Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Nesu ragana , ir vaikučių neskriaudžiu biggrin.gif , keli jų šventei .

user posted image....user posted image

user posted image

Batukus iš " rankos" išpjoviau , tokių norėjo , o tokios iškarpos neturėjau , tai truputi nekokybiški blush2.gif .

user posted image...user posted image

O čia , ale tipo pelėda ... nors užneša , ir gerokai , į pingviniuką laugh.gif

user posted image
Atsakyti
Dar kart TOBULA wub.gif . Norėčiau muse ant Adrijos virtuvės sienos bent savaitę pabūti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasa_zyk @ 2012 07 06, 15:13)
Dar kart  TOBULA  wub.gif . Norėčiau muse ant Adrijos virtuvės sienos bent savaitę pabūti  rolleyes.gif

OK .... tik ne ta blizgalti blink.gif doh.gif lotuliukas.gif

Viskas , kalbos baigtos , reik grįžti į darbą fitness4.gif , iki susimatymo bye1.gif .
Atsakyti
@drij@ kaip atnesa savo grozius tai man spaudimas pakyla doctor.gif regis, kad modelinu dirba, ant krasteliu ne vievo lasiuko nereikalingos masytes thumb_yello.gif
Atsakyti
QUOTE(kr1stute @ 2012 07 06, 11:33)
Saules Zuikuti,jusu specializacija vaikiski tortukai ir nieko cia nebepridesi 4u.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif

aciu,as irgi sita pastebejau biggrin.gif

QUOTE(@adrij@ @ 2012 07 06, 13:45)

tas zalias su medeliais ir paukstukais wub.gif
Atsakyti
Stai ir mano kelis:

sitas darytas vyriskai kompanijai, kuriems papuosimas tikrai nebutina, jiems svarbu skonis ir kokybe lotuliukas.gif Papuosimai reikalingi tik moterom, ta tai tikrai pastebejau biggrin.gif
user posted image

O cia paprase sidabriniu vestuviu jubiliejui, ale prase treciadieni vakare, o penktadieni jau atsiime ax.gif Tik nuotraukoje pamaciau kaip netinka sitas popierius, o norisi kokio zalio fono doh.gif ax.gif

user posted image
Atsakyti
na ka ,rodau savo pirma krikstynu torta, batukai daryti pirma kart.viska norejau kitap, bet labai plonai iskociojau mase, galvojau , kad neuzteks ir ji kai kur sutrukynejo, todel slepiau kaip galejau. Sunkiai man gavosi sis tortas. kaip ir zinau kas su jo negerai, bet laukiu komentaru, kritikos nebijau 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo elenka: 06 liepos 2012 - 18:15
elenka šaunuolė , tortas gražus , ir broką super gerai užmaskavote , o , kad aš taip būčiau padariusi batukus iš pirmo karto bigsmile.gif .... bet , visą torto grožį gadina , visai kas kita 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(elenka @ 2012 07 06, 19:14)
na ka ,rodau savo pirma krikstynu torta, batukai daryti pirma kart.viska norejau kitap, bet labai plonai iskociojau mase, galvojau , kad neuzteks ir ji kai kur sutrukynejo, todel slepiau kaip galejau. Sunkiai man gavosi sis tortas. kaip ir zinau kas su jo negerai, bet laukiu komentaru, kritikos nebijau 4u.gif

Kokie mieli batukai! Tikrai labai skaniai ir mielai atrodantis tortas. thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 07 liepos 2012 - 20:42
aciu uz gerus zodzius, tikrai nesu patenkinta, tikrai mase perplonba, matesi sluoksniai nes biskvitas tamsus, nors ir sviestiniu negailedama sutepiau,zdz trukumu milijonas,, ypac po profesionalu tortu,sita turit omenyje adrija? nes kazkaip sunerimau, kas ten visa grozi gadina, kazkaip nejaukiai pasijutau, galvoju, gal sienos purvinos, ar virtuve nesvari? doh.gif ot dabar nemiegosiu blink.gif
Atsakyti
Tortui fotografuoti vieta ne visai tinka 4u.gif , tortukas thumbup.gif ... ir kedukai thumbup.gif , eik miegoti biggrin.gif .
Atsakyti
manau, kad adrija turejo omeny visa tai kas aplinkuj torto deze prideta (dezutes, buteliukai, mentele, kriaukle).
O tortukas visai neblogas thumbup.gif . As tai batuku lipdymo labai bijau, karta bandziau, nelabai pavyko. blush2.gif
Atsakyti