Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Visu visu be isimties grazus darbeliai 4u.gif
Olesta - man tas su rugiagelem pats paciausias wub.gif

nepamenu nicko mergaites, kur daug tortu sudejo, labai grazu wub.gif

zuikuti - begau dar karta ziureti tos, kur linette akuliorius uzsidejo lotuliukas.gif ,nu fainuoliskas toks, toks.. havajietiskas 4u.gif ir visi lb kaip linettes sako zuikutiski wub.gif

@drij@ - visi be isimties wub.gif , bet labiausiai suzavejo tas sesiu, pirmasis. Ten ant sonu is mases spausta, ar trafaretas? blush2.gif
Atsakyti
aaaachhh... nuo Adrijos tortuku akys isejo neplanuotu atostogu.... wub.gif wub.gif wub.gif

Dar viena tortuka turiu

Tailandietiskas bananu tortas, pastilazas, sokoladiniai pinigiukai

user posted image
Atsakyti
Na, as irgi pasirodau su savo pirmu dviauksciu tortuku. Nu, dabar sukritikuosit blush2.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Lašiaaalis @ 2012 06 29, 20:16)
erikiuxxx aš ateinu su žiurke  biggrin.gif  user posted image tortai fantastiški  4u.gif

REIKTU 5 ziurkiu biggrin.gif
QUOTE(keno @ 2012 06 29, 20:37)
nono.gif cia penkiu ziurkinu reikia rolleyes.gif tik as db pagalvojau,koki saldytuva reikia turet,kad viska sukist 2.gif kazin,ar uz viena 5auksti uztektu mano uosvio pensijos  mastau.gif kazin,kazin irnesakyk.gif

drinks_cheers.gif

QUOTE(Mingailiux @ 2012 06 30, 12:31)
Na, as irgi pasirodau su savo pirmu dviauksciu tortuku. Nu, dabar sukritikuosit  blush2.gif

Superinis, ner prie ko prikibti thumbup.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Sveikos,

senai bebuvau uzsukus blush2.gif O cia groziai kasmet vis grazesni. Tobulejat, mergytes, visos.

Turiu klausimeli: kokio antgalio reikia taip isformuot krema? http://www.anonsas.l...u-baltymu-kremu as turiu toki antgali bet man nesigauna taip israityti. O gal cia as nemoku? Aciu is anksto

O, kad nebuciau tusciomis rankomis

Medutis, beze, MMG, geliu mase

user posted image

Medutis, Beze, MMG

user posted image
Atsakyti
Bossi tas antgalis geras , bet dar buna toks daugiau tais danteliais į vidu riestas tada viskas ok . Va čia video pažirinek http://www.youtube.c...IJHpss5lLo&NR=1 ir kur nekomentuojama tema ten daug visko prideta ir man rodos buvo antgaliai ir paz.
Atsakyti
Evelinčiksa, Aciu labai. 4u.gif
Atsakyti
Bossi, man labai grazus torciukas su Mikimauze. Gal galite pasakyti, kaip ji ten nupiesta/padaryta?
Atsakyti
Palankynom.
Su abrikosais, pastiliažas, 1,9kg
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Mingailiux @ 2012 06 30, 17:00)
Bossi, man labai grazus torciukas su Mikimauze. Gal galite pasakyti, kaip ji ten nupiesta/padaryta?

Aciu. As persikeliu piesini ant kepimo popieriaus, tada ant mases uzdedu ir apvedzioju kokiu smailai buku daiktu, kad isispaustu i mase, paskui apvedziau maistiniu flomsteriu ir teptuku nuspalvinau. O paskui dar masyte apklijavau.

O gal buna maistines "kalkes" kaip tarybiniais metais budavo? Tik ten buvo nemaistine.
Atsakyti
QUOTE(Bossi @ 2012 06 30, 17:33)
Aciu. As persikeliu piesini ant kepimo popieriaus, tada ant mases uzdedu ir apvedzioju kokiu smailai buku daiktu, kad isispaustu i mase, paskui apvedziau maistiniu flomsteriu ir teptuku nuspalvinau. O paskui dar masyte apklijavau.

O gal buna maistines  "kalkes" kaip tarybiniais metais budavo? Tik ten buvo nemaistine.

man rodos daug papraščiau būtų ne ant kepimo popieriaus o ant įmautės su markeriu nusikpijuot , o tada ant masės smile.gif

Mingailiux nu jau tas kur miega tai beveik toks pat gražus kaip ir aš wub.gif lotuliukas.gif

Bossi nugis nugis trauk iš savo paslėptų atsargų dar fotkių biggrin.gif , nes ką matau tai man labai patinka wub.gif , tik nesakyk , kad per tiek laiko nieko neprikaupei nono.gif
Atsakyti
QUOTE(Bossi @ 2012 06 30, 17:33)

O gal buna maistines  "kalkes" kaip tarybiniais metais budavo? Tik ten buvo nemaistine.

Aciu labai uz paaiskinima. Visai nesudetingai atrodo. Reikes kada pabandyti.
Atsakyti