Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(Mingailiux @ 2012 06 27, 14:35)
O tai pagrindas kokios spalvos? Turbus vis tiek pilkas, ania?

O su kuo tas protektorius padarytas? Ten kvardratukai/rombukai priklijuoti ar kazkaip isspausti?

baltas pagrindas smile.gif protektorius ant virsaus klijuotas.. kiekvienas rombiukas atskirai su vandeniu, o paskui viska daziau smile.gif
Atsakyti
Linette, nereikia tokių kraštutinumų ir taktiškas nutylėjimas nebūtinai yra veidmainiškumas, tiesiog kartais pastebėjau, kad ta kritika būna tokia...na nebūtina...Mielos kepėjėlės, visoms rekomenduoju perskaityti Dalia Carnegie knygą "Kaip įsigyti draugų ir daryti įtaką žmonėms"....pavadinimas neatspindi turinio, bet tai, ką sužinosite, tikrai pakeis jūsų požiūrį į tarpusavio bendravimą 4u.gif Ir man mano pirmieji tortai atrodė gana tobuli, nors iš dabartinio taško galėčiau pakritikuoti....nelygumai, pūslelės, negeometrija, nestatūs krašteliai...viskas su laiku, kuo daugiau darai, tuo daugiau atrandi, supranti, neverta kritikuoti, kas ir taip akivaizdu, bet yra bendros taisyklės (simetrija, asimetrija , disproporcija, besipjaunančios spalvos ir t.t.) ir kai matai, kad žmogus jų neišmano, tuomet verčiau nekritikuoti, o kuo mandagiau patarti.....MUMS VISOMS REIKIA PASKATINIMO, NES TIK TADA UŽGIMSTA NORAS STENGTIS 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Akvilyte, ratas vertas aplodismentų clap.gif clap.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JurateL.: 27 birželio 2012 - 14:01
QUOTE(akvilyte @ 2012 06 27, 13:12)

Kaip nuo masinos nuimtas lotuliukas.gif thumbup.gif wub.gif wub.gif

QUOTE(linette @ 2012 06 27, 13:19)

man tavo komentarai ir pastebejimai patinka bigsmile.gif thumbup.gif

QUOTE(akvilyte @ 2012 06 27, 13:32)
čia tortu giriesi ar tuo kad "žvaigždei" darei???  g.gif  tongue.gif 
2,7kg juodas miskas smile.gif

o kam ta mase valgyt???  dovanu popieriu irgi ismetat  tongue.gif as kai dazau ant virsaus, tai visada persp4ju zmones, kad geriau jau nevalgyt  rolleyes.gif  nesvarbu ar tai juoda, ruda ar raudona spalva  rolleyes.gif 
ant virsaus cia dazyta irnesakyk.gif

As irgi visada perspeju kad nevalgytu, nezinau kodel, bet man dazai nevalgomi atrodo doh.gif verysad.gif ipac riskiom spalvom kur dazyta mirksiukas.gif (nors istikruju jie skaitosi valgomi lotuliukas.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikiuxxx: 27 birželio 2012 - 14:15
QUOTE(akvilyte @ 2012 06 27, 14:32)
*2,7kg juodas miskas smile.gif
**o kam ta mase valgyt???  dovanu popieriu irgi ismetat  tongue.gif as kai dazau ant virsaus, tai visada persp4ju zmones, kad geriau jau nevalgyt  rolleyes.gif  nesvarbu ar tai juoda, ruda ar raudona spalva  rolleyes.gif 

* o atrodo toks galingas, nu labai fainas thumbup.gif
**tas tiesa, mano draugai pradzioje gedijosi palikineti, o dabar palieka, as ir visad taip sakau daryt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2012 06 27, 14:32)
čia tortu giriesi ar tuo kad "žvaigždei" darei???  g.gif  tongue.gif 

tortais aš nesigiriu, nes dar ne tokie, kad vertėtų girtis, tad matyt belieka tai, kad giriuosi dėl žvaigždės biggrin.gif

ačiū mergiotės, už drakoniuko pastebėjimą! bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(JurateL. @ 2012 06 27, 14:53)
MUMS VISOMS REIKIA PASKATINIMO, NES TIK TADA UŽGIMSTA NORAS STENGTIS 4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

