Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Parsiukai kad faini wub.gif
Atsakyti
QUOTE(pasta222 @ 2012 06 26, 15:59)

kokie grazus visi tortukai, ipac krikstinu mergaitei patiko wub.gif wub.gif wub.gif
turiu as irgi arkliuku isauda, bet tai , nesugalvoju kur man ji panauduoti blush2.gif
O sirdutes irgi noretusi daugiau ikisti i torta biggrin.gif

QUOTE(ramune.v @ 2012 06 26, 16:13)

man tavo suris superinis thumbup.gif wub.gif , o spalva nereali, cia tik viena geltona sp. nauduojai, su nieko nemaisiai?
O su miekiuku, ta neriskia zolyte, nuostabus, labai patiko wub.gif

QUOTE(Mingailiux @ 2012 06 27, 10:56)

FANTASTISKAS tortukas, o spalvu derinis wub.gif wub.gif wub.gif

QUOTE(JurateL. @ 2012 06 27, 11:42)
Kiauliška situacija ir mano kiaulės nugaravo  lotuliukas.gif

Prisijokiau is tavo zodziu lotuliukas.gif
vakar maciau tavo parsiukus bigsmile.gif wub.gif wub.gif wub.gif (bet ir su zinute kaskas netvarkoje buvo biggrin.gif )
esu gerbeja tavo tortuku, reiktu i aukciona statyti tavo grozius wub.gif
Papildyta:
QUOTE(kirbe @ 2012 06 25, 14:02)

Nuostabus visi tortukai, ipac vestuviu, su aguonom wub.gif wub.gif wub.gif
tik su lakunu, man krikstinom keistai ziurisi biggrin.gif

QUOTE(p Raganyte @ 2012 06 25, 18:09)

su pilim labai labai patiko wub.gif wub.gif wub.gif , puikus tortukai tavo, o dar ieskai kad kaskas tai krikstinu padarytu unsure.gif nors pati puikiai puosi bigsmile.gif

QUOTE(Nevute @ 2012 06 25, 21:21)

Irgi esu gerbeja tavo tortuku bigsmile.gif FANTASTISKI, ir spalvu deriniai puikus thumbup.gif wub.gif wub.gif wub.gif

QUOTE(Auksiuke @ 2012 06 25, 21:59)

Labai patiko zalias su taskiukais, paprastas, bet grazus wub.gif wub.gif wub.gif

Papildyta:
QUOTE(smailyttte @ 2012 06 26, 11:23)

BARBE nuostabi, labai grazi suknele wub.gif wub.gif wub.gif lengvas papuosimo budas thumbup.gif nes uzdeti visa sijona iskart, tai man siaubas kaskoks doh.gif

QUOTE(astuftis @ 2012 06 26, 11:51)
Mano "Džiunglės", Kriaušinis-karamelinis, pastiliažas, 2,3kg

Labai labai grazus thumbup.gif spalvos super wub.gif

S.Z. kaip visad puikus, ipac tas darbinkas mielas wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Mingailiux @ 2012 06 27, 12:43)
aciuks.gif
*Rozes su rankom dariau. Iskocioji burbuliuka, paplonini ir klijuoji ziedlapius. Nzn kaip reik daryt, gi nemoku  blush2.gif
**O del dengimo nelygumu, gal man storiau mase kociot, kol isivaziuosiu ir ismoksiu. Man vietom net pertepimai sviecia. Gal del to ir neissilygina normaliai  g.gif
***o tu manai as kitaip dariau? Butent taip. Ir gaunas murzina ruda. Nu blyn, paprastus dazus galiu sumaisyt belekokkia spalva, nu tie maistiniai... nesusisneku su jais. Paprasciau jauciu gatava violetine pirkt

