Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(IwonaBogd @ 2012 06 27, 17:36)
kokio jis svorio?

Kvieciausi kad kas man papozuotu, tai nelabai kas pasirase, tai taip ir gavosi biggrin.gif
Gavosi 2,5 kg smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nevute @ 2012 06 27, 18:32)
Tai aisku smagu, dabar galesi pakritikuoti mano Ugningo berniuko garbanas biggrin.gif Neatrode toks, bet nuotraukoj tai is vis isryskejo kad Ugningas biggrin.gif Paciai labai juokinga  thumbup.gif

mjooo mastau.gif žydručio svajonė galėtų vadintis. gražiai atliktas darbas.
Papildyta:
QUOTE(niukse @ 2012 06 27, 18:36)
Tai kaip merginos su tuo dengimo plikyto su mascarpone torto? g.gif

aš nedengčiau. Čia pats skaniausas braškių sezono tortas, ir jį kišti po mase būtų tiesiog nesusipratimas bigsmile.gif
Dengimui yra normalių kitų tortų. Na nebūsit Jūs patenkinta dengimo rezultatu, kai apdengsit minkštą tortą. Tam reikia įgūdžių ir daug sviesto.
Atsakyti
QUOTE(JurateL. @ 2012 06 27, 17:32)
Nu tokio "tiuninguoto" rato dar buvau nemačius  blink.gif , o protektoriai  blink.gif.....nu jei nuo savo mašinos ratų kopijavai, norėčiau mašiną pamatyti  bigsmile.gif 

koks ten tiuningas lotuliukas.gif , reikėjo tai mersą kept , kadangi 3d kept ne mano nosiai , tai kžkur nete tokį tipo ratą su ženklu radau tai ir kopinau , tai čia ir yr padanga su merso ženklu , o pats tortas tai nedidukas , tai vos nebliovau aš su tuo protektorium doh.gif biggrin.gif

nevute , man net oro pritrūko tokį presą pamačius wub.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Tai gerai, kad niekas nepozavo, tortas dar 500g butu pasunkejes lotuliukas.gif

Linette,kam presas, o kam paskutine saga ir....nieko blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JurateL.: 27 birželio 2012 - 16:54
QUOTE(naitas @ 2012 06 27, 19:42)
mjooo mastau.gif žydručio svajonė galėtų vadintis. gražiai atliktas darbas.
Papildyta:

aš nedengčiau. Čia pats skaniausas braškių sezono tortas, ir jį kišti po mase būtų tiesiog nesusipratimas bigsmile.gif Dengimui yra normalių kitų tortų. Na nebūsit Jūs patenkinta dengimo rezultatu, kai apdengsit minkštą tortą. Tam reikia įgūdžių ir daug sviesto.

Ane g.gif oi kaip gaila miriau kaip norejau butent tokio verysad.gif Tai teks kitoki su braskem daryti. Kazkada maciau temoj torta su balto sokolado musu Daividijos berods bet dabar nerandu, gal kas recepteli turit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(linette @ 2012 06 27, 17:20)

NU KAIP MAN NEPATINKA PIRMOJO TORTO APACIA biggrin.gif nu tikrai man nepatinka tos ''serveteles'' biggrin.gif

QUOTE(Nevute @ 2012 06 27, 17:32)

o jezusmarija! bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(JurateL. @ 2012 06 27, 15:55)

Mike nuostabi, superine bigsmile.gif wub.gif

QUOTE(linette @ 2012 06 27, 16:20)

Ratas grazuolis, darbas superinis, wub.gif wub.gif wub.gif
pirmas tortukas patinka wub.gif , iskirus tos sijonelius mirksiukas.gif

QUOTE(Nevute @ 2012 06 27, 16:32)
Tai aisku smagu, dabar galesi pakritikuoti mano Ugningo berniuko garbanas biggrin.gif Neatrode toks, bet nuotraukoj tai is vis isryskejo kad Ugningas biggrin.gif Paciai labai juokinga  thumbup.gif

Jo majo, koks tortukas bigsmile.gif , bet atrodo kad celus 10kg. sveria bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(JurateL. @ 2012 06 27, 16:55)

O aš dovanoju ŠYPSENĄ : 3kg, medutis, MMG

kokia grazuole! o ausys irgi tortas?jos torto aukscio?
Atsakyti
nu ką aš žinau , natūroj jos lyg ir taip baisiai neatrodo lotuliukas.gif , bet kai karštis baisinis , kai masė šlapuoja , visur plyšinėja , tai tos servetėlės visai didelis gėris lotuliukas.gif lotuliukas.gif , nu čia tipo pasiteisinau blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Ooooooooooo jeeee tik nebuk cia tai se tau blink.gif blink.gif bigsmile.gif bigsmile.gif

koks berniukas biggrin.gif tik man paskutine saga ir uz akiu kliuva biggrin.gif blush2.gif ziuri, ziuri ir nematai blush2.gif biggrin.gif nu bet superinis thumbup.gif geras darbelis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nevute @ 2012 06 27, 17:39)
Kvieciausi kad kas man papozuotu, tai nelabai kas pasirase, tai taip ir gavosi  biggrin.gif
Gavosi 2,5 kg smile.gif

Super! O atrodo toks diiidelis lotuliukas.gif Geras darbas, mano nuomone.

Parodysiu jusu teismui ir savo "sedevrus" lotuliukas.gif
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IwonaBogd: 27 birželio 2012 - 19:18
QUOTE(IwonaBogd @ 2012 06 27, 19:10)

OHO kiek tortuku bigsmile.gif
Bet graziausias man pirmas, istikrujuman fainuolis thumbup.gif wub.gif wub.gif wub.gif
kiti grazus, bet kaskas man netaip, gal per margi unsure.gif
Gele grazi, bet spalva noretusi ryskesne, ir lapu neblizganciu
Bet cia tik mano nuomone, kuri gali nesutapti su kitu nuomone biggrin.gif
Atsakyti