Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE((:Buziukas:) @ 2012 07 01, 20:57)

Kiek daug keksiuku bigsmile.gif cia turbut prie to pacio torto su zuikiais?

QUOTE(Kausriukas @ 2012 07 01, 23:16)

Su laiptais labai patiko, sauniai sugalvota thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Turiu pripazinti, kad Keila raito rozes dailiausiai ir jai nieko nereikia lipinti, raityk, kol as neismokau dailiau lotuliukas.gif

Nevutes sakotis su raganom....SUPER wub.gif

Rasa_zyk , labai mieli, spalviniai sprendimai wub.gif ...tiesiog dvelkia siluma

Buziuk'o keksiukai thumbup.gif

Kausriuko begalo idomus sprendimai su laiptais...bet ir tema zmones sugalvoja doh.gif

O as savo atitempiu: jogurtinis, MMG, grietinele

Atsakyti
QUOTE(Kausriukas @ 2012 07 02, 00:16)

super!
QUOTE(JurateL. @ 2012 07 02, 01:16)

Masa panasiausia kokia teko matyti bigsmile.gif
Atsakyti

Super thumbup.gif Gal kas turit nuoroda kaip lipdyt masa ir meskuti? Kazkas kazkada buvot ideje, ale ta nuorone nebeveikia sad.gif
Atsakyti

Kaip grazu!!! wub.gif Idealiai padarytas thumbup.gif
Atsakyti

Nu pagaliau pamaciau tikra Masa. Iki siol man visos nepanasios budavo. Jau net paciai knieti pabandyti, negi taip neimanoma tikros Masos nulipdyti. O sita super thumbup.gif
O jau meskis kad sustorejes lotuliukas.gif Turbut pries ziema lasiaku prisikaupes lotuliukas.gif
Atsakyti
O as tai kazkaip ir nepagalvojau, kad temoje "kaip papuosti tortus" negalima kalbeti apie tai, kaip puosti tortus, kokiomis priemonemis. Pastiliazas tai priemone puosimui, bet visokios formeles, raideles tai irgi priemones. O kur pradedanciom paklausti tokiu klausimu? Gal yra kokia tema atskira, nes tai tikrai aktualus klausimai ir kai tik tik pradedi tokius tortus kepti tai viskas aktualu, ne tik kaip mase pasigaminti.
Atsakyti

! 
10. Draudžiama Forume klausimo, komentaro, prašymo forma aptarinėti Administracijos veiksmus (tiek veiksmus pritaikytus konkrečiam asmeniui, tiek ir bendrus, reguliuojančius viso Forumo veiklą). Forume gali būti aptariama bendra globalinė politika specialiai tam skirtose temose, kurias atidaro pati Administracija. Jeigu Jūs norite kažką pasakyti ar paklausti apie administracijos veiksmus, klauskite asmeniškai (el.paštu ar asmenine žinute).

i 
Bendrų pirkimų tema negalima  - čia ne Skelbimų lenta - bet kokios tokios sukurtos temos bus trinamos be išankstinio perspėjimo.

Laisvai diskutuokite apie papuošimus, tortus, gamybos, kepimo niuansus ir t.t.t. , bet komercinio/reklaminio pobūdžio temos, žinutės yra negalimos kaip ir tarpininkavimas masiniams pirkimams  - Jūs tai puikiai žinote.
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2012 07 02, 00:26)
Kiek daug keksiuku bigsmile.gif  cia turbut prie to pacio torto su zuikiais?
Su laiptais labai patiko, sauniai sugalvota thumbup.gif  wub.gif

taip, prie jo 4u.gif nu bet ir darbo su tiek keksiuku doh.gif

Buziuk'o keksiukai  thumbup.gif 

dekui 4u.gif
Kokia Masa grazi, man tik sleptis su saviske bigsmile.gif blush2.gif
Atsakyti
Masa tikrai fantastiska ir lokio snokis 100 proc identiskas 4u.gif
Atsakyti
JurateL kokia fantastiska masa bigsmile.gif tikrai pati paciausia thumbup.gif man si savaitgali irgi ja teko lipdyti bet toli grazu iki jusu blush2.gif dabar net baisu bus kelti blush2.gif

Saules zuikuti man tavo angeliukai tai mielumo isikunijimas wub.gif

Mingaliux berods maciau labai mielus rozinius meskucius nulipde bigsmile.gif

Adrija tai kaip visuda ispudingai, o labiausia tai tortukas su zalia suknele wub.gif

Dar laiptai kazkieno patiko labai thumbup.gif

Ir aisku Nevutes raganaite wub.gif

O masa as bandziaulipdyti ziuredama filmuka blush2.gif veleliau ikelsiu kai is fotiko persikelsiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mingailiux @ 2012 07 02, 07:28)
Nu pagaliau pamaciau tikra Masa. Iki siol man visos nepanasios budavo. Jau net paciai knieti pabandyti, negi taip neimanoma tikros Masos nulipdyti. O sita super  thumbup.gif
O jau meskis kad sustorejes  lotuliukas.gif Turbut pries ziema lasiaku prisikaupes  lotuliukas.gif

Pas ji poodiniam sluoksnyje ne lasiniai, o grietinele....et kenkia figurai, ka padarysi lotuliukas.gif

Aciu merginoms uz komentarus, Maskos plauku priauginimas man sulauze cesnaku spaustuka doh.gif
Atsakyti