Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(Mingailiux @ 2012 06 26, 15:33)
Merginos, patarkit... Darant 2 aukstu torta ar tinka persmeigti su tokiais mediniais iesmukais, kur nestori yra (vos storesni uz dantu krastukus). Net nzn kaip jie vadinasi. Kur darosi visokie sumustinukai/verinukai. Ar reikia ieskoti storesniu pagaliuku?

DARIAU triauksti,ir smeigiau siuos medinius iesmelius,nes siaudeliu neturejau ax.gif kuo puikiausiai atlaike 2 val kelione 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JurateL. @ 2012 06 27, 00:57)
Pasielgsiu kiauliškai, neišvardinsiu vardų, nes prisiminti niekaip man jų visų, bet ŠAUNUOLĖS....o ir kritikos viena kitai nepagailit, gal kartais ir be reikalo, nes mano akimis viskas ateina su laiku ir kad ir pastos222 širdelė man visai neužkliuvo, o pasirodė monumentaliai statiška, kaip ir priklauso meilei tokią dieną...žodžiu, standžios grietinėlės ir neprisvilusių biskvitų  mirksiukas.gif

moderatorė irmulia

dekui 4u.gif uz paguodziacius zodzius rolleyes.gif
pries atiduodan klijentui paskutine akimirka buvo ismeigta ir jie nieko nenorejo keisti...nors ir man kliuvo ta sirdele...bet kaip ir taip ir...

raima.ma is sito rinkinuko http://sal2.puslapia...s/Rinkinys2.JPG
Atsakyti
Sveikutes smile.gif
Nu tortuku grozis wub.gif SAUNUOLES!!!! 4u.gif

Merginos as su klausimu sakykit ar normaliai uzsidengs mase plikytos teslos tortas su mascarpone ir braskem kiek girdejau jis gan minkstas gaunasi g.gif
Darysiu sunelio gimtadieniui savo pirmaji dviauksti biggrin.gif galvoju i apacia deti kuri nors is sokoladiniu su vysniom o ant virsaus labai noriu to braskinio su mascarpone bet nesu tikra del dengimo mase unsure.gif Prasau patarkit kas ji dare 4u.gif
Atsakyti
Pasirodau ir as su savo bandymu padaryti rozytes. Nu bet kaip nesiseke snd., sakes. Tortas kreivas, kazkaip nelygiai uzsidenge, kalnai, pakalnes. Fui, kazkokia nevykus diena. Gerai, kad rozes buvo anksciau darytos (turbut geresne diena buvo, nes kaip pirmas blynas roziu daryme tai puse velnio manyciau)
user posted image

Cia pakopinta vienos forumietes torto modeliukas, tikiuosi nesupyks labai, bet drauge uzsimane butent tokio ir ne kitokio ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mingailiux @ 2012 06 27, 11:56)
Pasirodau ir as su savo bandymu padaryti rozytes. Nu bet kaip nesiseke snd., sakes. Tortas kreivas, kazkaip nelygiai uzsidenge, kalnai, pakalnes. Fui, kazkokia nevykus diena. Gerai, kad rozes buvo anksciau darytos (turbut geresne diena buvo, nes kaip pirmas blynas roziu daryme tai puse velnio manyciau)

Cia pakopinta vienos forumietes torto modeliukas, tikiuosi nesupyks labai, bet drauge uzsimane butent tokio ir ne kitokio  ax.gif

gal kiek nelygus, bet jau koks man gražus, juoda ar ruda su galtona vajej.. o rožės puikios, ką jau čia... 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo simisimi84: 27 birželio 2012 - 11:23
Aciu simsim. Kad nelygus tai ir paciai matos. Gal gyvai ne taip, bet jau fotkej su blicu tai viskas nusiblizgina, visi nelygumai. O rozem ir as esu patenkinta. Juk cia is viso pirmos mano gyvenime rozes. Niekada neisivaizdavau, kad galiu jas kada nors daryti ir padaryti thumbup.gif

Merginos, turiu viena klausima. Ar imanoma sumaisyti violetine spalva is turimu kitu spalvu? Nu kiek bemaisiau (raudona+melyna, ruzava+melyna), be sansu isgauti grazia violetine. Man tie maistiniai dazai nepaklusta dazu maisymo desniams doh.gif . Sumaisai raudona su melyna, o gaunasi ruda. Nu is kur tokia spalva gali gautis? Dar privarai dazu, tada jau i violetine nesa, bet tamsi, murzina doh.gif Gal baltos spalvos reiktu. Bet kai mase balta kazkaip turetu atstoti balta spalva. Ar kas nors maisot dazus, pasakykit kaip gaunasi?

