Kokie tortai adrijos@, FANTASTISKI
ziurkes reikia
erikiuxxx aš ateinu su žiurke tortai fantastiški
cia penkiu ziurkinu reikia tik as db pagalvojau,koki saldytuva reikia turet,kad viska sukist kazin,ar uz viena 5auksti uztektu mano uosvio pensijos kazin,kazin
@adrij@ jūs tikrai esat nuostabi savo darbo meistrė
O-RE-AR liuksiškas tortukas , net ir gėlytės man tokios kaip iš , nu tos gėlių girliandos , kur ant kaklo deda
*saules_zuikutis*
1. nu kodėl tas riedlentininkas taip išsižiojęs , ar kad baisu ar iš tos laimės , kad dar ne ant žemės
2. angeliukai nuostabūs , labai labai
3.vis galvoju , kur aš tą skėtuką mačiau , labai graži kopija
4.eilinių misių nekomentuoju , ale dar ir kokia jauna žiūriu
5.su šituo vikas gerai , nu toks tipiškai zuikutiškas
6.viskas būtų labai gerai labai gražu , bet nugis blondinė , ale krutinė tai tikrai per maža , jau galvojau , kad išvis nėr , bet akuliorius užsidėjau , tai pamačiau kokį tai melsvą miniatiūrinį lyg ir stanikaitį
šiaip tai visi labai imk
O-RE-AR liuksiškas tortukas , net ir gėlytės man tokios kaip iš , nu tos gėlių girliandos , kur ant kaklo deda
*saules_zuikutis*
1. nu kodėl tas riedlentininkas taip išsižiojęs , ar kad baisu ar iš tos laimės , kad dar ne ant žemės
2. angeliukai nuostabūs , labai labai
3.vis galvoju , kur aš tą skėtuką mačiau , labai graži kopija
4.eilinių misių nekomentuoju , ale dar ir kokia jauna žiūriu
5.su šituo vikas gerai , nu toks tipiškai zuikutiškas
6.viskas būtų labai gerai labai gražu , bet nugis blondinė , ale krutinė tai tikrai per maža , jau galvojau , kad išvis nėr , bet akuliorius užsidėjau , tai pamačiau kokį tai melsvą miniatiūrinį lyg ir stanikaitį
šiaip tai visi labai imk
QUOTE(linette @ 2012 06 29, 22:52)
5. toks tipiškai zuikutiškas
6.viskas būtų labai gerai labai gražu , bet nugis blondinė , ale krutinė tai tikrai per maža ,
5. toks tipiškai zuikutiškas
6.viskas būtų labai gerai labai gražu , bet nugis blondinė , ale krutinė tai tikrai per maža ,
1.susikaupes leidziasi
5.
6. yra ten ta krutine ir gan nemaza,bet kai uzdejau geliu girlianda,pasislepe ji
ACIU visoms
Sveikos
Gal kas turite kokiu nuorodu ar patarimu kaip gaminti torta boruzeles formos? Man svarbiausia kaip tinkamai padaryti apvalia forma. Apipjaustyti geriauisiai gal?
Gal kas turite kokiu nuorodu ar patarimu kaip gaminti torta boruzeles formos? Man svarbiausia kaip tinkamai padaryti apvalia forma. Apipjaustyti geriauisiai gal?
Nu jo Pamacius adrijos tortus truksta zodziu, kaip visada. Tokius grozius kuria
Bet ka, reikia ir prastesniu varijantu irgi Taigi rodau
Bet ka, reikia ir prastesniu varijantu irgi Taigi rodau
Olesta, koks grazus tas kvadratinis
@Adrija@, kaip visada super!!! Vestuviniai - be zodziu!!!
anber, masiniukai, boruzele, skrybele ir zalsvas su keskiukais labai patiko
*saules_zuikutis*, su skeciu toks siltas ir mielas pasirode
Sakykit, o is kokio kremo spaudziate zolyte?
@Adrija@, kaip visada super!!! Vestuviniai - be zodziu!!!
anber, masiniukai, boruzele, skrybele ir zalsvas su keskiukais labai patiko
*saules_zuikutis*, su skeciu toks siltas ir mielas pasirode
QUOTE(ataner.s @ 2012 06 30, 01:56)
is slapio beziuko
QUOTE(linette @ 2012 06 29, 20:52)
@adrij@ jūs tikrai esat nuostabi savo darbo meistrė
Tokias ir stengiausi padaryt Aciu
QUOTE(Muggy @ 2012 06 29, 23:18)
Sveikos
Apipjaustot ir viskas,kam tu formu
QUOTE(ataner.s @ 2012 06 29, 23:56)
Slapios bezes
QUOTE(@adrij@ @ 2012 06 29, 22:51)
... o kokia pensija uošvio ?
1256.56 neblioga tik ar uztektu