Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(Mingailiux @ 2012 06 30, 13:31)
Na, as irgi pasirodau su savo pirmu dviauksciu tortuku. Nu, dabar sukritikuosit  blush2.gif

fainuolis.tau puikiai sekasi thumbup.gif
o jei jau taip prasaisi kritikos,tai asmeniskai man nelabai patinka tasmases gabalas aplink tor
ta (aplink apacia) ir uzraso tas ''lapas'' blush2.gif
QUOTE(Bossi @ 2012 06 30, 13:46)
Sveikos,

labai labai wub.gif

QUOTE(astuftis @ 2012 06 30, 17:05)
Palankynom.

fainuolis bigsmile.gif koju pedutes yra,a kur vaikiuko delniukai? g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(linette @ 2012 06 30, 17:45)
man rodos daug papraščiau būtų ne ant kepimo popieriaus o ant įmautės su markeriu nusikpijuot , o tada ant masės  smile.gif

Bossi nugis nugis trauk iš savo paslėptų atsargų dar fotkių  biggrin.gif , nes ką matau tai man labai patinka  wub.gif , tik nesakyk , kad per tiek laiko nieko neprikaupei  nono.gif

bigsmile.gif kita karta bandysiu ant imautes. Nesugalvojau.
Aciu 4u.gif
Jei atvirai tai ta mike mano gal koks 40-asis per pusantru metu. Mat as pusmeti atostogavau-nescia buvau. O ir siaip namiskiai jau persivalge lotuliukas.gif g.gif Nedaug pas mane dar tos praktikos. O ideti bet ka nesinori blush2.gif geda paskui bus. Cia tokie sedevrai wub.gif Man tik seiles tysta beziurint bigsmile.gif

QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2012 06 30, 18:06)
labai labai  wub.gif

fainuolis  bigsmile.gif  koju pedutes yra,a kur vaikiuko delniukai?  g.gif  biggrin.gif

Aciu 4u.gif

Atsakyti
ka radau, atsiprasau jei kartojuos su situo groziu - http://www.youtube.c...feature=related Idomu imanoma butu kazkoki analoga tos 'gumines' mases paciom pasidaryt?
Atsakyti
o kokie groziai bigsmile.gif
QUOTE(Bossi @ 2012 06 30, 18:54)
bigsmile.gif kita karta bandysiu ant imautes. Nesugalvojau.

na ant imautes gal paprasciau persikelti su markeriu, bet va perspausti tikrai neee schmoll.gif stora ji ir perbraizyti sunku, be to nuoziuozia piesinukas doh.gif as su atprinteriuoju lapu taip zaidziu-tai dabo ner-perpiesti nereik-tik ant pastilazo perbraizyt.
Atsakyti
@adrija@ su vestuviniais cia jau pavarei thumbup.gif

.. na ir maniskiai keli
cia ne tortas, bet vistiek imetu ax.gif , padarytas is kvieciu ir marswelow saldainiu, pastilazas
user posted image

snikers, pastilazas,gelis
user posted image
user posted image

rafaelo, pastilazas
user posted image

snikers, pastilazas
user posted image

maskarpone su karamele, pastilazas ..norejau kitaip bet isejo taip doh.gif durslikas biggrin.gif
user posted image

Atsakyti
QUOTE(Musiukass @ 2012 06 30, 19:10)
ka radau, atsiprasau jei kartojuos su situo groziu - http://www.youtube.c...feature=related Idomu imanoma butu kazkoki analoga tos 'gumines' mases paciom pasidaryt?

labai grazu wub.gif

blush2.gif va atradau dar viena, kuris man atrodo grazus blush2.gif

puostas beze ir cukrinemis gelytemis

user posted image

pasta222, O tai ta panda tada kas jei ne tortas? Labai grazi
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2012 06 30, 18:06)
fainuolis.tau puikiai sekasi  thumbup.gif
o jei jau taip prasaisi kritikos,tai asmeniskai man nelabai patinka tasmases gabalas aplink tor
ta (aplink apacia) ir uzraso tas ''lapas''  blush2.gif

