Įkraunama...
Įkraunama...

Daugintojai

QUOTE(Shirbake @ 2013 08 31, 17:36)
o jų LT yra ?  g.gif

Asmeniškai pažįstu bent du.

Dėl pilko/"mėlyno" mišrūno... Nu tokių būna nedažnai...
Atsakyti
Turbut, kad sis.. Nes kailis butent taip atrode
http://www.free-pet-...s/447328674.jpg

ar pas juos visada ausys stacios? Pas maniski lyg ir nestovejo.. Bet gal jau cia susipainiojau g.gif

as ne Lietuvoj gyvenu smile.gif Einu skaityti apie juos biggrin.gif

aciu!!! 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shalimar: 31 rugpjūčio 2013 - 16:45
QUOTE(Shalimar @ 2013 08 31, 17:44)
Turbut, kad sis.. Nes kailis butent taip atrode


Nuorodos nerodo.
Atsakyti
Geras, gyvai kažkaip niekada neesu LT jų užtikus. Bet gal tiesiog nepasisekė.
Man irgi nuorodos nerodo.
Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2013 08 31, 16:44)
Turbut, kad sis.. Nes kailis butent taip atrode


Yra dar pilkieji veimaraneriai, jų ausys plačios, didelės.

Atsakyti
QUOTE(Agnnyte @ 2013 08 31, 17:46)
Nuorodos nerodo.

Keista.. blue thai ridgeback
http://www.google.gr...519.XfNQMvw9xhM

pirmoj foto maziukai suniukai.
Nors tas gal veimaraneris buvo.. Na jei dar pamatysiu nepraleisiu nepaklausus biggrin.gif

Atsakyti
Va idedu dar ta foto jei nesimato. Ar cia tikrai tailando ridzbekai? Rauksleti snukuciai ir ausytes nulepusios.. Na aisku maziukai labai.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shalimar: 31 rugpjūčio 2013 - 20:40
QUOTE(Shalimar @ 2013 08 31, 21:40)
Va idedu dar ta foto jei nesimato. Ar cia tikrai tailando ridzbekai? Rauksleti snukuciai ir ausytes nulepusios.. Na aisku maziukai labai.

Ausys šuniukams atsistoja. Kai kuriems reikia pasistengti, kad atsistotų. Neaišku, kas tai per šuniukai - ar jie dokumentuoti, kokio amžiaus, ir ar tikrai tai TR.

Jei domina veislė, ieškokit veisėjų, augintojų. Konsultuokitės su jais, jie "apšvies" daugiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agnnyte: 31 rugpjūčio 2013 - 20:47
Tailando ridzbeku tikrai yra Lietuvoje wink.gif Ausys jiem stovi (jei patiem sunkiai, tai su pagalba pastatomos). Man irgi labai grazus sunyciai jie mirksiukas.gif
Atsakyti
https://fbcdn-sphoto...216432389_n.jpg vilnieciai turi
o cia latviu
user posted image
user posted image
Atsakyti
Lietuvos gyvūnų teisių apsauga/Animal Rights Protection Lithuania

Kasdien gauname po keletą pranešimų apie internete klestinčius šunų daugintojus, apie jų kankinamus gyvūnus siekiant pasipelnyti ir apgaudinėjamus žmones. Šis video buvo darytas pas vieną iš daugintojų, kuri pardavinėjo įvairių populiarių veislių šuniukus internetu. Šuniukai buvo sergantys, po kelių dienų nugaišo. Tokiomis sąlygomis - nuolat uždarytos garaže ankštuose narvuose gyveno juos vedusios kalytės ir likę neparduoti biglių veislės šuniukai.

Kviečiame suinteresuotus visuomenės narius antradienį ( gruodžio 17d.) 15 val. Vilniuje į susitikimą ir idėjų aptarimą siekiant užkirsti kelią gyvūnų daugintojų veiklai. Maloniai kviečiame registruotis info@gyvunuapsauga.lt, nurodant savo vardą ir telefono numerį. Užsiregistravusieji bus papildomai informuoti apie susitikimo vietą.

https://www.facebook...510812545692954
Atsakyti
Bet ir mūsų lietuvių menteliteto lygis žemiau 0. Perka iš daugintojų, lyg prieglaudose mažai šunų. kaip pasitiki tais daugintojais, kiti net atveža į sutartą vietą, net realiai pasirinkti negali, ir perka žmonės doh.gif . Draugai užsimanė westuko, apžiūrėjo skelbimus, paskambino ,man paklausė patarimo, kokį pirkt su dok. ar be. Kadangi aš pati tik už dok, tą jiems ir patariau, nurodžiau kelis veislynus kur turėjo mažylių. Tada jie, ai mums per brangu, susirado kažkur iš Kauno, pasižiūrėjo nuotraukoj, ale išsirinko ir negana to jiems parvežė kažkokia pažystama, kuriai privežė pardavėjas tą šuniuką. Man ir juokas ir pyktis ima. Dar jos paklausiau ar tu tikra, kad tai tas šuniukas kur nuotraukoj išsirinkot, juk jie visi balti, kaip tu juos atskirsi. Atsakymo į šį klausimą negavau verysad.gif .

Kadangi dabar kerpu šunelius, tad tenka pabendraut ir su klientais. Baisu doh.gif , ypač iš jorkistų. Ko tik nepriklausau. PVz. Preitą syk atsivedė 4 šuniukus, pardavėm po 800 lt. gerai pinigo užkalėm, man nustebus, kad palygint daug jorkiukė atsivedė, o jie sako, tai čia nepirmas sykis. Praeitą savaitė atvyko nauja klientė, sako, kaip pigiai aš ją nusipirkau už 300, vėliau ir patinuką dar pirksiu, galėsiu suleisti. Kita klientė pasakoja, kad pirko Kaune pas kažkokią moteriškę, po kelių dienų nustipo, tai iš nevilties nuvažiavo vėl pas tą pačią ir nusipirko kitą, rinktis neleido, tiesiog atnešė iš kito kambario šuniuką ir padavė, o jie labai patenkinti liko. Taip pat dauguma sako, kad žada sterlizuoti, bet pirmą syk reik suleisti ( tarybinių laikų paskalos). tada aš bandau aiškinti, kad tai ne tiesa, o jie na mes norim šuniukų. Ir visokių nesamonių išgirstu. Tai vat, kol pas mus nepasikeis mąstymas, tol ir bus tų daugintojų.
Atsakyti