drinks_cheers.gif thumbup.gif visiskai taip juk ir temoje dedam daznai ne tik pasidalinimui patirtimi, labai malonu kai suprantantys zmones pagiri. Aisku matom pacios tas klaidas, kartais ir nematom, bet net profem tikiu malonu kai pagiria nors pacios zino kad jau tobulai padaryta wub.gif
Atsakyti
QUOTE(JurateL. @ 2012 06 27, 13:53)
MUMS VISOMS REIKIA PASKATINIMO, NES TIK TADA UŽGIMSTA NORAS STENGTIS 4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif
Akvilyte, ratas vertas aplodismentų  clap.gif  clap.gif

graziai parasyta drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2012 06 27, 14:12)
bet tai kai panos varot  blink.gif  blink.gif  blink.gif  grazu žiūrėt  wub.gif
mano toks iš smagesnių  biggrin.gif

akvilyt,bene vyras mechaniku dirba????? laugh.gif o,pati matyt ragana busi hihihi.gif pamenu,su kokia sluota buvai atskridusi irnesakyk.gif
beprotiskai fantastiska karsta.gif
Atsakyti
QUOTE(JurateL. @ 2012 06 27, 12:42)

kokios fajnos kiaulytes thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif wub.gif

super! kaip tikras thumbup.gif
Atsakyti
JurateL. iš jūsų posto supratau du esminius dalykus

1. taktiškas nutylėjimas
2. paskatinimas , pagiriant

šitom dviem taisyklėm ateity ir stengsiuos vadovautis 4u.gif , nu bent manau , kad sugebėsiu tongue.gif , bet jei kada savo tortą įdėčiau , tai būčiau labai laiminga , jei kas ir sukritikuotų , nes tada man bent aišku , kad tortas buvo dėmesio vertas , kad kažkas jį pastebėjo smile.gif ir kad ne veltui dirbau , o pagyrų man reikia iš tų , kas tą tortą valgys smile.gif

ačiū merginos , kurios supratot , kad nebūtina kritika yra tik mano nuomonė , kuria tikrai nebandžiau nieko įžeist blush2.gif , gal tik savotiškai savo patarimą įbrukt ax.gif biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(linette @ 2012 06 27, 14:59)
JurateL. iš jūsų posto supratau du esminius dalykus

1. taktiškas nutylėjimas
2. paskatinimas , pagiriant

šitom dviem taisyklėm ateity ir stengsiuos vadovautis  4u.gif , nu bent manau , kad sugebėsiu  tongue.gif , bet jei kada savo tortą įdėčiau , tai būčiau labai laiminga , jei kas ir sukritikuotų , nes tada man bent aišku , kad tortas buvo dėmesio vertas , kad kažkas  jį pastebėjo  smile.gif  ir kad ne veltui dirbau , o pagyrų man reikia iš tų , kas tą tortą valgys  smile.gif
ačiū merginos , kurios supratot , kad nebūtina kritika yra tik mano nuomonė , kuria tikrai nebandžiau nieko įžeist  blush2.gif , gal tik savotiškai savo patarimą įbrukt  ax.gif  biggrin.gif

Trupučiuką pakoreguosiu mirksiukas.gif
3. patarimo davimas (ne kritika, bet pasidalinimas patirtimi matant, ką kitaip būtum darius konkrečiu atveju, kad pasiekti geresnį rezultatą)

Atsakyti
QUOTE(Mingailiux @ 2012 06 27, 14:07)
Nerodo, reiskia neverta demesio  lotuliukas.gif
nu jau,nu jau... per kitur radau kur paziureti tongue.gif

thumbup.gif sita irgi jau anksciau nuziurejus buvau biggrin.gif

QUOTE(ramune.v @ 2012 06 27, 14:15)
gi burna tai kaip budulio turetu likti  g.gif  biggrin.gif

na,pvz kai dariau torta-bata savo vyrui,tai is pradziu juoda mase nuemiau,o poto del idomumo su pasicepsejimu suvalgiau ja viena,niekuo neuzsigeriant biggrin.gif ir mano nuostabai,burna nei kiek nenusidaze smile.gif

QUOTE(linette @ 2012 06 27, 14:19)

bent jau mano tortus prasom kmomentuoti savam sitliuje biggrin.gif
Atsakyti