Ten aplink apacia visai normaliai atrodo gyvai. O tas lapas su uzrasu man irgi nepatinka. Padariau torta, o tada prisiminiau, kad reik kazkur uzrasyti doh.gif Nu skleroze. Tai nieko mandresnio nesumasciau kaip taip. Nepatinka man taip. Bet kadangi pirma karta dariau 2a. torta tai kazkaip visas demesys buvo i kitka sutelktas.
Atsakyti
QUOTE(pasta222 @ 2012 06 30, 19:26)

o jau meskis koks nerealus! bigsmile.gif
visi kiti irgi grazus.tokie lyguciai,dailuciai... tas su mikiais irgi toks lygutis,toks... wub.gif ir mano akim ziurint tokio tipo uzrasas nelabai jam dera ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Mingailiux @ 2012 06 30, 20:20)
tas lapas su uzrasu man irgi nepatinka. Padariau torta, o tada prisiminiau, kad reik kazkur uzrasyti  doh.gif Nu skleroze. Tai nieko mandresnio nesumasciau kaip taip.

sitam tortukui ............................................as uzrasa irgi panasiai buvau uzliopinus biggrin.gif bet paziurejus i foto,nuemiau.tada nulupau kelis apskritimukus ir uzrasa is naujo perdariau ant pacio torto
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 01 liepos 2012 - 07:50
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2012 06 30, 20:55)
sitam tortukui .................................... as uzrasa irgi panasiai buvau uzliopinus  biggrin.gif  bet paziurejus i foto,nuemiau.tada nulupau kelis apskritimukus ir uzrasa is naujo perdariau ant pacio torto

Pas tave to ploto buvo rasymui, o mano torte nelabai ir atsirastu kur uzrasyti. Man jis kazkoks labai perkrautas gavosi. Nebent ant vertikalaus krasto. Nu zodziu, torta pasieme, tikiuosi skaniai suvalgys ir nepastebes to uzraso.
Bet kaip reikia mazuju raidziu. Kaip negrazu su didziosiom doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 01 liepos 2012 - 07:49
QUOTE(Mingailiux @ 2012 06 30, 21:37)
Man jis kazkoks labai perkrautas gavosi. Nebent ant vertikalaus krasto. Nu zodziu, torta pasieme, tikiuosi skaniai suvalgys ir nepastebes to uzraso.
Bet kaip reikia mazuju raidziu. Kaip negrazu su didziosiom  doh.gif

kad grazus tas tortas 4u.gif o mazosios raides tikrai daznai buna reiklaingos.,ypac kai tortukai mazesni.bent jau as beveik visada jas naudoju,labai retai visas didziasias rasau
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2012 06 30, 21:41)
kad grazus tas tortas  4u.gif  o mazosios raides tikrai daznai buna reiklaingos.,ypac kai tortukai mazesni.bent jau as beveik visada jas naudoju,labai retai visas didziasias rasau

Bet kaip abydna, kai nusipirkau is LT didziasias raides (mazosios irgi tiek pat kainuoja), o paskui radau ebay komplekta ir didziosios ir mazosios kartu uz ta pacia kaina doh.gif Nu vis tiek reiks is kazkur pirkti, nes jauciu neissisuksiu.
Atsakyti
QUOTE(Bossi @ 2012 06 30, 12:46)

Kokia grazi mike wub.gif wub.gif ir antras tortukas nuostabus wub.gif

QUOTE(astuftis @ 2012 06 30, 16:05)

nebloga ideja, patiko thumbup.gif

QUOTE(pasta222 @ 2012 06 30, 18:26)

Visi grazus, bet pirmas nu labai labai grazus wub.gif wub.gif wub.gif tik kokiai progai jis darytas, ir koks svoris ? ax.gif

QUOTE(Mingailiux @ 2012 06 30, 19:20)

O man tas uzrasas visai nieko ax.gif
Atsakyti