QUOTE(IwonaBogd @ 2012 06 27, 19:57)
Aciu labai. Man svarbi kiekviena nuomone
Grizau dar karta paziureti tortuku,tas kur su masynitemis, is ko daryti akmenukai ??? ziuriu ir nesuprantu, ar cia saldainiukai tokie yra, ar cia is pastilazo? tokie tikri kaip akmenukai
QUOTE(smailyttte @ 2012 06 27, 22:45)
Dar karteli aciu uz pagyras barbytes sijonui mintis tokio sijono is interneto platybiu paimta
Erikiuxxx nebandziau barbes sijono dengti vientisa mase, bet situos apskritimukus daryti, pabanguoti irgi uztrunka, nors man irgi pasirode taip paprasciau nei vientisa mase dengti bet labiausiai pavargau su pincetu tuos mazus karoliukus sudelioti ant sijono ir bliuskutes
Erikiuxxx nebandziau barbes sijono dengti vientisa mase, bet situos apskritimukus daryti, pabanguoti irgi uztrunka, nors man irgi pasirode taip paprasciau nei vientisa mase dengti bet labiausiai pavargau su pincetu tuos mazus karoliukus sudelioti ant sijono ir bliuskutes
Darbo daug, kaip man tai isvis ilgai krapstausi, bet lengvai ir graziai galima sudelioti tos lapelius, taip isivaizduoju
bet as kaip dejau sijona, tai prilimpa ten kur nereikia, ir pataisyti neimanoma buvo, nei klosciu sudelioti, kaip atsimenu net bloga darosi sakiau sau, kad daugiau barbiu nedarysiu, bet paziurejus i tavo, vel noreciau papuosti