Įkraunama...
Įkraunama...

Daugintojai

QUOTE(Vi_zija @ 2012 11 06, 16:26)
SIAUBAS , PESKAIČIAU PLAUKAI PIESTU PASISTOJO, NEJAUGI ZMONEMS ANT TIEK RUPI TIK PINIGAS.... MANAU KAD VIESUMAS GALI KA NORS PAGELBETI TIEMS SUNIUKAMS, JUK YRA VISOKIOS ORGANIZACIJOS, REIKEJO PRIES 4 METUS KREIPTIS....

Deja... Lietuvoj šuo - šūdo vietoj...
Atsakyti
Jau minėjau-niekas nebūtų padėję ir dabar nepadėtų. Padėtų nebent telikas ir laidos, tai kol kas ta priemonė kurios pas mus baidomasi. Bet reiktų sudominti, kad parodyt, o tai irgi nėra paprasta
Atsakyti
SUTINKU, PARODYTU VIESAI PER TELIKA, BUTU SUNU "PARDAVYKLA "UŽDARYTA, KAIP SUPRATAU JIE DAR PARODOJE DALYVAUJA, REIŠKES SUNU MYLETOJAI TURETU JUOS PAZINOTI?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vi_zija: 06 lapkričio 2012 - 15:32
nu ir ką-pvz matai kas vyksta, bet jei tai nėra tiesioginis kankinimas, dzin jiems tavo nuomonė
Atsakyti
Tam, kad kažko rimtai imtis galėtum, reikia įrodymų. Kad būtų įrodymų, reikia žmonių liudijimų. Kad ir bus liudijimai, kad va - pirkau iš tavęs šuniuką, jis sirgo ir pan, va - augini netvarkingai ir pan. O kur įrodymai? O jie sakys - pirmą sykį tave matau, jokių šuniukų nepardaviau tau, įrodyk. O be dokumentų nieko neįrodysi. Ar pirkai pas juos, ar kur patvory radai. O į namus neįsileis ir viskas. Privati valda, be teismo orderio neįeisi.
Atsakyti
Nebent apsimest pirkejais, bet kas cia terliosis...
Atsakyti
tokios daugyklos išnyks tik tada, kai nebus paklausos.. o paklausa, žinant lietuvių ypatybes perkant šuniuką, bus visada... neturim mes nei gyvūnų auginimo kultūros , nei pirkimo.
Atsakyti
Tol,kol nesuvoks žmonės, kad šuo yra gyvas daiktas ir jį reikia rinktis atsakingiau nei televizorių (kurį lietuviai ilgai perka, nes reikia į visas specifikacijas įsigilint, o su šunimis, gi viskas daug paprasčiau doh.gif ), tol ir bus dauginami šunys tokiom sąlygom.
Atsakyti
QUOTE(simyte @ 2012 11 06, 17:01)
Tol,kol nesuvoks žmonės, kad šuo yra gyvas daiktas ir jį reikia rinktis atsakingiau nei televizorių (kurį lietuviai ilgai perka, nes reikia į visas specifikacijas įsigilint, o su šunimis, gi viskas daug paprasčiau  doh.gif  ), tol ir bus dauginami šunys tokiom sąlygom.

va, kad ne daiktas šuo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cererakennel @ 2012 11 06, 17:15)
va, kad ne daiktas šuo smile.gif

Teisiškai, tai daiktas - jį įsigyji, disponuoji ir t.t. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(simyte @ 2012 11 06, 17:24)
Teisiškai, tai daiktas - jį įsigyji, disponuoji ir t.t. smile.gif

tai labai vartotojiškas požiūris. Kai žmogus, įsigydamas gyvą padarą, galvos labiau apie savo pareigas, o ne teises, tuomet galbūt viskas pajudės geresne linkme.
Atsakyti
QUOTE(Cererakennel @ 2012 11 06, 17:37)
tai  labai vartotojiškas požiūris. Kai žmogus, įsigydamas gyvą padarą, galvos labiau apie savo pareigas, o ne teises, tuomet galbūt viskas pajudės geresne linkme.

Tarp teisių ir pareigų visada turi būti pusiausvyra. Problemos pas mus ir kyla dėl to, kad tie, kurie įsigyja, daugina.. galvoja tik apie teises.
Atsakyti