Dar vienas klausimas. Kaip uzrasyti su dazais ant mases. Bandziau ant sukieteusios (isdziuvusios) mases piesti teptuku. I gelinius dazus ilasinau lasiuka degtines. Liejasi viskas doh.gif Tai turbut su grynais dazais reikia piesti, kad nesilietu? O jei reikia sviesesnes spalvos?
Atsakyti

Sutinku, kad rozes labai grazios. Ir pats tortukas grazus.
Atsakyti
Cia pakopinta vienos forumietes torto modeliukas, tikiuosi nesupyks labai, bet drauge uzsimane butent tokio ir ne kitokio  ax.gif

nu net aiktelejau, kaip man grazu tokie-superinis ner cia ko kabintis-mielas jis, o mieli gali tureti trukumu smile.gif rozes fantastiskos! su kuo daret? blush2.gif reik man baibokiukus ir geles mokytis daryt, bet noriu tokiu tortisku ne floristiniu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mingailiux @ 2012 06 27, 12:34)
Aciu simsim. Kad nelygus tai ir paciai matos. Gal gyvai ne taip, bet jau fotkej su blicu tai viskas nusiblizgina, visi nelygumai. O rozem ir as esu patenkinta. Juk cia is viso pirmos mano gyvenime rozes. Niekada neisivaizdavau, kad galiu jas kada nors daryti ir padaryti  thumbup.gif

Merginos, turiu viena klausima. Ar imanoma sumaisyti violetine spalva is turimu kitu spalvu? Nu kiek bemaisiau (raudona+melyna, ruzava+melyna), be sansu isgauti grazia violetine. Man tie maistiniai dazai nepaklusta dazu maisymo desniams  doh.gif . Sumaisai raudona su melyna, o gaunasi ruda. Nu is kur tokia spalva gali gautis? Dar privarai dazu, tada jau i violetine nesa, bet tamsi, murzina  doh.gif Gal baltos spalvos reiktu. Bet kai mase balta kazkaip turetu atstoti balta spalva. Ar kas nors maisot dazus, pasakykit kaip gaunasi?

Dar vienas klausimas. Kaip uzrasyti su dazais ant mases. Bandziau ant sukieteusios (isdziuvusios) mases piesti teptuku. I gelinius dazus ilasinau lasiuka degtines. Liejasi viskas  doh.gif Tai turbut su grynais dazais reikia piesti, kad nesilietu? O jei reikia sviesesnes spalvos?

imkit raudoną ir čiut čiut mėlynos, turėtų gautis violetinė
Atsakyti
Kiauliška situacija ir mano kiaulės nugaravo lotuliukas.gif

Koks gražus geltona tortukas, labai mielas spalvinis derinys ir gėlytės puikiai susuktos wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ramune.v @ 2012 06 27, 12:36)
nu net aiktelejau, kaip man grazu tokie-superinis ner cia ko kabintis-mielas jis, o mieli gali tureti trukumu smile.gif rozes fantastiskos! su kuo daret? blush2.gif reik man baibokiukus ir geles mokytis daryt, bet noriu tokiu tortisku ne floristiniu smile.gif

aciuks.gif
Rozes su rankom dariau. Iskocioji burbuliuka, paplonini ir klijuoji ziedlapius. Nzn kaip reik daryt, gi nemoku blush2.gif

O del dengimo nelygumu, gal man storiau mase kociot, kol isivaziuosiu ir ismoksiu. Man vietom net pertepimai sviecia. Gal del to ir neissilygina normaliai g.gif
Papildyta:
QUOTE(simisimi84 @ 2012 06 27, 12:39)
imkit raudoną ir čiut čiut mėlynos, turėtų gautis violetinė

o tu manai as kitaip dariau? Butent taip. Ir gaunas murzina ruda. Nu blyn, paprastus dazus galiu sumaisyt belekokkia spalva, nu tie maistiniai... nesusisneku su jais. Paprasciau jauciu gatava violetine pirkt
Atsakyti
puse velnio manyciau

lotuliukas.gif nu jo... puse velnio doh.gif kad man bent is 20to karto kazkas panasaus pavyktų doh.gif super rožės wub.gif wub.gif

QUOTE(JurateL. @ 2012 06 27, 12:42)

oooooooooooo koookie paršiukai wub.gif nerealiai thumbup.gif
Atsakyti