Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(IwonaBogd @ 2012 06 27, 19:57)
Aciu labai. Man svarbi kiekviena nuomone  4u.gif  mirksiukas.gif

Grizau dar karta paziureti tortuku,tas kur su masynitemis, is ko daryti akmenukai ??? ziuriu ir nesuprantu, ar cia saldainiukai tokie yra, ar cia is pastilazo? tokie tikri kaip akmenukai smile.gif

QUOTE(smailyttte @ 2012 06 27, 22:45)
Dar karteli aciu uz pagyras barbytes sijonui wink.gif mintis tokio sijono is interneto platybiu paimta  blush2.gif 
Erikiuxxx nebandziau barbes sijono dengti vientisa mase, bet situos apskritimukus daryti, pabanguoti irgi uztrunka, nors man irgi pasirode taip paprasciau nei vientisa mase dengti  blush2.gif  bet labiausiai pavargau su pincetu tuos mazus karoliukus sudelioti ant sijono ir  bliuskutes  doh.gif

Darbo daug, kaip man tai isvis ilgai krapstausi, bet lengvai ir graziai galima sudelioti tos lapelius, taip isivaizduoju ax.gif
bet as kaip dejau sijona, tai prilimpa ten kur nereikia, ir pataisyti neimanoma buvo, nei klosciu sudelioti, kaip atsimenu net bloga darosi doh.gif sakiau sau, kad daugiau barbiu nedarysiu, bet paziurejus i tavo, vel noreciau papuosti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikiuxxx: 28 birželio 2012 - 00:19
QUOTE(smailyttte @ 2012 06 27, 23:45)
IwonaBogd man taippat labiausiai patiko pirmasis tortukas  smile.gif

Aciu labai mirksiukas.gif

QUOTE(erikiuxxx @ 2012 06 28, 01:18)
Grizau dar karta paziureti tortuku,tas kur su masynitemis, is ko daryti akmenukai ??? ziuriu ir nesuprantu, ar cia saldainiukai tokie yra, ar cia is pastilazo? tokie tikri kaip akmenukai smile.gif

tokie saldainiukai ax.gif
Atsakyti
sveikos , merginos
norejau jusu paklausti, jus kai torta apdengiate pastilazu, paposimus lipdot ta pacia diena ar is anksto bunat pasiruose...pvz. ramunes...nes as buvau pasidariusi diena pries, tai kai teko klijuot ant torto, eme byret lapukai sad.gif
Atsakyti
Laba diena. Mano kuklutis draugams ikurtuvems user posted image Ir gimtadieniui user posted image
Atsakyti
QUOTE(gudrune @ 2012 06 28, 10:25)
sveikos , merginos
norejau jusu paklausti, jus kai torta apdengiate pastilazu, paposimus lipdot ta pacia diena ar is anksto bunat pasiruose...pvz. ramunes...nes as buvau pasidariusi diena pries, tai kai teko klijuot ant torto, eme byret lapukai sad.gif

As lipdau tapacia diena ax.gif
Atsakyti
As kai zinau kaip puosiu, tai is anksto ruosiu papuosimus. Tada kazkaip tas darbas pasiskirsto.
Atsakyti
QUOTE(leila10 @ 2012 06 28, 10:31)

Abu tortukai nuostabus wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Mano irgi kuklutis Varškinis gaivumėlis 2 kg
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Dianaaa1215 @ 2012 06 28, 10:54)

Grazutis ir mielas wub.gif , kur pirkai tokius padekliukus?
Atsakyti
Netoli manęs, kur aš gyvenu, gamina juos.Po 12 cnt/1vnt
Atsakyti
QUOTE(Dianaaa1215 @ 2012 06 28, 13:43)
Netoli manęs, kur aš gyvenu, gamina juos.Po 12 cnt/1vnt

o koks cia miestas? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(leila10 @ 2012 06 28, 11:31)
Laba diena.

kokie saviti tortukai.labai grazu man

QUOTE(ramune.v @ 2012 06 28, 13:49)
o koks cia miestas? bigsmile.gif