Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

IwonaBogd pirmas tai tikrai superinis wub.gif , labai labai wub.gif

antras man patinka , toks šventinis smile.gif ir gėlė daili

trečias man irgi patinka , tik nesuprantu ar mašinytės tikros ar dirbtinės ax.gif biggrin.gif

ketvirtas tai velniškai skanus atrodo wub.gif , taip ir įsivaizduoju kaip mielai tokį dovanų gaučiau , ir man rodos , kad vaizdas nė kiek nenukentėtų , jei nebūtų drugelių ir gėlyčių smile.gif , o tai čia gal skruzdėlynas ax.gif g.gif smile.gif

penktas tai , aplikacija puiki , bet šoniukai tikrai per daug gal spalvoti , reikėjo mano servetėles dėt lotuliukas.gif lotuliukas.gif , būtų visi nelygumai paslėpti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(linette @ 2012 06 27, 20:36)
[color=purple]color]

Labai dekinga uz nuomone. 4u.gif

Treciam masinytes plastikines, dabar tokie zvakuciu laikykliai yra (buna traukinukas). Cia mano sunui. Sita valgysim namie, o pirmas i darzeli keliaus.

Ketvirtas tai taip, skruzdelinas. Tai buvo krikstynoms, nuo mociutes. ax.gif

O su penktu tai vargau baisiai. Nepatinka jisai man, irgi per daug visko, bet reikejo maskuot doh.gif Neejo darbas niekaip schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IwonaBogd: 27 birželio 2012 - 19:54
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2012 06 27, 17:44)
kokia grazuole! o ausys irgi tortas?jos torto aukscio?

Ausys- dvieju lakstu aukscio(zinoma pertepti), o ties nosimi gal penkiu ar sesiu, net nezinau, neskaiciuoju, sluoksniuoju tiek, kiek atrodo reikia ax.gif

IwonaBogd tortai- man irgi pirmasis geriausias, pritariu mergaičių komentarams drinks_cheers.gif , o skruzdėlynas gali būti ir nepuoštas- jamam

essen.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2012 06 27, 20:24)

QUOTE(JurateL. @ 2012 06 27, 20:53)

Aciu labai. Man svarbi kiekviena nuomone 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(IwonaBogd @ 2012 06 27, 20:51)

Treciam masinytes plastikines, dabar tokie zvakuciu laikykliai yra (buna traukinukas). Cia mano sunui. Sita valgysim namie, o pirmas i darzeli keliaus.

O su penktu tai vargau baisiai. Nepatinka jisai man, irgi per daug visko, bet reikejo maskuot doh.gif  Neejo darbas niekaip schmoll.gif

ot esu atsilikus nuo gyvenimo tundra lotuliukas.gif , nebūčiau nė pagalvojus , kad tokių žvakučių laikiklių yra doh.gif lotuliukas.gif

jo suprantu , tkrai būna tokių vėjų , aš tai išvis esu unikumas , visad papuošiu normaliai , paskui pradedu kažką taisyt , kažką lipdyt , kol viską sugadinu doh.gif biggrin.gif , baigias viskas tuom , kad tada jau viską maskuot reikia lotuliukas.gif , nu ir gaunas ale perkrauta nesamonė blink.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(linette @ 2012 06 27, 19:58)

jo suprantu , tkrai būna tokių vėjų , aš tai išvis esu unikumas , visad papuošiu normaliai , paskui pradedu kažką taisyt , kažką lipdyt , kol viską sugadinu  doh.gif  biggrin.gif , baigias viskas tuom , kad tada jau viską maskuot reikia  lotuliukas.gif , nu ir gaunas ale perkrauta nesamonė  blink.gif  biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif ....pasirodo čia ne neišlavintas skonis kaltas, o BĖDA kalta lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
nu tai aišku , kad bėda lotuliukas.gif , tik kažko man tos bėdos pastoviai nutinka blink.gif biggrin.gif , o mano labai išlavintas skonis ko tai tik į kitų tortus žiūrint pasireiškia blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Nujo, visada kaltas vejas..... lotuliukas.gif
Atsakyti
Ateinu su masinele (galvojau, kad jau ju bumas praejo smile.gif bet dar ne )
user posted image
Atsakyti
QUOTE(benomama @ 2012 06 27, 22:24)
Ateinu su masinele (galvojau, kad jau ju bumas praejo smile.gif bet dar ne )

tokia pustazande atrodo biggrin.gif
Atsakyti
Dar karteli aciu uz pagyras barbytes sijonui wink.gif mintis tokio sijono is interneto platybiu paimta blush2.gif
Erikiuxxx nebandziau barbes sijono dengti vientisa mase, bet situos apskritimukus daryti, pabanguoti irgi uztrunka, nors man irgi pasirode taip paprasciau nei vientisa mase dengti blush2.gif bet labiausiai pavargau su pincetu tuos mazus karoliukus sudelioti ant sijono ir bliuskutes doh.gif

Kuo toliau lapus verciu tuolabiau zandikaulis atvepsta biggrin.gif
Na ir nuo kurios cia pradeti.. ratai tiek akvilytes tiek linette tokie geruliai thumbup.gif nors mano vyras taip pat sako kad jam tokie juodi tortai nevalgomi, bet man tai ryskus tortai patinka grazumelis thumbup.gif o beto as irgi perspeju kad nevalgytu tos mases ypatingai jei ji ant virsaus dazyta..

JurateL kokie linksmuoliai parsiukai bigsmile.gif o ta mini minnie mouse tiesiog fantastiska wub.gif

Nevute na tiesiog... thumbup.gif nieko sau ugninis bernuzelis, net seile nutyso blush2.gif lotuliukas.gif tiesiog puikus puikumelis tavo darbeliaivisi mirksiukas.gif

Kas cia dar ai berods mingailiux man labai patiko spalvos tortuko ir rozytes smile.gif
IwonaBogd man taippat labiausiai patiko pirmasis tortukas smile.gif

benomam tikrai masiniukas toks pustazandukas, mielas smile.gif

oi vos nepamirsau labai grazus drakoniukstis simsimio bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smailyttte: 27 birželio 2012 - 22:49
QUOTE(akvilyte @ 2012 06 27, 14:12)
mano toks iš smagesnių  biggrin.gif

respect uz kantrybe ir isbaigtuma 4u.gif

QUOTE(linette @ 2012 06 27, 15:59)
ačiū merginos , kurios supratot , kad nebūtina kritika yra tik mano nuomonė , kuria tikrai nebandžiau nieko įžeist  blush2.gif , gal tik savotiškai savo patarimą įbrukt  ax.gif  biggrin.gif

mano tortus prasau ir toliau draaasiai linettiskai kritikuot. Sveika kritika ne kiekvienas mes pasizymim- aciu, Linette aciuks.gif

QUOTE(JurateL. @ 2012 06 27, 16:55)
O aš dovanoju ŠYPSENĄ : 3kg, medutis, MMG

oooo bigsmile.gif ziauriai smagus tortukas smile.gif

QUOTE(Nevute @ 2012 06 27, 17:32)
Tai aisku smagu, dabar galesi pakritikuoti mano Ugningo berniuko garbanas biggrin.gif Neatrode toks, bet nuotraukoj tai is vis isryskejo kad Ugningas biggrin.gif Paciai labai juokinga  thumbup.gif

gerulis lotuliukas.gif
Atsakyti