Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(anber @ 2012 06 28, 22:50)
Gal pagelbes kuri...  verysad.gif  taip reikia sokoladiniu monetu... ir kaip tycia niekur, absoliuciai niekur nerandu...  verysad.gif  gal kuri turite atliekamu?

kuris miestas, as perku parduotuveje "Saldus majai" ju yra keliuose miestuose mirksiukas.gif jei labai reiks ir negausit-sakykit bandysiu padet smile.gif
Dianaaa1215 graziai gavosi, gaila kad foto spalvu neisryskina blush2.gif del duobuciu tai kai pastaba gavau ir as nulekiau pataisyt tongue.gif dar gavosi biggrin.gif
o bokalas man labai patinka zinau darysiu kada irgi smile.gif

moderatores postas kai kurioms kepejelems kaip komplimentas turetu buti - vadinasi kepat tokius tikroviskus thumbup.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ramune.v @ 2012 06 29, 10:39)
moderatores postas kai kurioms kepejelems kaip komplimentas turetu buti - vadinasi kepat tokius tikroviskus thumbup.gif  smile.gif

i 
Tai yra nejuokinga, atsižvelgiant į tai, kad čia ne skyrelis "Už miegamojo durų..." Taigi, tenka taikyti cenzūrą tokio tipo publikuojamoms tortų nuotraukoms.
Atsakyti
nu gerai jau gerai, įdėsiu korektiškų tortų smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

skirtingi skoniai, puošta pastilažu, šokoladine glazūra, aisingu, bezė ir gyvais lauko augalais, manau atskirsite kas kur...
Atsakyti
As ir nesijuokiu schmoll.gif viskas gi suprantama, yra tam tikros taisykles, mes jas gerbiam, nereik pykti tik pasidziaugti norejau, kad turim tokiu sauniu kepeju unsure.gif

Olesta visi labai grazus, bet vestuvinis ir tas su sokolado glazura bei keistos spalvos lapukais man wub.gif
Atsakyti
Taip greitai praleke dienos, kad nesusiziurejau jog paskutines kelios valandos isigyti sokoladinius pinigelius. doh.gif Bus pamoka gera laiko planavimui. Saldziuosiuose majuose ir radau. Dekoju uz pagalba! 4u.gif
Taip skubejau, kad nespejau pagirti visu uz pasakiskus torciukus, kiekvienas savaip isskirtinis ir tobulas 4u.gif

Imesiu ir as kelis darbelius, retokai pasirodau, bet vis karts nuo karto kazka nulipinu ax.gif

Medaus tortukas, trupiniukai, pastilazas, sokoladas

user posted image

Rafaelo, pastilazas

user posted image

Tailandietiskas bananu, trupiniukai, pastilazas

user posted image

Negriukas, pastilazas, 'Zyguliukas'

user posted image

Gaivusis, su persiku gabaliukais, pastilazas

user posted image

Rafaelo, pastilazas

user posted image

Sokoladinis su varskes kremu ir vaisiais

user posted image

Priedo keksiukai

user posted image

Vysniu karamelinis, pastilazas

user posted image

Vysniu karamelinis, pastilazas, 'Granata'

user posted image

Papildyta:
Ir dar keli... 4u.gif

Rafaelo, pastilazas

user posted image

Ferrero Rocher, pastilazas

user posted image

Ferrero Rocher, pastilazas

user posted image

Kokosinis-citrusinis-karamelinis, pastilazas

user posted image

Juodasis miskas, pastilazas

user posted image

Nepamenu kokio skonio, mergvakariui tortukas

user posted image

Juodasis miskas, pastilazas, 'Beibleidai'

user posted image

Sokoladinis s vysniomis ir sokoladinis su sokolado gabaliukais bei riesutais, pastilazas

user posted image

Sokoladinis su kondensuotu pienu

user posted image

Nepamenu kokio skonio smile.gif

user posted image
Papildyta:
Aaai, nesupykit... Dar kelis radau smile.gif

Rafaelo, pastilazas

user posted image

Jogurtinis, pastilazas

user posted image

Nepamenu koks skonis

user posted image

Jogutinis su braskemis, pastilazas

user posted image

Medaus tortukas, pastilazas

user posted image

ir gal paskutini siandien smile.gif man asmeniskai graziausias smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Dianaaa1215 @ 2012 06 29, 08:07)
draugauja, nesipyksta biggrin.gif

Ačiū 4u.gif
QUOTE(erikiuxxx @ 2012 06 29, 08:12)

Man draugauja, nieko nesidaro thumbup.gif
idomu, o tikra beze ar draugauja ?

