Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

*saules_zuikutis* ne nu ot zaraza , tai jai matot trumpas lotuliukas.gif , tai ką gal geresnį ir ilgesnį turi lotuliukas.gif lotuliukas.gif , tai Rodyk lotuliukas.gif

agirdž tau , ką Bubiai per ttoli , ir dar čia tipo vadinas iš ŠIAULIŲ , tai juk Šiauliai ir yr pesčiujų aleja ir BUBIŲ ežers lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linette: 30 birželio 2012 - 23:04
merginos, niekas nepakonsultavot manes kai klausiau vakar, bet vel kartojuosi nes nerandu atsakymo niekaip, del ko trupa pastilazo gelytes? kazin ka ne taip dariau ar geles kazin pacis per plonas dariau, bet jus jas tokias plonutes padarot 4u.gif ar jus viso naudojat ta gum tragakon?
Atsakyti
QUOTE(*Keila* @ 2012 06 30, 22:14)
Prie visu groziu imetu ir savo kelis 4u.gif
Klasika: biggrin.gif  snickers, karamelinis ganasas
Snickers, pastilazas

Antras koks fainas tortukas bigsmile.gif thumbup.gif gaila kad nespejau pamatyti be skrybeles verysad.gif
O pirmas nors grazus kaip visada thumbup.gif , bet jau pabodes biggrin.gif
rodyk naujoves ax.gif
Papildyta:
biggrin.gif
QUOTE(EEmama @ 2012 06 30, 23:11)
merginos, niekas nepakonsultavot manes kai klausiau vakar, bet vel kartojuosi nes nerandu atsakymo niekaip, del ko trupa pastilazo gelytes? kazin ka ne taip dariau ar geles kazin pacis per plonas dariau, bet jus jas tokias plonutes padarot  4u.gif ar jus viso naudojat ta gum tragakon?

Man anksciau, pirmieji tortukus kaip dariau, tai trupejo pastoviau, gal cukraus pudros per daug ideta g.gif net ir nezinau nuo ko.
paskui dejau ta gum tr., buvo viskas gerai, dabar ir jo nededu ir lig netrupa, tai negaliu nieko gero patarti smile.gif nes netiek daug ir dariau ju mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(EEmama @ 2012 07 01, 00:11)
merginos, niekas nepakonsultavot manes kai klausiau vakar, bet vel kartojuosi nes nerandu atsakymo niekaip, del ko trupa pastilazo gelytes? kazin ka ne taip dariau ar geles kazin pacis per plonas dariau, bet jus jas tokias plonutes padarot  4u.gif ar jus viso naudojat ta gum tragakon?

trupa , manau dėl to , kad į šitos masės sudėtį įeina aliejus , pabandykit daryt pastilažą ne dengimui , bet lipdymui , tik trupučiuką pamažinkit vandens , dėkit gal kokis 40 ml ,receptas viršutinėj temoj , tikrai gaunas ir labai plonyčiai krašteliai
Atsakyti
QUOTE(EEmama @ 2012 07 01, 00:11)

as dedu ta guma, tai negaliu pasakyti kodel. ir siaip darau pagal recepta ant tos gumos indelio uzrasyta skirta gelytems.
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2012 07 01, 00:21)
O pirmas nors grazus kaip visada thumbup.gif , bet jau pabodes biggrin.gif
rodyk naujoves ax.gif
Papildyta:
biggrin.gif

erikiuxxx . gal ir ne naujovė ,bet man tie keilos kringeliukai , kaip ir jos vizitkė , kažkaip ji juos lyg ir pirma taip subtiliai , bent mūsų forume suraitė smile.gif , man jie labai patinka , ir kažkaip kaip nevutės boružės , taip ir Keilos kringeliukai , man tokie vienetiniai ir nepakartojami 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bossi @ 2012 06 30, 23:22)
as dedu ta guma, tai negaliu pasakyti kodel. ir siaip darau pagal recepta ant tos gumos indelio uzrasyta skirta gelytems.

