Kepejeles, paprotinkit mane... Sugadinau tortuka...
Dariau jogurtini torta ir aptepiau sviestiniu kremu. Tada dengiau saldzia mase - situo libdomu valgomu cukriniu plastelinu. Deja, jogurtinis idaras vistik pasieke ta dengimo mase - pradejo tirpti.
Kaip galima istaisyti sia klaida?
a) stoooorai sviestiniu kremu aptepti jogurtini torta ir tada dengti saldzia mase? bet gi taip bus nelabai skanu - jausis tas sviestinis kremas.
?
Aciukas.
Dariau jogurtini torta ir aptepiau sviestiniu kremu. Tada dengiau saldzia mase - situo libdomu valgomu cukriniu plastelinu. Deja, jogurtinis idaras vistik pasieke ta dengimo mase - pradejo tirpti.
Kaip galima istaisyti sia klaida?
a) stoooorai sviestiniu kremu aptepti jogurtini torta ir tada dengti saldzia mase? bet gi taip bus nelabai skanu - jausis tas sviestinis kremas.
?
Aciukas.
QUOTE(p Raganyte @ 2012 07 02, 11:43)
Kepejeles, paprotinkit mane... Sugadinau tortuka...
Dariau jogurtini torta ir aptepiau sviestiniu kremu. Tada dengiau saldzia mase - situo libdomu valgomu cukriniu plastelinu. Deja, jogurtinis idaras vistik pasieke ta dengimo mase - pradejo tirpti.
Kaip galima istaisyti sia klaida?
a) stoooorai sviestiniu kremu aptepti jogurtini torta ir tada dengti saldzia mase? bet gi taip bus nelabai skanu - jausis tas sviestinis kremas.
?
Aciukas.
Dariau jogurtini torta ir aptepiau sviestiniu kremu. Tada dengiau saldzia mase - situo libdomu valgomu cukriniu plastelinu. Deja, jogurtinis idaras vistik pasieke ta dengimo mase - pradejo tirpti.
Kaip galima istaisyti sia klaida?
a) stoooorai sviestiniu kremu aptepti jogurtini torta ir tada dengti saldzia mase? bet gi taip bus nelabai skanu - jausis tas sviestinis kremas.
?
Aciukas.
As gal siulyciau iskepti plona biskvita kuri uzdesi ant virsaus ir kita biskvita pailga kuriuos apjuostum torto sonus, tada palyginti sviestiniu kremu ir dengti
QUOTE(JurateL. @ 2012 07 02, 01:16)
SUPER!!! tIKRAI LABAI PANASU IR LABAI GRAZU!!!
Niugi, papasakokit... Kaip visa sita derini suderinate: ,,jogurtinis, MMG, grietinele''? Ar abu soniniai komponentai - nesueda vidurinio? Ar cia ,,MMG'' - ne parduotuvine cukrine mase?
Papildyta:
QUOTE(smailyttte @ 2012 07 02, 11:51)
As gal siulyciau iskepti plona biskvita kuri uzdesi ant virsaus ir kita biskvita pailga kuriuos apjuostum torto sonus, tada palyginti sviestiniu kremu ir dengti
O! Gera ideja! Et, jau du tortukai is viso sugadinti su tomis grietineles/grietineles-zele pertepimais ir saldzia mase. O toks sprendimas paciai nedashuto!
Aciu labai!!!
QUOTE(p Raganyte @ 2012 07 02, 11:02)
SUPER!!! tIKRAI LABAI PANASU IR LABAI GRAZU!!!
Niugi, papasakokit... Kaip visa sita derini suderinate: ,,jogurtinis, MMG, grietinele''? Ar abu soniniai komponentai - nesueda vidurinio? Ar cia ,,MMG'' - ne parduotuvine cukrine mase?
Papildyta:
O! Gera ideja! Et, jau du tortukai is viso sugadinti su tomis grietineles/grietineles-zele pertepimais ir saldzia mase. O toks sprendimas paciai nedashuto!
Aciu labai!!!
Niugi, papasakokit... Kaip visa sita derini suderinate: ,,jogurtinis, MMG, grietinele''? Ar abu soniniai komponentai - nesueda vidurinio? Ar cia ,,MMG'' - ne parduotuvine cukrine mase?
Papildyta:
O! Gera ideja! Et, jau du tortukai is viso sugadinti su tomis grietineles/grietineles-zele pertepimais ir saldzia mase. O toks sprendimas paciai nedashuto!
Aciu labai!!!