*aisku, nu reiks man ir bandyt - gal kas gausis smile.gif
**del mases storumo-taip jei storiau, maziau svies ir bus tikrai lygiau, bet...ar skaniau? smile.gif dar kitas var. gal per mazai islyginat?bandykit du sluoksniukus sviestinio plonai (viena imaisant trupinuku sviesiu, tada saldituvan ir kita jau be trupiniu).
***jojo man ir murzina pilksvai/ruda gaudavosi doh.gif uzpikau ir nupirkau electric purple biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramune.v: 27 birželio 2012 - 12:23
senokai kažką berodžiau smile.gif bet dabar jau pasigirsiu.... bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif

šis tortukas buvo skirtas Egidijaus Dragūno (na, Sel'as tas) sūnui!!!

kriaušinis-karamelinis, pastilažas, 4 kg
user posted image

kurį laiką nebuvau užsukusi, tai net visko neperskaičiau kiek praleidau, daugelis tortukų labai labai gražūs 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo simisimi84: 27 birželio 2012 - 12:23
QUOTE(erikiuxxx @ 2012 06 27, 13:19)
man tavo suris superinis thumbup.gif  wub.gif , o spalva nereali, cia tik viena geltona sp. nauduojai, su nieko nemaisiai?
O su miekiuku, ta neriskia zolyte, nuostabus, labai patiko wub.gif

aciu, neturiu as daug dazu tik tas 4 pagrindines, juoda, rozine ir violetine biggrin.gif tai sukuosi biggrin.gif
jo ten ta viena geltona, kur sviesiau -vos patepta su geltonos kamstuku, kur pagrindine-2 lasai jos ir vos tepta su raudona (bet ir be jos buvo gerai biggrin.gif).
simisimi84 koks fainuolis thumbup.gif labai wub.gif
JurateL. superiniai parsiukai ir tortas valgomas thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramune.v: 27 birželio 2012 - 12:32
QUOTE(ramune.v @ 2012 06 27, 13:22)
**del mases storumo-taip jei storiau, maziau svies ir bus tikrai lygiau, bet...ar skaniau? smile.gif dar kitas var. gal per mazai islyginat?bandykit du sluoksniukus sviestinio plonai (viena imaisant trupinuku sviesiu, tada saldituvan ir kita jau be trupiniu).
***jojo man ir murzina pilksvai/ruda gaudavosi doh.gif uzpikau ir nupirkau electric purple biggrin.gif

Arba reik lygint su spec irankiu (kurio neturiu, o su rankom nesilygina, neigudus turbut) arba tikrai, su trupinukai pabandyti. Kita torta isbandysiu butinai su trupiniais. Aciu uz patrima.
O del spalvos, reiskia ne vienai man nesigauna. Mhhhm... negi pirkaliot reiks visus atspalvius g.gif Taip tikejaus su keliom pagrindinem spalvom issiversti, bet ziuriu spalvu buteliuku zaibisku greiciu daugeja pas mane doh.gif

O del dazymo ant mases su teptuku niekas neatsaket. Niekas nebandet? Man reiks uz poros dienu uzrasyti teksta, o su trafaretu per didelis gaunasi, tai reiks ranka piesti. Ku daryt, kad nesilietu? Su grynais dazais paisyti? O jei nenoriu labai ryskios, grynos spalvos, kaip prislopinti ja. Pvz. elektrik pink, kad butu svelniai rozinis uzrasas? SU gryna spalva bus labai ryskiai ruzavas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mingailiux @ 2012 06 27, 13:31)
Arba reik lygint su spec irankiu

tikrai jis lb padeda drinks_cheers.gif kol jo neturejau(tos menteles) mano buvo labiau celiulitiniai rolleyes.gif smile.gif
Atsakyti
Arba reik lygint su spec irankiu (kurio neturiu, o su rankom nesilygina, neigudus turbut) arba tikrai, su trupinukai pabandyti. Kita torta isbandysiu butinai su trupiniais. Aciu uz patrima.
O del spalvos, reiskia ne vienai man nesigauna.  Mhhhm... negi pirkaliot reiks visus atspalvius  g.gif Taip tikejaus su keliom pagrindinem spalvom issiversti, bet ziuriu spalvu buteliuku zaibisku greiciu daugeja pas mane  doh.gif
O del dazymo ant mases su teptuku niekas neatsaket. Niekas nebandet? Man reiks uz poros dienu uzrasyti teksta, o su trafaretu per didelis gaunasi, tai reiks ranka piesti. Ku daryt, kad nesilietu? Su grynais dazais paisyti? O jei nenoriu labai ryskios, grynos spalvos, kaip prislopinti ja. Pvz. elektrik pink, kad butu svelniai rozinis uzrasas? SU gryna spalva bus labai ryskiai ruzavas  g.gif

