Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

merginos priminkite, kur uzsisakinejate dezes tortams? Domina pigiausiai parduodanti imone ax.gif Nes radau vilniuje dar viena prekiaujancia dezem imone tai infolaina ar kas nors esate is ten pirke?
Atsakyti
Diana, leila- labai Jusu grazus tortukai 4u.gif

Atnesu kelis paivairinimui:
Krikstynu. Mazai mergytei, kuri gime ir augo USA, atvaziavo 1a karta i Lt pas mociute ir bus pakrikstyta cia. Norejosi kazkokio l.lietuvisko akcento-prisejau ramuniu smile.gif
Snicnersas, pastilazas.
user posted image
o cia siaip- paprasciau nebebuna. 40metei. Kriausinis-karamelinis. Pastilazas, sl.beze.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Auksiuke @ 2012 06 28, 17:07)

kuklus,bet labai grazus
Atsakyti
leila 10 jūsų abu tortai labai gražūs wub.gif , man jie abu labai skoningai papuošti smile.gif

Auksiuke abu man labai tinka wub.gif , tas su bezu tai išvis thumbup.gif , bet negaliu nepaklaust blush2.gif lotuliukas.gif nu kodėl ant pirmo tas masės paklodžiukas uždėtas biggrin.gif, dar kart apžiūrėjau , gal čia suknytė g.gif smile.gif , jei taip , tai trupučiuką nelabai suprast eina ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linette: 28 birželio 2012 - 17:39
QUOTE(linette @ 2012 06 28, 18:36)
Auksiuke abu man labai tinka  wub.gif , tas su bezu tai išvis  thumbup.gif , bet negaliu nepaklaust  blush2.gif  lotuliukas.gif  nu kodėl ant pirmo tas masės paklodžiukas uždėtas  biggrin.gif, dar kart apžiūrėjau , gal čia suknytė  g.gif  smile.gif , jei taip , tai trupučiuką nelabai suprast eina  ax.gif

linette - akuliorius uzsidek, musiet pamirsai biggrin.gif , cia gi suknele biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Keila* @ 2012 06 28, 19:13)
linette - akuliorius uzsidek, musiet pamirsai biggrin.gif , cia gi suknele biggrin.gif

nu gerai gerai blush2.gif lotuliukas.gif nu nesupratau , kad suknutė ir nėr čia ko iš žmogaus senatvės čydytis tongue.gif , nepajusi kai pačiai tų akuliorių prireiks tongue.gif biggrin.gif

auksiuke atsiprašau , kad nedatraukiau blush2.gif , bet aš čia visai nekalta lotuliukas.gif , nuotrauka per tamsi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(linette @ 2012 06 28, 16:36)
Auksiuke abu man labai tinka  wub.gif , tas su bezu tai išvis  thumbup.gif , bet negaliu nepaklaust  blush2.gif  lotuliukas.gif  nu kodėl ant pirmo tas masės paklodžiukas uždėtas  biggrin.gif, dar kart apžiūrėjau , gal čia suknytė  g.gif  smile.gif , jei taip , tai trupučiuką nelabai suprast eina  ax.gif

As tai suprantu,kaip kriksto rubeli ax.gif man labai grazu,savita.

Labai grazus visu darbeliai,saunuoles thumbup.gif
Atsakyti
Mergaitės kepėjėlės 4u.gif Tortų temoje man niekas neatsako, tai kartoju savo prašymą klausimą čia. Matau daugelis kepat kriaušinį karamelinį tortą, kokias kriaušes jam naudojat, konservuotas ar šviežias? Gal yra kokia rūšis konservuotų, kurių nerekomenduojat? Pirmą kart šį receptuką bandysiu, norisi kaip geriau smile.gif Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, reikia jusu patarymo, kada geriau islygint torta svestiniu kremu jeigu dengsiu mase rytoj, galima ir dabar ar geriau rytoj pries apdengima? Ir dar planuoju daryt va tokius skaicius user posted image ir dabar galvoju is kokios mases geriau g.gif is pastiliazo dengimui ar lipdymui, man reikia, kad skaiciai laikitusi, o ne susilenktu ir kaip geriau pritvirtint, kad laikitusi, gal kas patars, labai laukiu atsakymo, nes nezinau ka daryt verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akilezna: 28 birželio 2012 - 21:22
QUOTE(AIRA @ 2012 06 28, 22:12)
, kokias kriaušes jam naudojat, konservuotas ar šviežias?

Olesta buvo minejusi,kokias geriausiai deti,bet nepamenu,nors tiu ka doh.gif ji naudoja koncervuotas,bet ne visu firmu jos skanios rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(akilezna @ 2012 06 28, 21:21)
Sveikos, reikia jusu patarymo, kada geriau islygint torta svestiniu kremu jeigu dengsiu mase rytoj, galima ir dabar ar geriau rytoj pries apdengima? Ir dar planuoju daryt va tokius skaicius ir dabar galvoju is kokios mases geriau  g.gif is pastiliazo dengimui ar lipdymui, man reikia, kad skaiciai laikitusi, o ne susilenktu ir kaip geriau pritvirtint, kad laikitusi, gal kas patars, labai laukiu atsakymo, nes nezinau ka daryt  verysad.gif

Jeigu ryt dengsit tai ryt ir lyginkit tortą. Aš viską darau iš pastilažo dengimui.
olesta siūlė šias kriaušes kriaušės
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lašiaaalis: 28 birželio 2012 - 21:31
Gal pagelbes kuri... verysad.gif taip reikia sokoladiniu monetu... ir kaip tycia niekur, absoliuciai niekur nerandu... verysad.gif gal kuri turite atliekamu?
Atsakyti