Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(Mingailiux @ 2012 06 30, 21:48)
Bet kaip abydna, kai nusipirkau is LT didziasias raides (mazosios irgi tiek pat kainuoja), o paskui radau ebay komplekta ir didziosios ir mazosios kartu uz ta pacia kaina  doh.gif Nu vis tiek reiks is kazkur pirkti, nes jauciu neissisuksiu.

man ir tas uzrasas geras ax.gif dar norejau sakyt-kaip naujau padaryta, ne kaip visad pas visas biggrin.gif
gal galima nuorodele del raisdziu blush2.gif aciukas rolleyes.gif
Atsakyti
pasta222
1. nežinau jis man toks gražus wub.gif , bet jau akys tai , bent man tai visai liūdnos pasirodė , o gal romantiškos smile.gif
2.nu niekaip nesuprantu ko ta mergelka nuo tokio vyruko slepias g.gif lotuliukas.gif , užkandos turi , pati labai daili , morčius dar nesibaigė wub.gif lotuliukas.gif
3.nekreipk dėmesio ko tas zuikis dėl užrašo priekabiauja biggrin.gif , aš tai akis papūtus tik į mikius spksojau ,labai geras wub.gif
4. nu esu brudas lotuliukas.gif , norėčiau prie aguonų truputuką prisipielyt , bet vistik jos labai gražios , o ir padėklas toks superinis , prie torto labai dera smile.gif
5.nu kur tu tą duršliką matai g.gif lotuliukas.gif , man tai super ir puta ir ta rankena tokia neįprasta , superinis darbas thumbup.gif wub.gif , oi atsiprašau -duršlikas lotuliukas.gif lotuliukas.gif wub.gif
Atsakyti
Prie visu groziu imetu ir savo kelis 4u.gif

Klasika: biggrin.gif snickers, karamelinis ganasas
user posted image

Snickers, pastilazas
user posted image

(Skrybele nusiima, bet tikriausiai negalima cia tokios foto deti biggrin.gif )(bet jis toks nepiktybinis kaip sakant) lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(linette @ 2012 06 30, 23:00)
3.nekreipk dėmesio ko tas zuikis dėl užrašo priekabiauja  biggrin.gif

a girdž.. ! an ŠIAUlių raunies?! triniti.gif
lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(*Keila* @ 2012 06 30, 23:14)
Prie visu groziu imetu ir savo kelis 4u.gif

koks kaubojus lotuliukas.gif o kableli tai jau pati nuotaka turbut pades? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2012 06 30, 23:17)
a girdž.. ! an ŠIAUlių raunies?!  triniti.gif
lotuliukas.gif
Papildyta:

o tai ką tipo krūta bicycle.gif lotuliukas.gif , jei kas neaišku , tai ryt prie Bubių ežero , ateini viena ir be jokių cyrkų lotuliukas.gif , kiek pamenu Bubiai netoli lotuliukas.gif lotuliukas.gif

*Keila* eik tu peklon su ta klasika biggrin.gif , o gal po 24 val jau būtų galima tą nepiktybinį , nu kaip ir be kepuraitės ,iš arčiau ir artimiau pažint g.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Keila* @ 2012 06 30, 23:14)
(Skrybele nusiima, bet tikriausiai negalima cia tokios foto deti biggrin.gif )(bet jis toks nepiktybinis kaip sakant) lotuliukas.gif

neiskart supratau lotuliukas.gif pirmiausia perskaiciau: teti, nenoriu senmergiauti. Tada jau teisingai, o kas tas sedintis ant sofkutes nesupratau, kol paskutinio sakinio neperskaiciau. lotuliukas.gif Geras tortas
Atsakyti
Zuikuti - taip, kableli pati pasides,

Linette - special for you imesiu trumpam db, be kiepkos biggrin.gif

Bossi- lotuliukas.gif koks ten tetis lotuliukas.gif

Nu mano kavbuojus be kiepkos, trumpam
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Keila*: 30 birželio 2012 - 22:43
Va kai pamatai plika pakausi iskart aisku, kad ne tetis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(linette @ 2012 06 30, 23:33)
o tai ką tipo krūta  bicycle.gif  lotuliukas.gif , jei kas neaišku , tai ryt prie Bubių ežero , ateini viena ir be jokių cyrkų  lotuliukas.gif , kiek pamenu Bubiai netoli  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

nu man tai toli Bubiai tongue.gif

QUOTE(*Keila* @ 2012 06 30, 23:38)

ale koks trumpas lotuliukas.gif
Atsakyti
Zuiki - prasom nesitycioti is kavbuojaus, jau koki gamta sukure, toki lotuliukas.gif
Atsakyti
*Keila* nu ką galiu pasakyt , tikėjaus kažko labai negero , bet tokį grožį išvvydau wub.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif , net akyse apšviesėjo , tik kažko niekaip juoktis nenustoju lotuliukas.gif lotuliukas.gif , nu tobulas nuostabus darbas wub.gif , ir niekiek nevulgarus , dar daug daug minčių aš apie jį turiu tongue.gif , bet gal pasiliksiu sau biggrin.gif , nes kaip matau čia per daug jautrios širdies žmonių lankos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(linette @ 2012 06 30, 23:49)
*Keila* nu ką galiu pasakyt , tikėjaus kažko labai negero , bet tokį grožį išvvydau  wub.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif , net akyse apšviesėjo , tik kažko niekaip juoktis nenustoju  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif , nu tobulas nuostabus darbas  wub.gif , ir niekiek nevulgarus , dar daug daug minčių aš apie jį turiu tongue.gif  , bet gal pasiliksiu sau  biggrin.gif , nes kaip matau čia per daug jautrios širdies žmonių lankos  ax.gif

oi, linette - tu tik sakyk, sakyk, man taip smagu skaityti, tarsi balzamas sirdziai. wub.gif
Atsakyti