Ačiū 4u.gif Lygtais paprasta beze nedraugauja, nes papuošimų temoje lyg Cipciuko meškiukas grietinėle teptas ne iki galo, bet poto užpildomas beze g.gif

Anber, labai faini meškiukai, tokie kitokie biggrin.gif
Atsakyti
nu panos ir tortai doh.gif wub.gif
as pas jus su klausimuku, kodel is pastilazo labai trupa gelytes ir figurytes? nu isdziovinau tikrai ilgai, ir tikrai atrodo kietos, nu tik paimu i rankas ir trupa man jos verysad.gif tiek prisidariau gelyciu tortukui nu ir puse daugiau sutrupejo, ka ten puse vos kelios teliko sveikos verysad.gif kazin ka dariau ne taip g.gif gelytes darytos pries daugiau nei sdavaite blush2.gif

ir su sokoladui tas patss...nu atrodo seku olestos nurodymus kaip graziai padengt torta sokolado galistu nu bet nesigauna man graziai nors tu ka doh.gif ar cia man siandien tokia diena, kad niekas nesigauna verysad.gif

user posted image
Atsakyti
Tas tortas, kur N-18 geras thumbup.gif Spejau pamatyti, kol neistryne. Nu zinokit neisivaizduoju, kas galetu tokius tortus uzsakineti, o jau valgyt... Supošlėję vyrai lotuliukas.gif

Turiu klausima. Kepiau rafaelo biskvitus. Nu koks aukstas biskvitas gavosi (nors kepiau 23cm formoje, kaip parasyta). Tai zodziu, liko vienas lapas biskvito. Sakykite ar galima ji deti i saldymo kamera (ateiciai) ar geriau i saldytuva? Kazkaip gaila i mest lauk ar siaip kaip batona suvalgyt. Gal kada dar kokiu biskvitu liks ir susidetu torciukas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(anber @ 2012 06 29, 11:58)

oho! thumbup.gif
Atsakyti
tinulia84 atsitiko didelė bėda , juk nespėjau to griešno torto pamatyt biggrin.gif , tai teks fantaziją įjungt lotuliukas.gif , musėt laabai gražus buvo biggrin.gif

olesta mano tobulai išlavintam skoniui biggrin.gif , tai tas su ramunėlėm tai net kvapą atėmė , kuklumų kuklumas- grožių grožis wub.gif wub.gif wub.gif , gal pasidalinsit patirtim kokia spalva lapukai dažyti ax.gif , kaip suprantu lapeliai tai kirbės smile.gif , tiksliau receptas ax.gif

anber , pamačiau pirmą tai pagalvojau , nu kas čia per vėjai blink.gif lotuliukas.gif , bet kuo toliau tuo labiau mano veizolai ant kaktos lipo biggrin.gif , šaunuolė -darbštuolė thumbup.gif , kai kurie tai man išvis fantastiški , bet esmė , kad kiekvienas savaip gražus ir įdomus wub.gif , o per kiek laiko visi iškepti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2012 06 29, 10:33)
nu gerai jau gerai, įdėsiu korektiškų tortų smile.gif

Kaip visada visi grazus, bet labiausiai man patiko su rugegelemis wub.gif wub.gif wub.gif
O pirmo vestuvinio koks svoris ? ir kokie plocio formas naudojote?
Noriu draugei vestuvems iskepti didesni torta, tai idomu man ax.gif

QUOTE(anber @ 2012 06 29, 10:58)
ir gal paskutini siandien smile.gif man asmeniskai graziausias smile.gif

JOMAJO kiek tortuku bigsmile.gif paskutinis ir man labaiusiai patiko thumbup.gif wub.gif dar mergaitei 10metu proga wub.gif
o tortuko Ferrero Rocher, yra receptas SM ?

QUOTE(Mingailiux @ 2012 06 29, 13:06)
Tas tortas, kur N-18 geras  thumbup.gif Spejau pamatyti, kol neistryne. Nu zinokit neisivaizduoju, kas galetu tokius tortus uzsakineti, o jau valgyt... Supošlėję vyrai  lotuliukas.gif

Turiu klausima. Kepiau rafaelo biskvitus. Nu koks aukstas biskvitas gavosi (nors kepiau 23cm formoje, kaip parasyta). Tai zodziu, liko vienas lapas biskvito. Sakykite ar galima ji deti i saldymo kamera (ateiciai) ar geriau i saldytuva? Kazkaip gaila i mest lauk ar siaip kaip batona suvalgyt. Gal kada dar kokiu biskvitu liks ir susidetu torciukas  ax.gif

As irgi spejau pamatyti, atliktas puikiai thumbup.gif , bet tortas slikstus, na nemalonu ziureti doh.gif , kaip toki galima uzsakyneti blush2.gif butu su stringais, tai kitas reikalas wub.gif

===========

Reikeja auksta daryti tortuka, man graziau aukstesni wub.gif
Papildyta:
QUOTE(ryto_rasa @ 2012 06 28, 23:09)

Skambinau jiems, net buvau salia pastato, neradau kur ieiti doh.gif , bet paskambinus pasake kad jie neparduoda, kad tik didmeninkams verysad.gif
Atsakyti
Laba diena visoms , dėkoju ( kad ir vėlokai ) , už sveikinimus ir vaišes smile.gif .

Labai , labai daug gražių tortukų wub.gif , nė neišvardyti visų , auksinės merginų rankos 4u.gif .

Įdėsiu saviškių .

user posted image...user posted image

Atsakyti