Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Ar galima Aguonos gėlių masei vietoj Tragakanto gumos naudoti Tylose miltelius? Niekur nerandu pirkti Tragakanto.
Atsakyti
QUOTE(pirasa @ 2012 07 01, 15:43)
Ar galima Aguonos gėlių masei vietoj Tragakanto gumos naudoti Tylose miltelius?  Niekur nerandu pirkti Tragakanto.

manau, kad taip. nes i mases deda ivairiu gamintoju priedus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bossi: 01 liepos 2012 - 15:34
QUOTE(Bossi @ 2012 07 01, 11:49)
As manau, kad receptas zinomas, bet parasysiu.
1 tablespoon gum tex arba trgakano
4 cups cukraus pudros, apie 1 LB. musiskai 0,5 kg
1 kaupinas tablespoon gliukozes milteliu
4 tablespoon silto vandes.

ACIU uz receptuka, gal kada isbandysime, Ar jis skirtas tik gelems daryti ?
o tablespoon cia didelis saukstas??? ir to trgakano, reiktu su kaupu deti ???
o zelatinos nereikia visai ?

Aciu tau dar karta uz atsakymus 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(pirasa @ 2012 07 01, 14:43)
Ar galima Aguonos gėlių masei vietoj Tragakanto gumos naudoti Tylose miltelius?  Niekur nerandu pirkti Tragakanto.

Lig mergytes rase kad TYLOSE nelabai geras ax.gif
Va cia paziurek to Tragakanto, jis net pigiau iseina, nei pirkti cake-deko, cia skaiciojant pagal gramus http://www.tastyfun....Tragakantas_50g
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2012 07 01, 16:50)
Va cia paziurek to Tragakanto, jis net pigiau iseina, nei pirkti cake-deko, cia skaiciojant pagal gramus http://www.tastyfun....Tragakantas_50g

Bet kad čia kolkas neturi verysad.gif .
Atsakyti
QUOTE(ramune.v @ 2012 07 01, 12:45)
bet cia tik mazosios? g.gif

As matau didelias, mazas ir skaicius ax.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2012 07 01, 16:50)
ACIU uz receptuka, gal kada isbandysime, Ar jis skirtas tik gelems daryti ?
o tablespoon cia didelis saukstas??? ir to trgakano, reiktu su kaupu deti ???
o zelatinos nereikia visai ?

Aciu tau dar karta uz atsakymus 4u.gif
Papildyta:

Lig mergytes rase kad TYLOSE nelabai geras ax.gif

As vadovaujuosi 1 tablespoon (valgomasis šaukštas) = 15 ml. Skirta daryti detalems, kurios tur kieteti. Dengti torto nereiktu, nes bus labai kieta paskui. Sita mase angl. vadinama Gum paste. Ne tragakano reiktu tu 15 ml, o gliukoze su kaupu. As dedu 20 ml. Zelatinos nereikia.
Atsakyti
QUOTE(Bossi @ 2012 07 01, 15:55)
As vadovaujuosi 1 tablespoon (valgomasis šaukštas) = 15 ml. Skirta daryti detalems, kurios tur kieteti. Dengti torto nereiktu, nes bus labai kieta paskui. Sita mase angl. vadinama Gum paste. Ne tragakano reiktu tu 15 ml, o gliukoze su kaupu. As dedu 20 ml. Zelatinos nereikia.

o figurelems lipdyti ar tiktu?
dengimui, tai supratau iskart kad netinka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(benomama @ 2012 07 01, 16:54)
As matau didelias, mazas ir skaicius ax.gif

blush2.gif dabar ir as matau doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2012 07 01, 15:01)
O cia is kur siuncia ?

Aij, koks skirtumas. Svarbu, kad i LT siuncia ir free sipingas. Kai daznai siunciu is ebay tai jau nebeziuriu koks kitaicas siuncia. Svarbu, kad atsiuncia smile.gif auciu reiks man jas uzsisakyti.

Labai labai fainas krikstynu tas persikines spalvos (nepamenu merginos, kieno is). Tikrai labai smagu, kad zmones nori ne ruzavo ir ne zydro.
Atsakyti
QUOTE(Mingailiux @ 2012 07 01, 17:56)
Aij, koks skirtumas. Svarbu, kad i LT siuncia ir free sipingas. Kai daznai siunciu is ebay tai jau nebeziuriu koks kitaicas siuncia. Svarbu, kad atsiuncia smile.gif auciu reiks man jas uzsisakyti.

Labai labai fainas krikstynu tas persikines spalvos (nepamenu merginos, kieno is). Tikrai labai smagu, kad zmones nori ne ruzavo ir ne zydro.

Kadangi as nemoku ebay naudotis blush2.gif , tai ir klausiu is kur siuncia ax.gif idomu kokiai sumai reiktu, kad paskui muito nepriskaiciuotu ax.gif
Gaila kalbos nemoku blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikiuxxx: 01 liepos 2012 - 19:11
QUOTE(erikiuxxx @ 2012 07 01, 19:37)
Kadangi as nemoku ebay naudotis blush2.gif , tai ir klausiu is kur siuncia ax.gif idomu kokiai sumai reiktu, kad paskui muito nepriskaiciuotu ax.gif

Tokiai sumai tikrai neuzmuitins. Muitina nuo 70Lt. Cia pareis siuntinys tiesiai i namus. Raso, kad nemokamas pristatymas wink.gif
As tai beveik viska parsisiunciau is ebay. Visas geliu formytes, lapiukus, dar visokiu reikalingu daiktu tortu kepimui. Nu tos geliu formeles po 1-2$ (kur komplekte po 3 buna skirtingu dydziu). Is LT nebuciau tiek susipirkusi. Tiek neuzdirbu lotuliukas.gif
Tik silikonines formos visur brangios doh.gif
Atsakyti
Ačiū mergaitė už mano tortų įvertinimą, tas persikinis tortukas ir man pačiai wub.gif blush2.gif . Kažkaip kai torto užsakytojas turi tik minimaliai reikalavimų tada labai thumbup.gif viskas gaunasi

QUOTE(simbail @ 2012 07 01, 18:36)
Mergaitės, mačiau čia kalbate apie raides. Jei siųsite per ebėjų ar pan. tai aš mielai prisijungčiau, galbūt būtų pigiau tada visoms siuntimo išlaidos  g.gif  Mane domina tiek didžiosios tiek mažosios, bet kaip parsisiųsti tai nežinau, o ir anglų kalbos deja nemoku  verysad.gif

Neapsimoka iš ebay kooperuotis, juolab, kad siuntimas nemokamas , už LT pašto siuntas daugiau pinigų išleisit, jei tai ne tas pats miestas, o pirkti iš ebay tikrai vertinga išmokti, pirmas kartas tik baisu, paskui ir aukcionai ir derybos prasideda lotuliukas.gif aš irgi visas priemones iš ten susisiunčiau, o raides kaip tyčia iš cake- deko pirkau , paskui ebay jas radau , dar ir šiandien pyktis ima doh.gif biggrin.gif
Atsakyti