Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

saunuoles kepejos, visu darbai grazus 4u.gif
su pirtele, alaus bokalas, Olestos, SZ, Nevutes ir be abejo Seniai matytos Migles wub.gif Bijunos "Ruzavu" pardas ir kuriu nepaminejau nuostabus darbai

imetu ir savo keleta

Plikytos teslos, grietinele
user posted image

Plikytos teslos, grietinele, pastilazas, marsmellow
user posted image

Snickers, grietinele, pastilazas, marsmellow
user posted image

Varskes skonio, pastilazas
user posted image
Atsakyti
Labai grazus visu tortukai, saunuoles. Bet va man Nevutes tai patys mieliausi ir graziausi 4u.gif Nu jau tokie silti darbai atrodo... Man tai Nr1 thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*Keila* @ 2012 06 23, 15:04)

Nu man kokios grazios Keilos rozytes, negaliu. Jos cia is plaktos grietineles darytos? Gal ten dar kokio standiklio dedasi? ri dadsi kas nors, tai koks kiekis ant kiek? Vis tiek noriu nusipirkti normalu antgali ir padaryti tas rozytes smile.gif

Migles superiniai torciukai thumbup.gif
Atsakyti
sveikos, o as atnesu pirma savo rankinuka blush2.gif rafaelo 1,8kg, pastilazas
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 24 birželio 2012 - 10:32
QUOTE(leila10 @ 2012 06 23, 15:43)
Labai grazus visu tortukai, saunuoles. Bet va man Nevutes tai patys mieliausi ir graziausi  4u.gif  Nu jau tokie silti darbai atrodo... Man tai Nr1  thumbup.gif

Net zagtelejau, kad kazkam mano tortai Nr. 1 blink.gif Aciu labai wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Migle79 kaip seniai maciau jusu tortus jieman tokie isskirtiniai kazkokie kaip cia jau ir sake 4u.gif
Nevute wub.gif labaaai mielos boruzes
Keilanu man tos rozeeees wub.gif wub.gif wub.gif viskas sakiau pastilazas eis i sona pailseti prisipirksiu trilitreka grietineles biggrin.gif ir suksiu suksiu suksiu noriu ir as tokiu roziu moket daryt. NU SUPER thumbup.gif
Beje kaip tuos tureklus jachtai padarei? isanksto dziovinai ar kaip kad neikristu tarp stulpeliu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo niukse: 23 birželio 2012 - 16:21
Keila, super torciukai thumbup.gif , o koks antgaliukas reikalingas tu rozyciu darymui?
Atsakyti
mano kreivuolis rolleyes.gif laukiu streliu pomidorai2.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(keno @ 2012 06 23, 19:19)
mano kreivuolis rolleyes.gif laukiu streliu  pomidorai2.gif

Bent jau foto nematau jokio kreivumo, ir baltos raidės baltame fone labai gražiai žiūrisi ir kaspinukas be priekaištų wub.gif , tik niekaip užrašo nesuprantu blush2.gif , tris kartus skaičiau , bet čia tikriausiai taip reikėjo biggrin.gif . Kukliai paprastas thumbup.gif , man labai gražu smile.gif
Atsakyti
na,netoks kreivas,kokie budavo ax.gif deka Akvilytes(jei ko nesumaisiau)sake,kad sviestiniu aptepus,gruda saldytuvan,kai apstengsta,islygina ir darkart aptepa,tuomet lygiau pasidengia rolleyes.gif sunkokai sekasi su apacia,kai mases buna ne tiek daug,niekaip neiseina be klosciu(cia kaspinas biski paslepe)
toks uzrasas turi buti tongue.gif cia pirma komunija,tik Evengeliku Liuteronu Tikejimo...(kitaip vadinasi)
Atsakyti
Cia mano keletas darbeliu ax.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Eikit sau - kokie gražūs visų tortai wub.gif

Boružėlės tai man priminė aviuko šono personažus:
user posted image

Ir man jos labai žavios tongue.gif wub.gif

Ale kaip matosi kiekvienos puošėjos braižas - vienos atrodo su gulsciuku numatavusios kampus, kitos sugeba apsukti torta nuostabiausiom rozem, kitos figureles nerealias islipdo, o paskutines moka fantastiskai ispildyti torta minimalistiskai, na zodziu fantastika wub.gif

Kokia proga sugalvoti tortui? g.gif Taip noriu pabandyti dengima MMG... lotuliukas.gif
Atsakyti