Na mano visi tortai gana storais pertepimais- "slapi"ir tik vienintele beda, kuri atsitinka- pradeda slapiuoti apacia , kai padengiu mase pasistovi, bet manau tik todel, kad pati apatini sluoksni pernelyg sulaistau ir jis spaudziamas pradeda leisti...gal isvis nereikia apatinio sulieti, tik vos vos...zodziu paieskose. O del dengimo ant grietineles, tai tfu tfu tfu, dar nei viena mase neprakurio, nepratirpo ar kt., nes aptepu virto kondensuoto pieno, sviestuko ir trupinuku spakliuku, kuri aptepus pirma eile pasaldau, paskui dar pora kartu lygindama papildau...nesigauna nei super riebus, nei labai saldus, rugsteles imetu, zodziu svarbiausia pries tepant tokiu spakliuku apsipjaustyti pati torta t.y. susiformuoti jo norima kuo grazesne forma, tuomet tuo sviestiniu nereikes krauti lyginant sonus.Pries dengdama visada pasaldau, kad sviestinis kremukas apstingtu, nes uzdengus masyte glostant jis vistiek nuo rankos silumos atsileidzia ir sukimba su masyte . Dengiu MMG, kitokios ir nemoku
Smailyte, pukus tortukai: Masa tokia jau paaugus ...laikas greitai bega , o tas su delniukais, na va tokie tortai man patys paciausi- paprasti ir efektingi
Astufli, tortukukas, kaip nulietas, pukiai islyginai
Papildyta:
QUOTE(astuteg @ 2012 07 02, 10:17)
Sveiki, norejau paprasyti receptuko, kuo galeciau apdengti torta "barbe".cia raso, kad pastiliazu, ar galima butu issamaus aprasymo, kaip ji gaminti? gal kartais turite viso barbes torto gamybos eiga? buciau labai dekinga:)
Rekomenduojama paskaityti tema virsuje , apie tortu puosima be komentaru
QUOTE(smailyttte @ 2012 07 02, 12:39)
kokie faini abu tortai!
Kokios masos-abi labai fainutes ir TIKRAI atpazintos
o tas su spalvotom rankom-labai patiko-orginalu labai.
---
cia mano siandieninis Snikers 2,3kg
Aisku su Keilos rozem nepalyginti bet i roziu puse
o tas su spalvotom rankom-labai patiko-orginalu labai.
---
cia mano siandieninis Snikers 2,3kg
Aisku su Keilos rozem nepalyginti bet i roziu puse
QUOTE(JurateL. @ 2012 07 02, 00:16)
Tortas FANTASTISKAS !!! SUPER grazu ir tikroviska
net rusu saite, nemaciau tokiu groziu, kad butu taip panasu
QUOTE(astuteg @ 2012 07 02, 10:17)
Sveiki, norejau paprasyti receptuko, kuo galeciau apdengti torta "barbe".cia raso, kad pastiliazu, ar galima butu issamaus aprasymo, kaip ji gaminti? gal kartais turite viso barbes torto gamybos eiga? buciau labai dekinga:)
pastudijot sia temuke, daug ko suzinosi ir issirinksi kas tau geriau atrodys
cia yra ir detaliau su nuotraukomis , kaip papuosti barbe
http://www.supermama...howtopic=378104
QUOTE(astuftis @ 2012 07 02, 10:28)
labai mielas masiniukas
QUOTE(smailyttte @ 2012 07 02, 10:51)
As gal siulyciau iskepti plona biskvita kuri uzdesi ant virsaus ir kita biskvita pailga kuriuos apjuostum torto sonus, tada palyginti sviestiniu kremu ir dengti
O as neticia atradau kita buda,
Tiesiog sove man i galva, ir isbandziau pati, labai patiko, ir dabar taip darau visada, kai tortai su grietineles pertepimais.
Iskeptu biskvitus,
Supjaustau kiek man ju reikia, apie 3-4-5vnt.
Paskui kiekviena atskirai, dar apipjausciau krastus, kad ligiai iseitu, turiu tokius dangtelius visokiu didziu plastikinius, (bet cia tinka bet kas, ir nuo puodo dangteliai, ir tortines dugnas).
Ta prasme turi buti mazesnis, nuo biskvito apie 1-1,5cm, tai pagal dangteli sumazinu kiekviena biskvituka atskirai, padejus ligiai per viduri ta dangteli.
Tos atraizos atsargiai nuimti, kad nesulauzyti, na galima ir 2-3 dalis padalinti, bet nesutrupinti ju. (tas juosteles)
Tai va, kai bus suteptas tortukas, geriau ne iki paciu krastuku, truputi palikti krastuko nesutepto, paskui paimat tos atraizelius likusius nuo apipjaustimo, ir graziai aplink jos sudelioti i tos tarbukus, tai nesimatys jokio kremo, bus aplink vien biskvitas, tortas bus net truputi tvirtesnis, tik lieka aplink su sviestiniu isliginti.
Tikiuosiu kad supratote ka norejau paaiskinti
QUOTE(smailyttte @ 2012 07 02, 11:39)
Abu tortukai grazus , masa panasi, tik truputi ugtelejus
QUOTE(ramune.v @ 2012 07 02, 13:33)
labai grazus tortukas
hmm.. nieko nesigavo.. sorry