Visu visu be isimties grazus darbeliai
Olesta - man tas su rugiagelem pats paciausias
nepamenu nicko mergaites, kur daug tortu sudejo, labai grazu
zuikuti - begau dar karta ziureti tos, kur linette akuliorius uzsidejo ,nu fainuoliskas toks, toks.. havajietiskas ir visi lb kaip linettes sako zuikutiski
@drij@ - visi be isimties , bet labiausiai suzavejo tas sesiu, pirmasis. Ten ant sonu is mases spausta, ar trafaretas?
aaaachhh... nuo Adrijos tortuku akys isejo neplanuotu atostogu....
Dar viena tortuka turiu
Tailandietiskas bananu tortas, pastilazas, sokoladiniai pinigiukai
Dar viena tortuka turiu
Tailandietiskas bananu tortas, pastilazas, sokoladiniai pinigiukai
QUOTE(Lašiaaalis @ 2012 06 29, 20:16)
erikiuxxx aš ateinu su žiurke tortai fantastiški
REIKTU 5 ziurkiu
QUOTE(keno @ 2012 06 29, 20:37)
cia penkiu ziurkinu reikia tik as db pagalvojau,koki saldytuva reikia turet,kad viska sukist kazin,ar uz viena 5auksti uztektu mano uosvio pensijos kazin,kazin
QUOTE(Mingailiux @ 2012 06 30, 12:31)
Na, as irgi pasirodau su savo pirmu dviauksciu tortuku. Nu, dabar sukritikuosit
Superinis, ner prie ko prikibti
Sveikos,
senai bebuvau uzsukus O cia groziai kasmet vis grazesni. Tobulejat, mergytes, visos.
Turiu klausimeli: kokio antgalio reikia taip isformuot krema? http://www.anonsas.l...u-baltymu-kremu as turiu toki antgali bet man nesigauna taip israityti. O gal cia as nemoku? Aciu is anksto
O, kad nebuciau tusciomis rankomis
Medutis, beze, MMG, geliu mase
Medutis, Beze, MMG
senai bebuvau uzsukus O cia groziai kasmet vis grazesni. Tobulejat, mergytes, visos.
Turiu klausimeli: kokio antgalio reikia taip isformuot krema? http://www.anonsas.l...u-baltymu-kremu as turiu toki antgali bet man nesigauna taip israityti. O gal cia as nemoku? Aciu is anksto
O, kad nebuciau tusciomis rankomis
Medutis, beze, MMG, geliu mase
Medutis, Beze, MMG
Bossi tas antgalis geras , bet dar buna toks daugiau tais danteliais į vidu riestas tada viskas ok . Va čia video pažirinek http://www.youtube.c...IJHpss5lLo&NR=1 ir kur nekomentuojama tema ten daug visko prideta ir man rodos buvo antgaliai ir paz.
Evelinčiksa, Aciu labai.
Bossi, man labai grazus torciukas su Mikimauze. Gal galite pasakyti, kaip ji ten nupiesta/padaryta?
QUOTE(Mingailiux @ 2012 06 30, 17:00)
Bossi, man labai grazus torciukas su Mikimauze. Gal galite pasakyti, kaip ji ten nupiesta/padaryta?
Aciu. As persikeliu piesini ant kepimo popieriaus, tada ant mases uzdedu ir apvedzioju kokiu smailai buku daiktu, kad isispaustu i mase, paskui apvedziau maistiniu flomsteriu ir teptuku nuspalvinau. O paskui dar masyte apklijavau.
O gal buna maistines "kalkes" kaip tarybiniais metais budavo? Tik ten buvo nemaistine.
QUOTE(Bossi @ 2012 06 30, 17:33)
Aciu. As persikeliu piesini ant kepimo popieriaus, tada ant mases uzdedu ir apvedzioju kokiu smailai buku daiktu, kad isispaustu i mase, paskui apvedziau maistiniu flomsteriu ir teptuku nuspalvinau. O paskui dar masyte apklijavau.
O gal buna maistines "kalkes" kaip tarybiniais metais budavo? Tik ten buvo nemaistine.
man rodos daug papraščiau būtų ne ant kepimo popieriaus o ant įmautės su markeriu nusikpijuot , o tada ant masės
Mingailiux nu jau tas kur miega tai beveik toks pat gražus kaip ir aš
Bossi nugis nugis trauk iš savo paslėptų atsargų dar fotkių , nes ką matau tai man labai patinka , tik nesakyk , kad per tiek laiko nieko neprikaupei
QUOTE(Bossi @ 2012 06 30, 17:33)
Aciu labai uz paaiskinima. Visai nesudetingai atrodo. Reikes kada pabandyti.