Įkraunama...
Įkraunama...

Kai tėtis išvyksta ilgam....

QUOTE(Ariana&D @ 2012 06 23, 09:07)
Labas rytas, na orelis tikrai nedziugina, o as vepla, nakti miegojau su ne uzrakintom durim  lotuliukas.gif

Labas rytas 4u.gif rolleyes.gif jooo lauke š... doh.gif kaip norisi tos šilumos bet kiek girdėjau visa kita savaitė tokia nusimato unsure.gif Nu bet tu Ariana drąsuolė, aš prieš užmiegant visad dar einu pažiūrėti ar užsirakinus duris rolleyes.gif
Blyn laukia sunki diena, atsigeriu kavikės ir lėksiu maisto užsipirkt, nežinau ką čia pagaminti šiandien g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ariana&D @ 2012 06 23, 09:07)
Labas rytas, na orelis tikrai nedziugina, o as vepla, nakti miegojau su ne uzrakintom durim  lotuliukas.gif

Ne viena nakti taip esu ismiegojus doh.gif
Atsakyti
labas rytas 4u.gif

oras slykstus verysad.gif

o kas del duru B visad raso zinute patikrink ar duris uzsirakinai nes dar isnes lotuliukas.gif nu niekaip as ju neprisimenu, ir del to kalta bandiuga vos izengiu namo ta atakuoja buciniais ir apie kokias duris dar galiu galvoti doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Aha drasuole, ryte net durna pasidare, nes mes pirmam aukste,ir kai lauko duris atsidaro, koridori buna langai atidaryti,tai skersvejis ir kartais musu buto duris,jei neuzrakintos atsidaro pacios, va butu linksma.
Atsakyti
Sveikos, o aš šiandien pirmą kartą miegojau iki 11,30. Saldžiai ir nerūpestingai. Gal, kad vakar su draugelka šampės išgėrėm su ledais. Gauvau kvietimą išlėkt su nakvyne pasitūsyt, bet nėra noro jokio absoliučiai. Kaip nekenčiu to beprotiško ilgesio. Gal jei saulė šviestų būtų linksmiau? Kaip kovojant su šita beprotybe? Ar nebus taip, kad su laiku viskas tik stiprės? g.gif verysad.gif
Atsakyti
o as atvirksciai tavo vietoj kurnors lekciau, juk kai kazkur buni pasimirsti... bent jau man...
Man ilgu, kad jo nera, bet jau apsipratau, liudesys apima vakarais, kai vaikas miega, o as i lova einu viena verysad.gif
Atsakyti
Nu va, tvarkiau tvarkiau, dabar issimaudom visi ir pas uosviu Joniniu.
Reik pareiga atlikt blush2.gif

Del ilgesio vyru. Buna visaip, bet su laiku lengveja, priprantama. Aisku, uzeina momentai, kada labai vargsas jauties.
Atsakyti
Aš jau žinok tiek prisilaksčiau, kad man net bloga. Kokią savaitę kviekvieną dieną.
Iš tikrųjų bijau panas vienas palikt. Nes jų imtis negaliu.

Va įmesiu savo vaikų foto. Iš paskutinių atostogų, nes visada atvirom kortom žaidžiu biggrin.gif

user posted image

Vyresnioji per išleistuves. Mano pirmūnė ir pasididžiavimas. Labai graži buvo išleistuvių programa. Ir labai skaudėjo, kai per valsą su tėvais teko tūnot kampe, nes tėtuko nebuvo verysad.gif Tai ir šokt nebuvo su kuo.

user posted image

Mažoji superiniame Lenkijos dinozaurų parke.

user posted image

Čia iškasė panos dinozaurą.

user posted image

user posted image

Rododendruose.

Ech man šiandien visai prastai verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedre.vs @ 2012 06 23, 13:13)
Va įmesiu savo vaikų foto. Iš paskutinių atostogų, nes visada atvirom kortom žaidžiu biggrin.gif

Grazios, o dabar ir save prie ju biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
sveikos gyvanasles lotuliukas.gif as ir tokia verysad.gif ryt Jonines, vyro nebus, vaikai serga, pilnas saldytuvas gerybiu, bet sveciu nebus...ar dar reikia toliau rasyt, kaip susik....ai jauciuosi....
Atsakyti
QUOTE(sauluciukas77 @ 2012 06 23, 12:58)
sveikos gyvanasles  lotuliukas.gif  as ir tokia verysad.gif  ryt Jonines, vyro nebus, vaikai serga, pilnas saldytuvas gerybiu, bet  sveciu nebus...ar dar reikia toliau rasyt, kaip susik....ai jauciuosi....

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sauluciukas77 @ 2012 06 23, 13:58)
sveikos gyvanasles  lotuliukas.gif  as ir tokia verysad.gif  ryt Jonines, vyro nebus, vaikai serga, pilnas saldytuvas gerybiu, bet  sveciu nebus...ar dar reikia toliau rasyt, kaip susik....ai jauciuosi....

4u.gif 4u.gif

Giedrute, grazios mergaites wub.gif
Atsakyti