Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(ramune.v @ 2012 06 30, 22:48)
gal galima nuorodele del raisdziu blush2.gif aciukas  rolleyes.gif

Pvz cia: Raides
Kaina gaunasi netoli 20Lt (pas mus mazosios raides 16Lt didziosios 22Lt), bet cia jau pristato i namus uz tokia suma, o is LT psl siunciant dar ir pristatyma gi reik susimoket.
Atsakyti
pagal kazkurios mergytes kopija (nepamenu kieno, bet tikrai zinau, kad neseniai ji maciau blush2.gif )

Varskes skonio, pastilazas
user posted image
Atsakyti
*Keila* mano mano! smile.gif 4u.gif

Bet jau tortu kokio grozio, @drij@ tai ciut is klumpiu neisvirtau pamacius 5 aukstu tortus wub.gif Bet jau tokio grazumo... doh.gif

Mingailiux labai grazus ruzavi meskuciai wub.gif

pasta222 tas gyvunas thumbup.gif thumbup.gif good.gif

Sunku visas pamines, bet visu tortai nuostabus 4u.gif

Ikelsiu kelis savo. Krikstynoms smile.gif

user posted image

user posted image

Papuosiu kartais ir sakocius. Bet sito negalejau neparodyt, nes man tokia faina ragana gavosi, paciai labai patinka biggrin.gif blush2.gif

user posted image
Atsakyti
Kad as tokias dideles raides is cake-deko nusipirkus smile.gif ir neperseniausiai.
Atsakyti
QUOTE(anber @ 2012 07 01, 12:27)
Kad as tokias dideles raides is cake-deko nusipirkus smile.gif ir neperseniausiai.

sad.gif as gtanau jas ganau, padarau usakyma, man paskambina ir sako sorry neturime sad.gif
as mazas turiu va tokias kaip cia juostelines, kada pirkau man nedasuto, kad cia tik mazos bus sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Mingailiux @ 2012 07 01, 10:30)
Kaina gaunasi netoli 20Lt (pas mus mazosios raides 16Lt didziosios 22Lt), bet cia jau pristato i namus uz tokia suma, o is LT psl siunciant dar ir pristatyma gi reik susimoket.

bet cia tik mazosios? g.gif
as per tuos ebay nelabai dar gaudaus blush2.gif
bet man meta du pasiulymus tik vienas pigiau CIA
tai kaip suprantu cia tas pats tik kaina kita? kieki cia lt gaunasi-dar kokie primokejimai dasideda?
ir dar gal kas galit pvz. imesti kokio jos dydzio ir kaip ant torto atrodo? blush2.gif aciuuuu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramune.v: 01 liepos 2012 - 10:53
visu grazus tortai,bet jau sakotis su raganaite koks fainas! bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2012 07 01, 01:02)
O pas mane ant dezutes , neraso receptuko g.gif
Gal gali ir mums parasyti, gal kaskoks naujas bigsmile.gif

As manau, kad receptas zinomas, bet parasysiu.
1 tablespoon gum tex arba trgakano
4 cups cukraus pudros, apie 1 LB. musiskai 0,5 kg
1 kaupinas tablespoon gliukozes milteliu
4 tablespoon silto vandes.

istirpyti gliukoze vandenyje arba ant dujines arba apie 30 sek mikrobangeje. vanduo neturi buti karstas, tik siltas. gum tex sumaisyti su 3 cups cukraus, padaryti duobute viduryje ir supiti istirpinta gliukoze. viska ismaisyti. tesla bus labai minksta ir lipni. sudeti i plastikini uzspaudziama maiseli ir paskui i stiklaini ir palikti min 8 val. o geriausia ir daugiau, per nakti tarkim. kai noresit naudoti masyte i ja imynkykit likusia cukraus pudra. si mase labai lengvai minkosi, kad neliptu naudoju pudra, ne krakmola. iskocioti galima iki permatomo lygio. sukieteja per para iki labai kieto. Dirbant su mase ja laikau po apverstu stiklainiu. gali ilgai stovet ne kiek nedziusta, nereikia ne plevele apsukti. jei buna perlipni dedu pudros. ant spinteles ja galima laikyti konteineryje 2 savaites, o saldiklyje daug ilgiau gal kelis menesius. nepamenu tiksliai dabar.

QUOTE(*Keila* @ 2012 07 01, 08:27)
wub.gif
Na galiu nebedeti tokiu tongue.gif , bet jaei papraso vien tom rozytem, tai nepridesiu nuo saves visokiu baiboku biggrin.gif
Kaip ne keista, bet man sis puosimas dar tikrai neatsibodes

man jis fantastiskas, as tokio niekad nesugebesiu. todel gliu tik grozetis wub.gif
Atsakyti
Kiek grožių bigsmile.gif , Pastos meškis įspūdingas, keilos klasika wub.gif , kiek bandžiau man tokios nesigauna doh.gif , raganytė tupinti ant šakočio - nereali wub.gif
Krikštynoms
user posted image
user posted image

user posted image
user posted image
user posted image

Lopšelio išleistuvėms , "žirniukų" grupė
user posted image

Neišvengiau ir aš teletabių doh.gif
user posted image

Sugrįžtuvėms
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Rasa_zyk @ 2012 07 01, 13:00)

grazus tortukai. irlabai patiko krikstynu ,kad ne rozinis ar ne zydras. saunuoliai,kad nebijo kitu spalvu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pasta222 @ 2012 07 01, 07:06)
dekui nuz pagiras
ta mergike kviecia  savo virioka sampes gert lotuliukas.gif

idomiai sugalvota biggrin.gif

QUOTE(*Keila* @ 2012 07 01, 07:27)
wub.gif
Na galiu nebedeti tokiu tongue.gif , bet jaei papraso vien tom rozytem, tai nepridesiu nuo saves visokiu baiboku biggrin.gif
Kaip ne keista, bet man sis puosimas dar tikrai neatsibodes

DEk dek, neziurek i mane irnesakyk.gif nes as tokiu nemoku verysad.gif

QUOTE(Mingailiux @ 2012 07 01, 09:30)

O cia is kur siuncia ?

QUOTE(*Keila* @ 2012 07 01, 09:31)
pagal kazkurios mergytes kopija (nepamenu kieno, bet tikrai zinau, kad neseniai ji maciau blush2.gif )

NUOSTABUS tortukas, labai mielas wub.gif wub.gif wub.gif

QUOTE(Nevute @ 2012 07 01, 10:04)

Visi grazus thumbup.gif bet ragana ir pats sakotis, pats paciausias wub.gif wub.gif wub.gif

......................................................................

Papildyta:
QUOTE(Rasa_zyk @ 2012 07 01, 12:00)

WOW kiek tortuku, ir visi grazus bigsmile.gif bet krikstinu ir man fainiausi, tokie nematyti thumbup.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 01 liepos 2012 - 14:43
Krikstynu tortukai superiniai, ypac tas su baltu ruzavu papuosimu wub.gif
Atsakyti