Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(keno @ 2012 07 05, 18:46)
zuiki 4u.gif kaip susitvarkai su mases slapiavimu schmoll.gif pas mane +25 doh.gif tik istrauki,ir tirpsta schmoll.gif

oj,siandien pas mane irgi kaip niekad viskas tirpsta.saldytuve irgi nekas-jei daznai ji darineju,viduj susidaro dregme ir detales leipsta doh.gif zodziu,greiciau ruduo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2012 07 05, 19:42)
oj,siandien pas mane irgi kaip niekad viskas tirpsta.saldytuve irgi nekas-jei daznai ji darineju,viduj susidaro dregme ir detales leipsta  doh.gif  zodziu,greiciau ruduo  biggrin.gif

nu va, o as jau galvojau paskutinius tortus blogai aptepiau doh.gif dabar zinosiu, kad cia nuo karscio blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2012 07 05, 19:42)
oj,siandien pas mane irgi kaip niekad viskas tirpsta.saldytuve irgi nekas-jei daznai ji darineju,viduj susidaro dregme ir detales leipsta  doh.gif  zodziu,greiciau ruduo  biggrin.gif

reiškia ne mūsų su dukra šiandien brokas buvo..jetau-taip dar nebuvę..Su dukra darėm papulius,tai net apsiverkė mano puošėja-masė kaip ne įprastas pastiliažas buvo -akyse leidosi,plyšo doh.gif
Atsakyti
siandieniniai darbai doh.gif slapi antrankiai(kableli padejau,kur priklauso))
snicersas,pastilazas
user posted image
ir krikstui,pieniska mergaite....zodziu,viskas varva siandien doh.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(keno @ 2012 07 05, 21:22)

grazus darbeliai
belieka atkenteti vasara.ne tiek daug jos ir teturim smile.gif
Atsakyti
man tai baisu darosi, sestadieniui darau vestuvini, o kaip tycia tokie orai karsti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2012 07 05, 21:29)

belieka atkenteti vasara

lietuviams niekad neitiksi laugh.gif tai,jiems ziema per salta,tai vasara per karsta...nors jos dar neturejome irnesakyk.gif
Atsakyti
O geras. Su tortu tirpimu sugadinot nuotaika. Kaip tik sestad. puosiu savo maziukes krikstynu torta. Nu pati karsciausia diena. O taip dziaugiausi, kad krikstynoms pagaliau orai susilo. Pasirodo vis tiek ne viskas gerai. Su tortu vargsiu. Jauciu reikia keltis anksti ryte ir tada puosti, kol dar nesusiles oras g.gif
O tai sarlot kremo turbut neverta tepti? Geriau sviesta su pudra? Ar as klystu ir galima ir su sarlot daryti? g.gif
Atsakyti
kas buna jei šlapia baze perplaki?
Atsakyti
QUOTE(aura. @ 2012 07 05, 22:01)
kas buna jei šlapia baze perplaki?

Bent jau man pasidarė kieta,kaip guzeliais sušoka..net maišelis suplyšo,stengiantis išspaust 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ReNcYtEa @ 2012 07 05, 22:10)
Bent jau man pasidarė kieta,kaip guzeliais sušoka..net maišelis suplyšo,stengiantis išspaust  4u.gif

va va, man jau antras kartas šoka guzeliais, bet kaip greit net po 5 min. plakimo ant garu, tai nepatikėjau kad jau taip greit išsiplaks tai paplakiau ... o kai daugiau paplaka tai kieta poto suaušta,...
Atsakyti
QUOTE(aura. @ 2012 07 05, 21:14)
va va, man jau antras kartas šoka guzeliais, bet kaip greit net po 5 min. plakimo ant garu, tai nepatikėjau kad jau taip greit išsiplaks tai paplakiau ... o kai daugiau paplaka tai kieta poto suaušta,...

as tai tik 4 kart dariau, ir nieko, o plakiau apie 10-15min. tik ant garu, paskui ta puoda statau i salta vandeni, ir dar 5min. plaku, ir jokiu guzeliu nebuvo, o kokiu greiciu reikia plakti ??? as tai ant didziausio, bet mano mixseris prastas ax.gif
Atsakyti