Nesu ragana , ir vaikučių neskriaudžiu , keli jų šventei .
Batukus iš " rankos" išpjoviau , tokių norėjo , o tokios iškarpos neturėjau , tai truputi nekokybiški .
O čia , ale tipo pelėda ... nors užneša , ir gerokai , į pingviniuką
Dar kart TOBULA . Norėčiau muse ant Adrijos virtuvės sienos bent savaitę pabūti
QUOTE(Rasa_zyk @ 2012 07 06, 15:13)
OK .... tik ne ta blizgalti
Viskas , kalbos baigtos , reik grįžti į darbą , iki susimatymo .
@drij@ kaip atnesa savo grozius tai man spaudimas pakyla regis, kad modelinu dirba, ant krasteliu ne vievo lasiuko nereikalingos masytes
QUOTE(kr1stute @ 2012 07 06, 11:33)
Saules Zuikuti,jusu specializacija vaikiski tortukai ir nieko cia nebepridesi
aciu,as irgi sita pastebejau
QUOTE(@adrij@ @ 2012 07 06, 13:45)
tas zalias su medeliais ir paukstukais
Stai ir mano kelis:
sitas darytas vyriskai kompanijai, kuriems papuosimas tikrai nebutina, jiems svarbu skonis ir kokybe Papuosimai reikalingi tik moterom, ta tai tikrai pastebejau
O cia paprase sidabriniu vestuviu jubiliejui, ale prase treciadieni vakare, o penktadieni jau atsiime Tik nuotraukoje pamaciau kaip netinka sitas popierius, o norisi kokio zalio fono
sitas darytas vyriskai kompanijai, kuriems papuosimas tikrai nebutina, jiems svarbu skonis ir kokybe Papuosimai reikalingi tik moterom, ta tai tikrai pastebejau
O cia paprase sidabriniu vestuviu jubiliejui, ale prase treciadieni vakare, o penktadieni jau atsiime Tik nuotraukoje pamaciau kaip netinka sitas popierius, o norisi kokio zalio fono
na ka ,rodau savo pirma krikstynu torta, batukai daryti pirma kart.viska norejau kitap, bet labai plonai iskociojau mase, galvojau , kad neuzteks ir ji kai kur sutrukynejo, todel slepiau kaip galejau. Sunkiai man gavosi sis tortas. kaip ir zinau kas su jo negerai, bet laukiu komentaru, kritikos nebijau
QUOTE(elenka @ 2012 07 06, 19:14)
na ka ,rodau savo pirma krikstynu torta, batukai daryti pirma kart.viska norejau kitap, bet labai plonai iskociojau mase, galvojau , kad neuzteks ir ji kai kur sutrukynejo, todel slepiau kaip galejau. Sunkiai man gavosi sis tortas. kaip ir zinau kas su jo negerai, bet laukiu komentaru, kritikos nebijau
Kokie mieli batukai! Tikrai labai skaniai ir mielai atrodantis tortas.
aciu uz gerus zodzius, tikrai nesu patenkinta, tikrai mase perplonba, matesi sluoksniai nes biskvitas tamsus, nors ir sviestiniu negailedama sutepiau,zdz trukumu milijonas,, ypac po profesionalu tortu,sita turit omenyje adrija? nes kazkaip sunerimau, kas ten visa grozi gadina, kazkaip nejaukiai pasijutau, galvoju, gal sienos purvinos, ar virtuve nesvari? ot dabar nemiegosiu
manau, kad adrija turejo omeny visa tai kas aplinkuj torto deze prideta (dezutes, buteliukai, mentele, kriaukle).
O tortukas visai neblogas . As tai batuku lipdymo labai bijau, karta bandziau, nelabai pavyko.
O tortukas visai neblogas . As tai batuku lipdymo labai bijau, karta bandziau, nelabai pavyko.