IwonaBogd pirmas tai tikrai superinis , labai labai
antras man patinka , toks šventinis ir gėlė daili
trečias man irgi patinka , tik nesuprantu ar mašinytės tikros ar dirbtinės
ketvirtas tai velniškai skanus atrodo , taip ir įsivaizduoju kaip mielai tokį dovanų gaučiau , ir man rodos , kad vaizdas nė kiek nenukentėtų , jei nebūtų drugelių ir gėlyčių , o tai čia gal skruzdėlynas
penktas tai , aplikacija puiki , bet šoniukai tikrai per daug gal spalvoti , reikėjo mano servetėles dėt , būtų visi nelygumai paslėpti
QUOTE(linette @ 2012 06 27, 20:36)
[color=purple]color]
Labai dekinga uz nuomone.
Treciam masinytes plastikines, dabar tokie zvakuciu laikykliai yra (buna traukinukas). Cia mano sunui. Sita valgysim namie, o pirmas i darzeli keliaus.
Ketvirtas tai taip, skruzdelinas. Tai buvo krikstynoms, nuo mociutes.
O su penktu tai vargau baisiai. Nepatinka jisai man, irgi per daug visko, bet reikejo maskuot Neejo darbas niekaip
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2012 06 27, 17:44)
kokia grazuole! o ausys irgi tortas?jos torto aukscio?
Ausys- dvieju lakstu aukscio(zinoma pertepti), o ties nosimi gal penkiu ar sesiu, net nezinau, neskaiciuoju, sluoksniuoju tiek, kiek atrodo reikia
IwonaBogd tortai- man irgi pirmasis geriausias, pritariu mergaičių komentarams , o skruzdėlynas gali būti ir nepuoštas- jamam
QUOTE(erikiuxxx @ 2012 06 27, 20:24)
QUOTE(JurateL. @ 2012 06 27, 20:53)
Aciu labai. Man svarbi kiekviena nuomone
QUOTE(IwonaBogd @ 2012 06 27, 20:51)
Treciam masinytes plastikines, dabar tokie zvakuciu laikykliai yra (buna traukinukas). Cia mano sunui. Sita valgysim namie, o pirmas i darzeli keliaus.
O su penktu tai vargau baisiai. Nepatinka jisai man, irgi per daug visko, bet reikejo maskuot Neejo darbas niekaip
ot esu atsilikus nuo gyvenimo tundra , nebūčiau nė pagalvojus , kad tokių žvakučių laikiklių yra
jo suprantu , tkrai būna tokių vėjų , aš tai išvis esu unikumas , visad papuošiu normaliai , paskui pradedu kažką taisyt , kažką lipdyt , kol viską sugadinu , baigias viskas tuom , kad tada jau viską maskuot reikia , nu ir gaunas ale perkrauta nesamonė
QUOTE(linette @ 2012 06 27, 19:58)
jo suprantu , tkrai būna tokių vėjų , aš tai išvis esu unikumas , visad papuošiu normaliai , paskui pradedu kažką taisyt , kažką lipdyt , kol viską sugadinu , baigias viskas tuom , kad tada jau viską maskuot reikia , nu ir gaunas ale perkrauta nesamonė
....pasirodo čia ne neišlavintas skonis kaltas, o BĖDA kalta
nu tai aišku , kad bėda , tik kažko man tos bėdos pastoviai nutinka , o mano labai išlavintas skonis ko tai tik į kitų tortus žiūrint pasireiškia
Nujo, visada kaltas vejas.....
QUOTE(benomama @ 2012 06 27, 22:24)
Ateinu su masinele (galvojau, kad jau ju bumas praejo bet dar ne )
tokia pustazande atrodo
Dar karteli aciu uz pagyras barbytes sijonui mintis tokio sijono is interneto platybiu paimta
Erikiuxxx nebandziau barbes sijono dengti vientisa mase, bet situos apskritimukus daryti, pabanguoti irgi uztrunka, nors man irgi pasirode taip paprasciau nei vientisa mase dengti bet labiausiai pavargau su pincetu tuos mazus karoliukus sudelioti ant sijono ir bliuskutes
Kuo toliau lapus verciu tuolabiau zandikaulis atvepsta
Na ir nuo kurios cia pradeti.. ratai tiek akvilytes tiek linette tokie geruliai nors mano vyras taip pat sako kad jam tokie juodi tortai nevalgomi, bet man tai ryskus tortai patinka grazumelis o beto as irgi perspeju kad nevalgytu tos mases ypatingai jei ji ant virsaus dazyta..
JurateL kokie linksmuoliai parsiukai o ta mini minnie mouse tiesiog fantastiska
Nevute na tiesiog... nieko sau ugninis bernuzelis, net seile nutyso tiesiog puikus puikumelis tavo darbeliaivisi
Kas cia dar ai berods mingailiux man labai patiko spalvos tortuko ir rozytes
IwonaBogd man taippat labiausiai patiko pirmasis tortukas
benomam tikrai masiniukas toks pustazandukas, mielas
oi vos nepamirsau labai grazus drakoniukstis simsimio
Erikiuxxx nebandziau barbes sijono dengti vientisa mase, bet situos apskritimukus daryti, pabanguoti irgi uztrunka, nors man irgi pasirode taip paprasciau nei vientisa mase dengti bet labiausiai pavargau su pincetu tuos mazus karoliukus sudelioti ant sijono ir bliuskutes
Kuo toliau lapus verciu tuolabiau zandikaulis atvepsta
Na ir nuo kurios cia pradeti.. ratai tiek akvilytes tiek linette tokie geruliai nors mano vyras taip pat sako kad jam tokie juodi tortai nevalgomi, bet man tai ryskus tortai patinka grazumelis o beto as irgi perspeju kad nevalgytu tos mases ypatingai jei ji ant virsaus dazyta..
JurateL kokie linksmuoliai parsiukai o ta mini minnie mouse tiesiog fantastiska
Nevute na tiesiog... nieko sau ugninis bernuzelis, net seile nutyso tiesiog puikus puikumelis tavo darbeliaivisi
Kas cia dar ai berods mingailiux man labai patiko spalvos tortuko ir rozytes
IwonaBogd man taippat labiausiai patiko pirmasis tortukas
benomam tikrai masiniukas toks pustazandukas, mielas
oi vos nepamirsau labai grazus drakoniukstis simsimio
QUOTE(akvilyte @ 2012 06 27, 14:12)
mano toks iš smagesnių
respect uz kantrybe ir isbaigtuma
QUOTE(linette @ 2012 06 27, 15:59)
ačiū merginos , kurios supratot , kad nebūtina kritika yra tik mano nuomonė , kuria tikrai nebandžiau nieko įžeist , gal tik savotiškai savo patarimą įbrukt
mano tortus prasau ir toliau draaasiai linettiskai kritikuot. Sveika kritika ne kiekvienas mes pasizymim- aciu, Linette
QUOTE(JurateL. @ 2012 06 27, 16:55)
O aš dovanoju ŠYPSENĄ : 3kg, medutis, MMG
oooo ziauriai smagus tortukas
QUOTE(Nevute @ 2012 06 27, 17:32)
Tai aisku smagu, dabar galesi pakritikuoti mano Ugningo berniuko garbanas Neatrode toks, bet nuotraukoj tai is vis isryskejo kad Ugningas Paciai labai juokinga
gerulis