Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(smailyttte @ 2012 06 26, 12:23)

Si karteli as taip pat turiu ka parodyti, mano pirmoji barbe  smile.gif  tortas pagal kurmio kalnelio receptuka, dengta pastilazu 2,3kg

Labai grazus sijonukas, copy darau, gera ideja 4u.gif
Atsakyti
Sveikos kepejeles, ar galite pasidakint patirtimi, kaip padarote futbolo kamuoli? kaip tuos rombus graziai ir lygiai isdeliojat? is kur rombo forma gaunat?
Atsakyti
saules zuikuti-statybininkas superinis thumbup.gif
o pastos si karta vestuvinis -nepakartojamas wub.gif

Atsakyti
aciu 4u.gif
Atsakyti
Pasirodau ir aš ax.gif Snikersas, pastiliažas.
user posted image
Atsakyti
[quote=*Keila*,2012 06 23, 16:04]
Laba diena labai gražūs tortukai .Gal galit pasidalinti kokiu antgaliu darote tas rožytes ir koks tai kremas,Iš anksto dėkoju 4u.gif
Atsakyti
Dianaaa1215 tortas tikrai labai gražus ir įdomus smile.gif , tik nesuprantu kodėl ant dalies tortto rudas kantelis uždėtas o ant kitos dalies ne g.gif ax.gif

Smailyttte barbė abaldėna wub.gif biggrin.gif o sijonas tai išvis superinis wub.gif , net supavydėjau

*saules_zuikutis* gal aš ir pasikartosiu , bet kuo toliau tuo labiau tau sekas labai labai nuostabias visų lipdinukų veidukų išraiškas išlipdyt , pamatau ir juokas jama biggrin.gif šaunuolė visiška wub.gif wub.gif

Pasta 222 o man , labai atsiprašau blush2.gif , bet širdelė vestuvinio užkliuvo blush2.gif , viskas taip gražu - ir gėlytės ir tie paukštukai , bet širdutė man daug dailiau atrodytų vos vos nuo torto pakilus , o ne ant tų štakietų pakabinta blush2.gif

ramune.v mikiukas labai linksmuolis ir gražus , bet niekaip nesuvokiu , kaip galima užsiprašyt neryškios žolytės torte g.gif biggrin.gif , na nebent chemijos mažiau noris , bet tada tai norėčiau visai balto smile.gif ax.gif

viliuosi man tai patinka wub.gif , gražus tortukas , toks su nuotaika smile.gif , o kuo padarytas gėlės viduriukas ax.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linette: 26 birželio 2012 - 21:36
QUOTE(linette @ 2012 06 26, 22:24)
ramune.v mikiukas labai linksmuolis ir gražus , bet niekaip nesuvokiu , kaip galima užsiprašyt neryškios žolytės torte  g.gif  biggrin.gif , na nebent chemijos mažiau noris , bet tada tai norėčiau visai balto  smile.gif  ax.gif

aciu biggrin.gif joo tai cia del chemijos smile.gif del to mano siulymas ir buvo balta, bet...na arba zalsva-pasirinko zalsva smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramune.v: 26 birželio 2012 - 21:35
*saules_zuikutis* gal aš ir pasikartosiu , bet kuo toliau tuo labiau tau sekas labai labai nuostabias visų lipdinukų veidukų išraiškas išlipdyt , pamatau ir juokas jama  biggrin.gif  šaunuolė visiška  wub.gif  wub.gif

viliuosi ,man tai patinka  wub.gif , gražus tortukas , toks su nuotaika  smile.gif , o kuo padarytas gėlės viduriukas  ax.gif  smile.gif

aciu biggrin.gif

as tai sakyciau,kad viduriukas ispaustas per sieteli rolleyes.gif bet man idomiau butu kuo daryti tie kiti drugeliai,tokiu nematytu rastu? bigsmile.gif
Atsakyti
Pasielgsiu kiauliškai, neišvardinsiu vardų, nes prisiminti niekaip man jų visų, bet ŠAUNUOLĖS....o ir kritikos viena kitai nepagailit, gal kartais ir be reikalo, nes mano akimis viskas ateina su laiku ir kad ir pastos222 širdelė man visai neužkliuvo, o pasirodė monumentaliai statiška, kaip ir priklauso meilei tokią dieną...žodžiu, standžios grietinėlės ir neprisvilusių biskvitų mirksiukas.gif

Į kiaulišką temą, kiauliškas tortas: jogurtinis, grietinėlė, MMG, 2.5kg

! 
Dėl per didelio formato Jūsų nuotrauka yra pašalinta. Dėkite ne didesnes nei 600-640 pixelių nuotraukas .

moderatorė irmulia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 27 birželio 2012 - 05:25
QUOTE(pasta222 @ 2012 06 26, 16:59)
visu tortukai thumbup.gif visoms po 4u.gif
vestuvinis, iv. skoniu, pastilazas, purksta perlu, 9kg. doh.gif

labai gražūs Jūsų tortai. Vestuvinis ypač. Norėjau paklausti, gėlytes kokiom formelėm darėte? Gal galite įdėti nuotraukytę. Ačiū
Atsakyti
viliuosi man tai patinka  wub.gif , gražus tortukas , toks su nuotaika  smile.gif , o kuo padarytas gėlės viduriukas  ax.gif  smile.gif

QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2012 06 26, 22:49)
aciu  biggrin.gif

as tai sakyciau,kad viduriukas ispaustas per sieteli  rolleyes.gif  bet man idomiau butu kuo daryti tie kiti drugeliai,tokiu nematytu rastu?  bigsmile.gif

Ačiū už pastebėtą mano tortuką. Gėlytės viduriukas tikrai išspaustas su sieteliu. O drugeliai daryti su drugelių pjaustikliais iš tasty-fun.
Dar tuo pačiu ir aš prisidėsiu prie nuolatinių pagyrų kepėjoms visoms. Man tai kiek žiūriu visi tortai gražūs ir patinka. Aišku matosi, kur kuri kiek praktikos turi, bet kaip man pačiai dar tik ketvirtą tortą iš vis kepančiai ir puošiančiai, tai visų tortai be priekaištų, nes trūkumų aš tiesiog nepastebiu, o matau tik didelę meilę puošiant 4u.gif
Sėkmės visoms 4u.gif
Atsakyti