Aciu simsim. Kad nelygus tai ir paciai matos. Gal gyvai ne taip, bet jau fotkej su blicu tai viskas nusiblizgina, visi nelygumai. O rozem ir as esu patenkinta. Juk cia is viso pirmos mano gyvenime rozes. Niekada neisivaizdavau, kad galiu jas kada nors daryti ir padaryti
Merginos, turiu viena klausima. Ar imanoma sumaisyti violetine spalva is turimu kitu spalvu? Nu kiek bemaisiau (raudona+melyna, ruzava+melyna), be sansu isgauti grazia violetine. Man tie maistiniai dazai nepaklusta dazu maisymo desniams
. Sumaisai raudona su melyna, o gaunasi ruda. Nu is kur tokia spalva gali gautis? Dar privarai dazu, tada jau i violetine nesa, bet tamsi, murzina
Gal baltos spalvos reiktu. Bet kai mase balta kazkaip turetu atstoti balta spalva. Ar kas nors maisot dazus, pasakykit kaip gaunasi?
Dar vienas klausimas. Kaip uzrasyti su dazais ant mases. Bandziau ant sukieteusios (isdziuvusios) mases piesti teptuku. I gelinius dazus ilasinau lasiuka degtines. Liejasi viskas
Tai turbut su grynais dazais reikia piesti, kad nesilietu? O jei reikia sviesesnes spalvos?