariui
user posted image
Atsakyti
[quote=Rasa_zyk,2012 07 07, 12:56]
Spėju nėr pas Adriją musių schmoll.gif , kondiškė veikia, langai uždaryti , nors ir man musės nepatinka biggrin.gif

jau ir as apie kondiske galvoju nes pati tirpstu nuo tokios silumos ka jau kalbeti apie torcikus doh.gif
O mergvakariui tai jua toks gerulis biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo benomama: 07 liepos 2012 - 10:57
Mergvakario puikus tortas thumbup.gif , kaip ir viskas aišku , ir tuo pačiu - nė velnio lotuliukas.gif , ir jokių S nereikia , va tokius ir aš daryčiau , mėgstu paslėptą seksualumą biggrin.gif .

Lopai , lopai , sagos wub.gif .... kas gali būti šilčiau vaikučio torte , jei ne tai .
Atsakyti
Oi kiek puikiu torciuku wub.gif kad pasipyle tai pasipyle thumbup.gif
Rasa prasysiuos i kursus figureliu mokintis bigsmile.gif biggrin.gif
O jau karstis koks nezmoniskas doh.gif tirpsta viskas, apie tortus nebekalbu...

Mano mix (drugius padaziau, bet bendros foto darytos anksciau blush2.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramune.v: 07 liepos 2012 - 11:21
adrijai?smile.gif na parasyta virgin Island, tai ir speju, gal uzsenyje kur gyvenate:) Nejaugi Kaune?
Atsakyti
QUOTE(Rasa_zyk @ 2012 07 07, 11:56)

o,kiek daug groziu! bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(benomama @ 2012 07 07, 10:56)

O mergvakariui tai jua toks gerulis biggrin.gif

Ačiū mirksiukas.gif

QUOTE(@adrij@ @ 2012 07 07, 11:11)
Mergvakario puikus tortas  thumbup.gif  , kaip ir viskas aišku , ir tuo pačiu - nė velnio  lotuliukas.gif , ir jokių S nereikia , va tokius ir aš daryčiau , mėgstu paslėptą seksualumą  biggrin.gif .

Lopai , lopai , sagos  wub.gif  .... kas gali būti šilčiau vaikučio torte , jei ne tai .

Man irgi pirmoj vietoj toks seksualumas cool.gif , pridengtas, su paslaptim, dar drugelį norėjau užtupdyti , ant tos ... hmm, pačios pikantiškiausios vietos, bet gi vyras doh.gif su savo komentarais, įkalbėjo kad nereikia biggrin.gif . Labai ačiū už vertinimą aciuks.gif

QUOTE(ramune.v @ 2012 07 07, 11:18)

Rasa prasysiuos i kursus figureliu mokintis bigsmile.gif  biggrin.gif

Oi man dar pačiai mokytis mokytis doh.gif , bet labai malonu , ačiū 4u.gif
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2012 07 07, 11:21)
o,kiek daug groziu!  bigsmile.gif

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
as nieko nekomentuoju, nes manau ne labai dar teises turiu ,kad pakritikuot, o liaupsint laikas nuo laiko liaupsinu, visu tortai nuostabus. figureliu ir as nemoku, eisim Ramune kartu pas Rasa mokytis, jei priims
Atsakyti