Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(Dianaaa1215 @ 2012 06 26, 08:10)
Maniškis, tėvai dovanos dukrai muzikantei 5,5 kg

wow, grazuolis 4u.gif
Atsakyti
Dianaaa koks fainas tortukas thumbup.gif

Si karteli as taip pat turiu ka parodyti, mano pirmoji barbe smile.gif tortas pagal kurmio kalnelio receptuka, dengta pastilazu 2,3kg

user posted image
Atsakyti
QUOTE(linette @ 2012 06 26, 09:10)
Auksiuke visi trys tortukai fainuoliai , bet su skrybėlium tai kažkaip labiausiai man patiko  wub.gif

aciuks.gif

QUOTE(Dianaaa1215 @ 2012 06 26, 09:10)
Maniškis, tėvai dovanos dukrai muzikantei 5,5 kg Rafaelo 68 cm ilgio, 46 cm pločio

nu nerealus...ainu ziures ieskot...

QUOTE(Lašiaaalis @ 2012 06 26, 09:43)
Nevute,ramune.v, Auksiuke
Visoms user posted image

aciuks.gif

QUOTE(smailyttte @ 2012 06 26, 12:23)
Si karteli as taip pat turiu ka parodyti, mano pirmoji barbe  smile.gif  tortas pagal kurmio kalnelio receptuka, dengta pastilazu 2,3kg

kokia gracinga !!!! super daili smile.gif
Atsakyti

Labai grazi, o ypac sijonas wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Mano "Džiunglės", Kriaušinis-karamelinis, pastiliažas, 2,3kg
user posted image
Atsakyti

koka grazi suknele bigsmile.gif

saldainiu mase su marshmelow nelabai tinka dengimui? dariau gelytes, tai jos iseina kietos, ta jei dengciau ant tortuko, kaip dengimo medziaga, irgi sukietetu g.gif kaip rasti ieiti: neturiu dazu masei, o dengimo mases noriu su spalva ir kad nebutu kieta, lengvai atpiauciau tortuka unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Dianaaa1215 @ 2012 06 26, 09:10)

labai fainas! super,kad nedarei eilines formos torto,o va toki thumbup.gif

oj kokia ryski grazuole thumbup.gif

QUOTE(astuftis @ 2012 06 26, 12:51)

liux thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimaa @ 2012 06 26, 13:01)

saldainiu mase su marshmelow nelabai tinka dengimui? dariau gelytes, tai jos iseina kietos, ta jei dengciau ant tortuko, kaip dengimo medziaga, irgi sukietetu g.gif kaip rasti ieiti: neturiu dazu masei, o dengimo mases noriu su spalva ir kad nebutu kieta, lengvai atpiauciau tortuka unsure.gif

tikrai nesukietės... drąsiai galit dengti ta mase tortą 4u.gif

fantastiskai darbuojatės mergaitėės mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2012 06 26, 13:03)

Labai ačiū aciuks.gif
Atsakyti

MERGAITES, grazus visu jusu tortukai, tiesiog superiniai wub.gif wub.gif wub.gif

QUOTE(mylimaa @ 2012 06 26, 12:01)

As nauduoju pastilaza dengimui, o kaip puosiau irmus tortukus, dejau burokeliu sulciu, iseina grazi spalva, jokio skonio papildomo nedave, maisiau tiesiai i pastilaza, tai truputi buvo sunkoka maisyti, dabr jej reiktu, bandyciu sultyse brinkinti zelatina, pries statant sildyti ja, deciau citrinos rugsteles, kad neprarastu spalvos.

cia mano tortukas dazytas su burokeliu sultimis,
o zalia isgauta sumaisius zidra su geltonu, (tada tik tokias spl. ir turejau) biggrin.gif

user posted image

ir cia vaza ir torto apacia su burokeliu sultimis dazyta
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikiuxxx: 26 birželio 2012 - 12:20
QUOTE(smailyttte @ 2012 06 26, 13:23)
Si karteli as taip pat turiu ka parodyti, mano pirmoji barbe  smile.gif  tortas pagal kurmio kalnelio receptuka, dengta pastilazu 2,3kg

Man asmeniškai nelabai patinka visokie baibokai, vaikiški tortai ir tortai-daiktai (na gal tik išskirtiniais atvejais, kai padaryta kruopščiai), bet čia gražiausia tortinė barbė, kokią tik esu mačius 4u.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti

! 
Neskaitantiems taisyklių dar kartą  kartoju - bet kokie skelbimai ( nesvarbu ar siūlote pagaminti,  ar ieškote kas pagamintų...)  yra DRAUDŽIAMI !
Atsakyti