O pas mane ant dezutes , neraso receptuko g.gif
Gal gali ir mums parasyti, gal kaskoks naujas bigsmile.gif

QUOTE(linette @ 2012 06 30, 23:30)
erikiuxxx . gal ir ne naujovė ,bet man tie keilos kringeliukai , kaip ir jos vizitkė , kažkaip ji juos lyg ir pirma taip subtiliai , bent mūsų forume suraitė  smile.gif , man jie labai patinka , ir kažkaip kaip nevutės boružės , taip ir Keilos kringeliukai , man tokie vienetiniai ir nepakartojami  4u.gif

drinks_cheers.gif Man jie superiniai. labai labai patinka tos rozytes wub.gif wub.gif wub.gif pati noreciau labai tokias ismokti daryti ax.gif bet tapacia foto jau nusibodo matyti, noretusi nauju kokiu detaliu ant jos biggrin.gif
nevutes boruzeles superines thumbup.gif wub.gif o tortai nesikartoja, kiekvienas nepakartojamas thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2012 06 30, 22:12)
Kokia grazi mike wub.gif  wub.gif ir antras tortukas nuostabus wub.gif
nebloga ideja, patiko thumbup.gif
Visi grazus, bet pirmas nu labai labai grazus wub.gif  wub.gif  wub.gif tik kokiai progai jis darytas, ir koks svoris ? ax.gif
O man tas uzrasas visai nieko ax.gif

dekui nuz pagiras 4u.gif
ta mergike kviecia savo virioka sampes gert lotuliukas.gif

aie 2 kg. sita panda isiusta i Anglija smile.gif , gimtadienio progai marciai, pandos miletojai, tortas tokia keliene neatlaikys tada torejau kazka sumastyti kitaip

o del mikio uzraso blush2.gif cia buvo exstra,
nes buvau susimovusi, dienas sumaisiau doh.gif ,..... o kam nepasitaiko g.gif
Atsakyti
QUOTE(linette @ 2012 07 01, 00:30)
erikiuxxx . gal ir ne naujovė ,bet man tie keilos kringeliukai , kaip ir jos vizitkė , kažkaip ji juos lyg ir pirma taip subtiliai , bent mūsų forume suraitė  smile.gif , man jie labai patinka , ir kažkaip kaip nevutės boružės , taip ir Keilos kringeliukai , man tokie vienetiniai ir nepakartojami  4u.gif

wub.gif

QUOTE(erikiuxxx @ 2012 07 01, 01:02)
drinks_cheers.gif Man jie superiniai. labai labai patinka tos rozytes wub.gif  wub.gif  wub.gif  pati noreciau labai tokias ismokti daryti ax.gif bet tapacia foto jau nusibodo matyti, noretusi nauju kokiu detaliu ant jos biggrin.gif
nevutes boruzeles superines thumbup.gif  wub.gif o tortai nesikartoja, kiekvienas nepakartojamas  thumbup.gif wub.gif

Na galiu nebedeti tokiu tongue.gif , bet jaei papraso vien tom rozytem, tai nepridesiu nuo saves visokiu baiboku biggrin.gif
Kaip ne keista, bet man sis puosimas dar tikrai neatsibodes
Atsakyti
QUOTE(keno @ 2012 06 29, 20:37)
nono.gif cia penkiu ziurkinu reikia rolleyes.gif

QUOTE(erikiuxxx @ 2012 06 30, 12:41)
REIKTU 5 ziurkiu biggrin.gif

kitą kartą žinosiu ir ateisiu su 5 žiurkytėm biggrin.gif
Visoms kepėjoms po gėlių vazončiką už nuostabius tortus user posted image

o dbr maniškiai:
Linelio grupei
user posted image

Giliukų grupei
user posted image

Drugelių grupei
user posted image
Atsakyti
Nostabūs visų mergaičių tortai wub.gif auksarankės jūs wub.gif
QUOTE(linette @ 2012 07 01, 00:30)

Pirmą tortą su tokiom rožytėm, pamačiau Neringos, nu tobulas jis man atrodė wub.gif
http://www_neringa-b...das-miskas.html
Keilos patobulintos rožytės irgi nuostabios wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rekaliuke @ 2012 07 01, 10:00)
Nostabūs visų mergaičių tortai  wub.gif  auksarankės jūs  wub.gif
Pirmą tortą su tokiom rožytėm, pamačiau Neringos, nu tobulas jis man atrodė  wub.gif
http://www_neringa-b...das-miskas.html
Keilos patobulintos rožytės irgi nuostabios  wub.gif

Tiesa 4u.gif , nuo pirmo zvilgsnio isimylejau Neringos tas rozytes wub.gif ,n es suzavejo paprastumas ir kartu elegancija. (O daugiausiai patiko stovas blush2.gif ). pabandziau pirma karta, be jokiu youtube ar video ir pavyko. Tai taip ir uzsikabliavau biggrin.gif
Atsakyti