tikrai gaunasi. pernai turėjau tik kelis atspalvius, o reikėjoalyvinės. ir į raudonus kruopelytę melsvos (žydra, nes tos tikros mėlynos neturėjau) ir gavosi alyvinė.
Atsakyti
O del spalvos, reiskia ne vienai man nesigauna.  Mhhhm... negi pirkaliot reiks visus atspalvius  g.gif Taip tikejaus su keliom pagrindinem spalvom issiversti, bet ziuriu spalvu buteliuku zaibisku greiciu daugeja pas mane  doh.gif
O del dazymo ant mases su teptuku niekas neatsaket. Niekas nebandet? Man reiks uz poros dienu uzrasyti teksta, o su trafaretu per didelis gaunasi, tai reiks ranka piesti. Ku daryt, kad nesilietu? Su grynais dazais paisyti? O jei nenoriu labai ryskios, grynos spalvos, kaip prislopinti ja. Pvz. elektrik pink, kad butu svelniai rozinis uzrasas? SU gryna spalva bus labai ryskiai ruzavas  g.gif

as spec irankio neturiu blush2.gif per mazai darau tortu kad reiktu ir to griozdo biggrin.gif tiek tedarant manau uztenka ir gerai islyginti o tada dengti salta dar nepraradusi formos rolleyes.gif
del spalvu maisymo tai gaunasi, na tik reik atidirbti ir aisku ne visi atspalviai, bet kartais is tu "kliurkinimu" tik laikas sugaistas ir dazais isgadinti-paprasciau ir pigiau nupirkti doh.gif
del dazymo gal kas labiau patyres patars as daziau tik meski tai skiedziau su spiritu 40proc blush2.gif vos vos na liejos tik kai ant teptuko daugiau dazo buvo, bet kai atidirbi tai maziau pamirkai ir gaunasi, su grynais dazais paprasciau, bet jie tirsti o ir pastelines nesigaus.
Atsakyti
Slibinukas wub.gif wub.gif wub.gif , o dar žvaigždei blink.gif

Mingailiux, jei nori sviesesnes spalvos rasant su dazais, reikia vadovautis ne akvareliniu dazu principu-skiedziu, o guaso principu- maisau su balta spalva, bet kurkas geriau - pasimaisyk kiausinio baltyma su cukraus pudra ir pasidarius tutele is kepimo rankoves celofano, bandyk ispausti uzrasa, taip, blogiausiu atveju, galesi nukrapstyti nepavykusi padziuvusi uzrasa ir pakartoti, nes rasant teptuku ui kaip dreba rankos ir jei dar igudziu dailiai rasant nera pakankamai, gali pagadinti tortuko estetini vaizda....zinau, nes turiu igudusia ranka, bet su teptuku visko buna, nes jaudulys savo padaro-alkunem tvirtai i stala juk neatsiremsi mirksiukas.gif
Atsakyti

nuvalykit masę nuo krakmolo likučių (jei jų bus, tai liesis užrašau ir piešiniai), masė turi būti įvari. mergit teptuką į dažus, perteklių nubraukite buteliuko kraštan ir rašykite. aš rašau tik taip.
Atsakyti
QUOTE(JurateL. @ 2012 06 27, 13:41)

O su kuo pas jus prie parsiuku uzrasas drytas? labai graziai atrodo? blush2.gif
Atsakyti