merginos priminkite, kur uzsisakinejate dezes tortams? Domina pigiausiai parduodanti imone Nes radau vilniuje dar viena prekiaujancia dezem imone tai infolaina ar kas nors esate is ten pirke?
Diana, leila- labai Jusu grazus tortukai
Atnesu kelis paivairinimui:
Krikstynu. Mazai mergytei, kuri gime ir augo USA, atvaziavo 1a karta i Lt pas mociute ir bus pakrikstyta cia. Norejosi kazkokio l.lietuvisko akcento-prisejau ramuniu
Snicnersas, pastilazas.
o cia siaip- paprasciau nebebuna. 40metei. Kriausinis-karamelinis. Pastilazas, sl.beze.
Atnesu kelis paivairinimui:
Krikstynu. Mazai mergytei, kuri gime ir augo USA, atvaziavo 1a karta i Lt pas mociute ir bus pakrikstyta cia. Norejosi kazkokio l.lietuvisko akcento-prisejau ramuniu
Snicnersas, pastilazas.
o cia siaip- paprasciau nebebuna. 40metei. Kriausinis-karamelinis. Pastilazas, sl.beze.
QUOTE(Auksiuke @ 2012 06 28, 17:07)
kuklus,bet labai grazus
leila 10 jūsų abu tortai labai gražūs , man jie abu labai skoningai papuošti
Auksiuke abu man labai tinka , tas su bezu tai išvis , bet negaliu nepaklaust nu kodėl ant pirmo tas masės paklodžiukas uždėtas , dar kart apžiūrėjau , gal čia suknytė , jei taip , tai trupučiuką nelabai suprast eina
Auksiuke abu man labai tinka , tas su bezu tai išvis , bet negaliu nepaklaust nu kodėl ant pirmo tas masės paklodžiukas uždėtas , dar kart apžiūrėjau , gal čia suknytė , jei taip , tai trupučiuką nelabai suprast eina
QUOTE(linette @ 2012 06 28, 18:36)
linette - akuliorius uzsidek, musiet pamirsai , cia gi suknele
QUOTE(*Keila* @ 2012 06 28, 19:13)
linette - akuliorius uzsidek, musiet pamirsai , cia gi suknele
nu gerai gerai nu nesupratau , kad suknutė ir nėr čia ko iš žmogaus senatvės čydytis , nepajusi kai pačiai tų akuliorių prireiks
auksiuke atsiprašau , kad nedatraukiau , bet aš čia visai nekalta , nuotrauka per tamsi
QUOTE(linette @ 2012 06 28, 16:36)
As tai suprantu,kaip kriksto rubeli man labai grazu,savita.
Labai grazus visu darbeliai,saunuoles
Mergaitės kepėjėlės Tortų temoje man niekas neatsako, tai kartoju savo prašymą klausimą čia. Matau daugelis kepat kriaušinį karamelinį tortą, kokias kriaušes jam naudojat, konservuotas ar šviežias? Gal yra kokia rūšis konservuotų, kurių nerekomenduojat? Pirmą kart šį receptuką bandysiu, norisi kaip geriau Ačiū
Sveikos, reikia jusu patarymo, kada geriau islygint torta svestiniu kremu jeigu dengsiu mase rytoj, galima ir dabar ar geriau rytoj pries apdengima? Ir dar planuoju daryt va tokius skaicius ir dabar galvoju is kokios mases geriau is pastiliazo dengimui ar lipdymui, man reikia, kad skaiciai laikitusi, o ne susilenktu ir kaip geriau pritvirtint, kad laikitusi, gal kas patars, labai laukiu atsakymo, nes nezinau ka daryt
QUOTE(AIRA @ 2012 06 28, 22:12)
, kokias kriaušes jam naudojat, konservuotas ar šviežias?
Olesta buvo minejusi,kokias geriausiai deti,bet nepamenu,nors tiu ka ji naudoja koncervuotas,bet ne visu firmu jos skanios
QUOTE(akilezna @ 2012 06 28, 21:21)
Sveikos, reikia jusu patarymo, kada geriau islygint torta svestiniu kremu jeigu dengsiu mase rytoj, galima ir dabar ar geriau rytoj pries apdengima? Ir dar planuoju daryt va tokius skaicius ir dabar galvoju is kokios mases geriau is pastiliazo dengimui ar lipdymui, man reikia, kad skaiciai laikitusi, o ne susilenktu ir kaip geriau pritvirtint, kad laikitusi, gal kas patars, labai laukiu atsakymo, nes nezinau ka daryt
Jeigu ryt dengsit tai ryt ir lyginkit tortą. Aš viską darau iš pastilažo dengimui.
olesta siūlė šias kriaušes kriaušės
Gal pagelbes kuri... taip reikia sokoladiniu monetu... ir kaip tycia niekur, absoliuciai niekur nerandu... gal kuri turite atliekamu?