QUOTE(..seNse.. @ 2014 02 09, 20:12)
Ir tada elementarus dalykas, kai va taip išvardinat visokias mandras investicijas į tą šunį, kaip paprastam žmogui kyla klausimas - o velniam man tai, aš tenoriu konkrečios veislės šuns. Juk dauguma pirkėjų yra žmonės, ieškantys tam tikro veislės atstovo šeimai.
Visi tie postringavimai apie užsienius, investuotus eurus ir nevietinius tėvelius tik sudaro pasipūtusio, iš šuns darančio kažkokią parodų statulėlę veisėjo brangininko įvaizdį. Automatiškai žmogus skatinamas mokėti pinigus už kažkieno hobį - jūs lakstote po parodas, už jas mokate velniškus pinigus, padarote šuniukų taip tikėdamiesi, kad eilinis asmuo apmokės jūsų hobio išlaidas. Nu tai koks durnius mokės tokius pinigus. Šias investicijas gali suprasti tik tokie pat "pamišę" veislės ir parodų mylėtojai.
Daugintojai aprūpina šeimas, veisėjai - parodų entuziastus ir būsimus veisėjus.
Visi tie postringavimai apie užsienius, investuotus eurus ir nevietinius tėvelius tik sudaro pasipūtusio, iš šuns darančio kažkokią parodų statulėlę veisėjo brangininko įvaizdį. Automatiškai žmogus skatinamas mokėti pinigus už kažkieno hobį - jūs lakstote po parodas, už jas mokate velniškus pinigus, padarote šuniukų taip tikėdamiesi, kad eilinis asmuo apmokės jūsų hobio išlaidas. Nu tai koks durnius mokės tokius pinigus. Šias investicijas gali suprasti tik tokie pat "pamišę" veislės ir parodų mylėtojai.
Daugintojai aprūpina šeimas, veisėjai - parodų entuziastus ir būsimus veisėjus.
šitas jūsų postas pilnas prieštaravimų išskyriau tris pastraipas
visi šitie postringavimai apie parodas investicijas ir yra tai ką aš paryškinau jūsų pirmoje pastraipoje - tai yra indėlis į tam tikrą veislės atstovą. be tų išlaidų niekaip.
o paskutinis teiginys mane pribloškė... kuo daugintojai aprūpina šeimas?? tais pačiais veislės atstovais?
susidariau išvadą, kad norite tikro veislės atstovo, bet už dyką? kaip matote net ale veislinių be dokumentų už dyką nebūna