Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(erikiuxxx @ 2012 07 05, 22:48)
as tai tik 4 kart dariau, ir nieko, o plakiau apie 10-15min. tik ant garu, paskui ta puoda statau i salta vandeni, ir dar 5min. plaku, ir jokiu guzeliu nebuvo, o kokiu greiciu reikia plakti ??? as tai ant didziausio, bet mano mixseris prastas ax.gif

aš su šluotele blenderiu, puode ant garu, budavo 8 min. reikdavo ir poto dar keleta, bet kaiptai paskutiniai kartai persiplaka sad.gif ir mažiau plakt reikia, kas pasikeitė, o gi nieko nebent cukrsu ir kiaušiniai kurie dabar tik naminiai
Atsakyti
QUOTE(aura. @ 2012 07 05, 21:55)
aš su šluotele blenderiu, puode ant garu, budavo 8 min. reikdavo ir poto dar keleta, bet kaiptai paskutiniai kartai persiplaka sad.gif ir mažiau plakt reikia, kas pasikeitė, o gi nieko nebent cukrsu ir kiaušiniai kurie dabar tik naminiai

Net nepagalvociau, kad galima perplakti unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(IwonaBogd @ 2012 07 05, 07:52)
Ikelsiu pora savo ... ax.gif

Grazus abu tortukai wub.gif

QUOTE((:Buziukas:) @ 2012 07 05, 08:31)

Faini keksiukai wub.gif , bet tortukui kasko truksta g.gif

QUOTE((:Buziukas:) @ 2012 07 05, 15:15)

Parastas, bet tortukas labai patiko wub.gif , gelyciu viduriukai graziai ziurisi wub.gif wub.gif

QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2012 07 05, 16:07)

Aveles dupcia keistoka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2012 07 06, 02:32)
Aveles dupcia keistoka biggrin.gif

matyt nezinot sito herojaus biggrin.gif
http://www.google.lt...29,r:4,s:0,i:81
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *saules_zuikutis*: 06 liepos 2012 - 07:08
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2012 07 06, 07:07)

oj doh.gif , nemaciau tokio blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Saules Zuikuti,jusu specializacija vaikiski tortukai ir nieko cia nebepridesi 4u.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Buziukas,labai grazi spalvyte 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2012 07 06, 11:33)
oj doh.gif , nemaciau tokio blush2.gif  lotuliukas.gif

graziausiai 2.gif kaip galima nematyti,musu megiamiausias multikas nono.gif irnesakyk.gif
Atsakyti
Laba diena ,

tortas su aguonom wub.gif wub.gif , ir visi visi kiti , kitų mergaičių wub.gif wub.gif .
Tokie orai , taip sunku dirbti ,bet vis tiek darote šedevrus thumbup.gif .

Mano išvargti , taip noriu vacation4.gif prie jūros biggrin.gif .

user posted image...user posted image

Atsakyti
kaip valgiau taip ir uzgniauze kvapa..., pas jus koks simtas ranku, toki grozi padaryt su tokiom smulkoim gelytem
Atsakyti
Beziurint i @adrijos tortus seiles istyso ir ciut infarktas neistiko, tobuli wub.gif wub.gif wub.gif as noriu irgi tokius moket daryti verysad.gif blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nevute @ 2012 07 06, 12:30)
Beziurint i @adrijos tortus seiles istyso ir ciut infarktas neistiko, tobuli  wub.gif  wub.gif  wub.gif  as noriu irgi tokius moket daryti  verysad.gif  blush2.gif  4u.gif

NEVUTE,tai kad jums labai arti jau,sitokius grozius darot bigsmile.gif

ADRIJA,noriu paklaust tu baltu alia aguonu viduriukai is ko padaryti?irgi valgomi? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(GITALE @ 2012 07 06, 14:21)
kaip valgiau taip ir uzgniauze kvapa..., pas jus koks simtas ranku, toki grozi padaryt su tokiom smulkoim gelytem

Tik dvi biggrin.gif , jos ne tokios ir smulkios , kažkada dariau 0.5 cm. va tada tai padirbėjau karsta.gif

QUOTE(Nevute @ 2012 07 06, 14:30)
Beziurint i @adrijos tortus seiles istyso ir ciut infarktas neistiko, tobuli  wub.gif  wub.gif  wub.gif  as noriu irgi tokius moket daryti  verysad.gif  blush2.gif  4u.gif

..... unsure.gif jūs paklausykit kas kalba umn.gif

QUOTE(O-RE-AR @ 2012 07 06, 14:36)
NEVUTE,tai kad jums labai arti jau,sitokius grozius darot  bigsmile.gif

ADRIJA,noriu paklaust tu baltu alia aguonu viduriukai is ko padaryti?irgi valgomi? rolleyes.gif

Taip , viduriukas valgomas , iš šokoladinės masės , o va tas šemšiukas aplinkui jį , iš siūlų tongue.gif , buvau mačiusiu video kaip darė , štai iš prireikė , nes būtent tokio norėjo jaunieji , o ne kuokelių , sakė kuokeliai ne natūraliai atrodo .... o ir brangoka būtų , jei iš kuokelių daryti tokį vešlų doh.gif .

Ačiū visoms aciuks.gif.
Atsakyti
QUOTE(@adrij@ @ 2012 07 06, 12:45)

Mano išvargti

TOBULA bigsmile.gif , visi be išimties wub.gif
Atsakyti