saunuoles kepejos, visu darbai grazus
su pirtele, alaus bokalas, Olestos, SZ, Nevutes ir be abejo Seniai matytos Migles Bijunos "Ruzavu" pardas ir kuriu nepaminejau nuostabus darbai
imetu ir savo keleta
Plikytos teslos, grietinele
Plikytos teslos, grietinele, pastilazas, marsmellow
Snickers, grietinele, pastilazas, marsmellow
Varskes skonio, pastilazas
Labai grazus visu tortukai, saunuoles. Bet va man Nevutes tai patys mieliausi ir graziausi Nu jau tokie silti darbai atrodo... Man tai Nr1
QUOTE(*Keila* @ 2012 06 23, 15:04)
Nu man kokios grazios Keilos rozytes, negaliu. Jos cia is plaktos grietineles darytos? Gal ten dar kokio standiklio dedasi? ri dadsi kas nors, tai koks kiekis ant kiek? Vis tiek noriu nusipirkti normalu antgali ir padaryti tas rozytes
Migles superiniai torciukai
QUOTE(leila10 @ 2012 06 23, 15:43)
Labai grazus visu tortukai, saunuoles. Bet va man Nevutes tai patys mieliausi ir graziausi Nu jau tokie silti darbai atrodo... Man tai Nr1
Net zagtelejau, kad kazkam mano tortai Nr. 1 Aciu labai
Migle79 kaip seniai maciau jusu tortus jieman tokie isskirtiniai kazkokie kaip cia jau ir sake
Nevute labaaai mielos boruzes
Keilanu man tos rozeeees viskas sakiau pastilazas eis i sona pailseti prisipirksiu trilitreka grietineles ir suksiu suksiu suksiu noriu ir as tokiu roziu moket daryt. NU SUPER
Beje kaip tuos tureklus jachtai padarei? isanksto dziovinai ar kaip kad neikristu tarp stulpeliu
Nevute labaaai mielos boruzes
Keilanu man tos rozeeees viskas sakiau pastilazas eis i sona pailseti prisipirksiu trilitreka grietineles ir suksiu suksiu suksiu noriu ir as tokiu roziu moket daryt. NU SUPER
Beje kaip tuos tureklus jachtai padarei? isanksto dziovinai ar kaip kad neikristu tarp stulpeliu
Keila, super torciukai , o koks antgaliukas reikalingas tu rozyciu darymui?
QUOTE(keno @ 2012 06 23, 19:19)
Bent jau foto nematau jokio kreivumo, ir baltos raidės baltame fone labai gražiai žiūrisi ir kaspinukas be priekaištų , tik niekaip užrašo nesuprantu , tris kartus skaičiau , bet čia tikriausiai taip reikėjo . Kukliai paprastas , man labai gražu
na,netoks kreivas,kokie budavo deka Akvilytes(jei ko nesumaisiau)sake,kad sviestiniu aptepus,gruda saldytuvan,kai apstengsta,islygina ir darkart aptepa,tuomet lygiau pasidengia sunkokai sekasi su apacia,kai mases buna ne tiek daug,niekaip neiseina be klosciu(cia kaspinas biski paslepe)
toks uzrasas turi buti cia pirma komunija,tik Evengeliku Liuteronu Tikejimo...(kitaip vadinasi)
toks uzrasas turi buti cia pirma komunija,tik Evengeliku Liuteronu Tikejimo...(kitaip vadinasi)
Cia mano keletas darbeliu
Eikit sau - kokie gražūs visų tortai
Boružėlės tai man priminė aviuko šono personažus:
Ir man jos labai žavios
Ale kaip matosi kiekvienos puošėjos braižas - vienos atrodo su gulsciuku numatavusios kampus, kitos sugeba apsukti torta nuostabiausiom rozem, kitos figureles nerealias islipdo, o paskutines moka fantastiskai ispildyti torta minimalistiskai, na zodziu fantastika
Kokia proga sugalvoti tortui? Taip noriu pabandyti dengima MMG...
Boružėlės tai man priminė aviuko šono personažus:
Ir man jos labai žavios
Ale kaip matosi kiekvienos puošėjos braižas - vienos atrodo su gulsciuku numatavusios kampus, kitos sugeba apsukti torta nuostabiausiom rozem, kitos figureles nerealias islipdo, o paskutines moka fantastiskai ispildyti torta minimalistiskai, na zodziu fantastika
Kokia proga sugalvoti tortui? Taip noriu pabandyti dengima MMG...