Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Kokie tortai adrijos@, FANTASTISKI bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif wub.gif
ziurkes reikia biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikiuxxx: 29 birželio 2012 - 20:16
erikiuxxx aš ateinu su žiurke biggrin.gif user posted image tortai fantastiški 4u.gif
Atsakyti
nono.gif cia penkiu ziurkinu reikia rolleyes.gif tik as db pagalvojau,koki saldytuva reikia turet,kad viska sukist 2.gif kazin,ar uz viena 5auksti uztektu mano uosvio pensijos mastau.gif kazin,kazin irnesakyk.gif
Atsakyti
biggrin.gif artistės jūs visos , dėkui mergaitės blush2.gif .

Aš ne vieną turiu šaldytuvą , daugiau rolleyes.gif ... o kokia pensija uošvio ? g.gif
Atsakyti
@adrij@ jūs tikrai esat nuostabi savo darbo meistrė 4u.gif

O-RE-AR liuksiškas tortukas thumbup.gif , net ir gėlytės man tokios kaip iš , nu tos gėlių girliandos , kur ant kaklo deda biggrin.gif

*saules_zuikutis*

1. nu kodėl tas riedlentininkas taip išsižiojęs , ar kad baisu g.gif biggrin.gif ar iš tos laimės , kad dar ne ant žemės biggrin.gif
2. angeliukai nuostabūs , labai labai wub.gif
3.vis galvoju , kur aš tą skėtuką mačiau g.gif lotuliukas.gif , labai graži kopija thumbup.gif
4.eilinių misių nekomentuoju tongue.gif , ale dar ir kokia jauna žiūriu lotuliukas.gif
5.su šituo vikas gerai , nu toks tipiškai zuikutiškas biggrin.gif wub.gif
6.viskas būtų labai gerai labai gražu , bet nugis blondinė , ale krutinė tai tikrai per maža lotuliukas.gif , jau galvojau , kad išvis nėr , bet akuliorius užsidėjau , tai pamačiau kokį tai melsvą miniatiūrinį lyg ir stanikaitį g.gif biggrin.gif
šiaip tai visi labai wub.gif imk 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(linette @ 2012 06 29, 22:52)
1. nu kodėl tas riedlentininkas taip išsižiojęs , ar kad baisu  g.gif  biggrin.gif  ar iš tos laimės , kad dar ne ant žemės  biggrin.gif

5. toks tipiškai zuikutiškas  biggrin.gif  wub.gif

6.viskas būtų labai gerai labai gražu , bet nugis blondinė , ale krutinė tai tikrai per maža  lotuliukas.gif ,

1.susikaupes leidziasi biggrin.gif

5. biggrin.gif

6. yra ten ta krutine ir gan nemaza,bet kai uzdejau geliu girlianda,pasislepe ji biggrin.gif

ACIU visoms 4u.gif
Atsakyti
Sveikos

Gal kas turite kokiu nuorodu ar patarimu kaip gaminti torta boruzeles formos? Man svarbiausia kaip tinkamai padaryti apvalia forma. Apipjaustyti geriauisiai gal?
Atsakyti
Nu jo doh.gif Pamacius adrijos tortus truksta zodziu, kaip visada. wub.gif Tokius grozius kuria wub.gif wub.gif wub.gif

Bet ka, reikia ir prastesniu varijantu irgi lotuliukas.gif Taigi rodau
user posted image
Atsakyti
Olesta, koks grazus tas kvadratinis smile.gif
@Adrija@, kaip visada super!!! Vestuviniai - be zodziu!!!
anber, masiniukai, boruzele, skrybele ir zalsvas su keskiukais labai patiko smile.gif
*saules_zuikutis*, su skeciu toks siltas ir mielas pasirode smile.gif

Sakykit, o is kokio kremo spaudziate zolyte?
Atsakyti
QUOTE(ataner.s @ 2012 06 30, 01:56)

is slapio beziuko
Atsakyti
QUOTE(linette @ 2012 06 29, 20:52)
@adrij@ jūs tikrai esat nuostabi savo darbo meistrė  4u.gif

O-RE-AR liuksiškas tortukas  thumbup.gif , net ir gėlytės man tokios kaip iš , nu tos gėlių girliandos , kur ant kaklo deda  biggrin.gif

Tokias ir stengiausi padaryt mirksiukas.gif Aciu
QUOTE(Muggy @ 2012 06 29, 23:18)
Sveikos

Gal kas turite kokiu nuorodu ar patarimu kaip gaminti torta boruzeles formos? Man svarbiausia kaip tinkamai padaryti apvalia forma. Apipjaustyti geriauisiai gal?

Apipjaustot ir viskas,kam tu formu mirksiukas.gif

QUOTE(ataner.s @ 2012 06 29, 23:56)

Slapios bezes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(@adrij@ @ 2012 06 29, 22:51)

... o kokia pensija uošvio ?  g.gif

1256.56 laugh.gif neblioga lotuliukas.gif tik ar uztektu hihihi.gif
Atsakyti