Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(simisimi84 @ 2012 06 27, 13:35)
tikrai gaunasi. pernai turėjau tik kelis atspalvius, o reikėjoalyvinės. ir į raudonus kruopelytę melsvos (žydra, nes tos tikros mėlynos neturėjau) ir gavosi alyvinė.

Tai vat turbut ir gavosi, kad su zydra. O as su grynai melyna maisiau. GAvosi purvina

QUOTE(JurateL. @ 2012 06 27, 13:41)
Mingailiux, jei nori sviesesnes spalvos rasant su dazais, reikia vadovautis ne akvareliniu dazu principu-skiedziu, o guaso principu- maisau su balta spalva, bet kurkas geriau - pasimaisyk kiausinio baltyma su cukraus pudra ir pasidarius tutele is kepimo rankoves celofano, bandyk ispausti uzrasa, taip, blogiausiu atveju, galesi nukrapstyti nepavykusi padziuvusi uzrasa ir pakartoti, nes rasant teptuku ui kaip dreba rankos ir jei dar igudziu dailiai rasant nera pakankamai, gali pagadinti tortuko estetini vaizda....zinau, nes turiu igudusia ranka, bet su teptuku visko buna, nes jaudulys savo padaro-alkunem tvirtai i stala juk neatsiremsi  mirksiukas.gif

Nu akurat bigsmile.gif Kai pakalbi su protingais zmonem, prasvieseja smegenine. Nu rimtai, gi galima su aisingu dazyt. Man snd. kazkokia nenormali diena. Nieks nesimasto. Jetu, labai aciu uz paprotinima aciuks.gif
O del skiedimo dazu taip ir itariau, kad cia jauciu reik baltos. Bet aij, geriau jauciu nusipirksiu violetine. Ranka nekyla baltos pirkt biggrin.gif

Labai aciu merginos, kad padejot issiaiskinti viska 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(simisimi84 @ 2012 06 27, 12:23)

Koks fainuolis wub.gif wub.gif wub.gif kad visi tavo superiniai tortukai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ramune.v @ 2012 06 27, 12:45)
O su  kuo pas jus prie parsiuku uzrasas drytas? labai graziai atrodo? blush2.gif

kaip ir rašiau-cukraus pudra ir kiaušionio baltymas (nepamiškit nuplauti kiaušinio su SODA !)
Atsakyti
QUOTE(JurateL. @ 2012 06 27, 12:42)
Kiauliška situacija ir mano kiaulės nugaravo  lotuliukas.gif

kokie fainuoliai raudonsikniai lotuliukas.gif

------
simisimi,kokios garbes apturejai biggrin.gif

-------
mingailiux,man nerodo tavo torto unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2012 06 27, 14:02)
mingailiux,man nerodo tavo torto  unsure.gif

Nugi turi rodyt g.gif
Nerodo, reiskia neverta demesio lotuliukas.gif
Atsakyti
bet tai kai panos varot blink.gif blink.gif blink.gif grazu žiūrėt wub.gif

mano toks iš smagesnių biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
gerulis bigsmile.gif o koks to gerio svoris?
tik va mastau kaip ji valgyt? gi burna tai kaip budulio turetu likti g.gif biggrin.gif
nu bet paziureet tai laaabai-darbas tobulas!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramune.v: 27 birželio 2012 - 13:18
]simisimi84 labai labai gražus tortas , nors ne ne tortas o drakonas biggrin.gif wub.gif wub.gif

akvilyte esu ir aš ratą kepus , bet tavo , kai pamačiau tai einu po pernykščiais lapais slėptis blush2.gif , nuostabus tavo tortas wub.gif wub.gif

labai atsiprašau , jei ką įžeidžiau ...kaip supratau šiam forume , net kelis kartus atsiprašius ir tik pastebėjimą parašius , jau baisi kiaula pasidarai tongue.gif , juk kiek moteriškių tiek ir nuomonių blush2.gif , gaila , kad supratau vistik geriausia būt veidmaine ir tik pagyras rašyt biggrin.gif

dar kart labai atsiprašau blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linette: 27 birželio 2012 - 13:23
QUOTE(linette @ 2012 06 27, 14:19)
labai atsiprašau , jei ką įžeidžiau ...kaip supratau šiam forume , net kelis kartus atsiprašius ir tik pastebėjimą parašius , jau baisi kiaula pasidarai  tongue.gif , juk kiek moteriškių tiek ir nuomonių  blush2.gif , gaila , kad  supratau vistik geriausia būt veidmaine ir tik padyras rašyt  biggrin.gif
dar kart labai atsiprašau  blush2.gif  4u.gif

nene, man kaip tik jusu komentarai duoda spalvos cia ir pamastymu kaip ka pataisyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2012 06 27, 14:12)
bet tai kai panos varot  blink.gif  blink.gif  blink.gif  grazu žiūrėt  wub.gif
mano toks iš smagesnių  biggrin.gif

Dzipine padanga su lietniakais thumbup.gif Geras. Man eiktu tokius tortus ismokt kepti. Butu i mano darbo tema biski (kai grysiu is dekreto) smile.gif
O kaip ta juoda spalva isgavot? Kiek ten dazu suejo? Ar buteliuko uzteko? Labai idomu, nes man su ta juoda tai irgi sudetingai. Kad gautusi juoda tai dazu turi idet tiek, kad jauciu visi dantys bus juodi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(simisimi84 @ 2012 06 27, 13:23)
bet dabar jau pasigirsiu.... 

čia tortu giriesi ar tuo kad "žvaigždei" darei??? g.gif tongue.gif

QUOTE(ramune.v @ 2012 06 27, 14:15)
gerulis  bigsmile.gif o koks to gerio svoris?

tik va mastau kaip ji valgyt? gi burna tai kaip budulio turetu likti  :

2,7kg juodas miskas smile.gif

o kam ta mase valgyt??? dovanu popieriu irgi ismetat tongue.gif as kai dazau ant virsaus, tai visada persp4ju zmones, kad geriau jau nevalgyt rolleyes.gif nesvarbu ar tai juoda, ruda ar raudona spalva rolleyes.gif

QUOTE(Mingailiux @ 2012 06 27, 14:25)
O kaip ta juoda spalva isgavot?

ant virsaus cia dazyta irnesakyk.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akvilyte: 27 birželio 2012 - 13:34
QUOTE(akvilyte @ 2012 06 27, 14:32)
ant virsaus cia dazyta irnesakyk.gif

O tai pagrindas kokios spalvos? Turbus vis tiek pilkas, ania?

O su kuo tas protektorius padarytas? Ten kvardratukai/rombukai priklijuoti ar kazkaip isspausti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mingailiux: 27 birželio 2012 - 13:37