Merginos, patarkit... Darant 2 aukstu torta ar tinka persmeigti su tokiais mediniais iesmukais, kur nestori yra (vos storesni uz dantu krastukus). Net nzn kaip jie vadinasi. Kur darosi visokie sumustinukai/verinukai. Ar reikia ieskoti storesniu pagaliuku?
QUOTE(Mingailiux @ 2012 06 26, 15:33)
Merginos, patarkit... Darant 2 aukstu torta ar tinka persmeigti su tokiais mediniais iesmukais, kur nestori yra (vos storesni uz dantu krastukus). Net nzn kaip jie vadinasi. Kur darosi visokie sumustinukai/verinukai. Ar reikia ieskoti storesniu pagaliuku?
manau turetu tikti.as tai naudoju kokteilinius siaudelius .buna maximoj tokie storesni.juos lengva nukirpti jau i torta ismeigus
(p.s.aciu uz namu apgriozdinima )
vysninis karamelinis 2700gr
varskinis su persikais 2600gr
Nuosirdziai aciu visoms, malonu kai pavyksta padaryti kazka grazaus ir patinkancio kitiems
Saules zuikuti koks gerulis murininkas o man va reikia suneliui gimtadieniui sugalvoti kazka su lauzu malkomis tortuka toki.. bus 2 metukai jam o jis tik apie malkas, lauza degsim ir kaip malkas pjausim ir kaposim pastoviai kalba.. nezinau ka daryti, o daryti jau sia savaite..
Saules zuikuti koks gerulis murininkas o man va reikia suneliui gimtadieniui sugalvoti kazka su lauzu malkomis tortuka toki.. bus 2 metukai jam o jis tik apie malkas, lauza degsim ir kaip malkas pjausim ir kaposim pastoviai kalba.. nezinau ka daryti, o daryti jau sia savaite..
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2012 06 26, 15:41)
manau turetu tikti.as tai naudoju kokteilinius siaudelius .buna maximoj tokie storesni.juos lengva nukirpti jau i torta ismeigus
Pa mane ta kruva balkone apsigyveno, bet pas mane ne tike daug. Nervin. O dar kartono gabalai pas MV darbe. Neaisku ka ten parves. Dar vieta uzims
Tai as bandysiu tada su tais iesmukais. Gal neigrius. Turiu pakiuka, ner kur ju det, tai gal i tortus sukaisiosiu
QUOTE(smailyttte @ 2012 06 26, 10:23)
Si karteli as taip pat turiu ka parodyti, mano pirmoji barbe tortas pagal kurmio kalnelio receptuka, dengta pastilazu 2,3kg
pasakisko grozio barbe labai patiko
QUOTE(smailyttte @ 2012 06 26, 14:53)
o man va reikia suneliui gimtadieniui sugalvoti kazka su lauzu malkomis tortuka toki.. bus 2 metukai jam o jis tik apie malkas, lauza degsim ir kaip malkas pjausim ir kaposim pastoviai kalba.. nezinau ka daryti, o daryti jau sia savaite..
Visai neblogu idėjų tortukui su laužu CIA
QUOTE(pasta222 @ 2012 06 26, 16:59)
9kg.
oho,koks galingas!
Ne nu is kur tiek groziu net pakomentuoti visus bais sunku
Nepykit kitos, bet man labai aktualu barbes nes turbut greitu laiku vel teks ja daryt tai tik smailytttes barbe ir paminesiu - NEREALI nu laaaaabai, jums leidus copy tik nezinau kiek to grozio man pavyks padaryt
Kitu kepejeliu grazuoliai, su figurelem tai man labai labai, nes pati nedarau
*saules_zuikutis*, pasta222 (oho vestuvinio svoris ir l. grazus ), astuftis, Dianaaa1215, Lašiaaalis, Nevute, Auksiuke
Smaguma, kirbe, p Raganyte, niukse, *Keila*, Atize, (:Buziukas:), keno, Bijuna, Migle79, benomama - uch..... visom po balioncika, kad kepat ir rodot
prie to pacio Mano Mix 1,8kg (zole neryski, nes norejo taip )
Nepykit kitos, bet man labai aktualu barbes nes turbut greitu laiku vel teks ja daryt tai tik smailytttes barbe ir paminesiu - NEREALI nu laaaaabai, jums leidus copy tik nezinau kiek to grozio man pavyks padaryt
Kitu kepejeliu grazuoliai, su figurelem tai man labai labai, nes pati nedarau
*saules_zuikutis*, pasta222 (oho vestuvinio svoris ir l. grazus ), astuftis, Dianaaa1215, Lašiaaalis, Nevute, Auksiuke
Smaguma, kirbe, p Raganyte, niukse, *Keila*, Atize, (:Buziukas:), keno, Bijuna, Migle79, benomama - uch..... visom po balioncika, kad kepat ir rodot
prie to pacio Mano Mix 1,8kg (zole neryski, nes norejo taip )
QUOTE(akvilyte @ 2012 06 26, 13:12)
tikrai nesukietės... drąsiai galit dengti ta mase tortą
aciu uz atsakyma
QUOTE(erikiuxxx @ 2012 06 26, 13:16)
As nauduoju pastilaza dengimui, o kaip puosiau irmus tortukus, dejau burokeliu sulciu, iseina grazi spalva, jokio skonio papildomo nedave, maisiau tiesiai i pastilaza, tai truputi buvo sunkoka maisyti, dabr jej reiktu, bandyciu sultyse brinkinti zelatina, pries statant sildyti ja, deciau citrinos rugsteles, kad neprarastu spalvos...
aciu, kad pasidalinote, net nebuciau pagalvojusi, tikrai graziai atrodo reikes pagalvot ir apie pastiliaza, gal jau pats laikas ir ji isbandyti
Ramune, kaip taip gražiai padarai aplikaciją ant torto? ir dar dėl torto sūrio, kai susistovi suteptas tortas tada išpjovei torto gabalą, po to tepei sviestiniu kremu ir dengei? Kaip padarei tokias gražias sūrio duobutes?
QUOTE(Dianaaa1215 @ 2012 06 26, 19:16)
Ramune, kaip taip gražiai padarai aplikaciją ant torto? ir dar dėl torto sūrio, kai susistovi suteptas tortas tada išpjovei torto gabalą, po to tepei sviestiniu kremu ir dengei? Kaip padarei tokias gražias sūrio duobutes?
na cia ne visai aplikacija, nes cia piesta ant pastilazo, is anksto atsipjoviau "plokstelei" apskritima pagal torto diametra ir uzdeju piesinuka astriu peiliu perbraiziau (isispaude), tada perbraiziau dazais, nuspalvinau ir viskas tikrai labai patiko nes lengva ir graziai atrodo.
del surio: taip, pirma sutepiau susistovejo per nakti, apipjoviau virsu ir apacia, kad nebutu status krastai, aptepiau sviestiniu, pastovejo saldytuve vos, ispjoviau gabala, ta vidu sviestiniu, pastovejo, tada dengiau vidu (torto ir gabalo) sviesiu gelsvu (cia paprasta americolor geltona tik jos vos vos), padariau duobutes SU situo , tada visa likusi dengiau ir dariau duobutes vel su tuo paciu. Uzdejau maza gabaliuka ant didziojo vos patepus sviestiniu. Vynuogiu kekes prismeigiau dantu krapstukais, riesutus klijavau tirpintu pastilazu.