QUOTE(Balta.Eustoma @ 2012 09 10, 18:52)
Į šitą "daugintojo-veterinaro sąjungą" pažiūrėkit iš kitos pusės. Veterinaras turi ne "atsisakyti padėti gimdančiai kalei", o turi nesekti pasakų, kaip kalei yra būtina nors kartą gyvenime pajusti motinystės džiaugsmą. Taip, galbūt seniau juos taip mokė, bet dabar viskas yra pažengę į priekį, nauji tyrimai, metodai, pagrįstos teorijos, o seno kirpimo veterinarų mąstymas vis dar tame pačiame lygyje kaip ir prieš 30 - 40 metų.
Aš esu girdėjus tik nubaustą oficialų veislyną, kuris netik veisė, bet ir daugino. O daugintojai šiai dienai niekam nepriklauso, todėl ir daro ką nori. Skųsk kiek nori ir kam nori, niekam tas neįdomu.
Ko į seimą spalio 14 d. nesibalotiruoja kokie gyvūnų teisių gynėjai... Bent būtų už ką balsuoti...
Aš esu girdėjus tik nubaustą oficialų veislyną, kuris netik veisė, bet ir daugino. O daugintojai šiai dienai niekam nepriklauso, todėl ir daro ką nori. Skųsk kiek nori ir kam nori, niekam tas neįdomu.
Ko į seimą spalio 14 d. nesibalotiruoja kokie gyvūnų teisių gynėjai... Bent būtų už ką balsuoti...
Manau kad daugintojai mažiausia klauso tas pasakas apie " būtina nors kartą gyvenime pajusti motinystės džiaugsmą " , o daugino dėl pelno . O ir veterinarai tikriausia šioms pasakom netiki , bet irgi nori pasipelnyti ,jog supranta kad jeigu gimdymas komplikuos žmogus su savo kale ateis pas ji . Bet čia jau kalba apie sąžiningumą ir veterinaro kompetencija .Nors kartais ir nespėja pas profesionalą . .. Neseniai mano vyras turėjo padėti maltezo kalytei , nes veterinaras pasake normalus gimdymas iki 12v. , laukite . Ir šeimininke lauke iki 12 nakties o po to atbėgo verkdama pas mus . Mano vyras ne veterinaras , bet ne karta padėdavo mūsų kalytėms . O kas pasakė tai šeimininkai kad jos malteze , sverianti 1,5 kg labai troško būti mama? Patino šeimininkas ....