Įkraunama...
Įkraunama...

Skiautiniai, skiautinukai, 6 tema

Gal ką domina?
Parduodu žurnalus apie skiautinių siuvimą. Kaina - po 2 lt. Vilnius. Rašykite až.

1. Lena's patchwork & applikationen 2010 04
2. Popular patchwork - 2007.12; 2008.01; 2009.10-12; 2010.01; 2010.03-5
3. Patchwork and quilting - 2009.11; 2010.01-04
4. Magic patchwork - 2010.02
Atsakyti
QUOTE(perle70 @ 2012 08 07, 11:46)
Mini Textilelt tikrai puikūs audinukai. Siunčiausi ir esu labai patenkinta ax.gif

o kur butu galima pamatyti audiniu pvz
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2012 08 09, 19:56)
o kur butu galima pamatyti audiniu pvz

cia
uzsakymai ten per FB,svetaines dar neturi kaip suprantu , bet labai operatyviai viska atsiuncia bigsmile.gif
Atsakyti
bigsmile.gif siusiu toki

skiautinukas
Atsakyti
QUOTE(mama_gulbe @ 2012 08 13, 23:46)

Labai grazus wub.gif Turbut bus ka veikt, jau ne vien kvadraciukai ir staciakampiai doh.gif thumbup.gif

As tai alpstu del sio, uzsisakiau medziagyciu, bet ar rankos nedrebes karpyt toki grozi doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gretchene @ 2012 08 14, 00:04)
Labai grazus wub.gif Turbut bus ka veikt, jau ne vien kvadraciukai ir staciakampiai doh.gif  thumbup.gif

As tai alpstu del sio, uzsisakiau medziagyciu, bet ar rankos nedrebes karpyt toki grozi doh.gif  biggrin.gif

wub.gif wub.gif oi koks smagus, kaip tik turiu visokiu smulkiu gyvuniuku, reiks gal ir man toki meistraut thumbup.gif tai gal nebus gaila medziagyciu del tokio grozio thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mama_gulbe @ 2012 08 13, 15:46)

wow wub.gif

QUOTE(gretchene @ 2012 08 13, 16:04)
Labai grazus wub.gif Turbut bus ka veikt, jau ne vien kvadraciukai ir staciakampiai doh.gif  thumbup.gif

As tai alpstu del sio, uzsisakiau medziagyciu, bet ar rankos nedrebes karpyt toki grozi doh.gif  biggrin.gif

Nu panos duodat thumbup.gif
Atsakyti
siuvejeles, sugalvojau pasisiut nediduka dekliuka, na, dydzio mazdaug kaip telefonui gal butu, gal net gali but kvadratinis, ne staciakampis. Gal kur nors tokia nedidele schemute "gatava" esat uzmaciusi kuri? labai sunku man susiruost, kai zinau, kad nuo pradziu turesiu sugalvot "modeliuka" ir dar sugebet apsiskaiciuot teisingai... biggrin.gif bandau pasilengvinti gyvenima, zodziu, buciau dekinga, jei kokiu smulkybiu nuorodele pasidalintumet smile.gif

mama gulbe, tamstai, man regism, neiveikiamu siuviniu ner smile.gif zavus jusu darbeliai, ir labai greit gimsta! tiesiog baltai pavydu daros...
Atsakyti
QUOTE(ziogelis2 @ 2012 08 14, 20:57)
Gal kur nors tokia nedidele schemute "gatava" esat uzmaciusi kuri?

Man sis dekliukas visai fainutis ax.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gretchene: 14 rugpjūčio 2012 - 21:13
QUOTE(gretchene @ 2012 08 14, 22:11)
Man sis dekliukas visai fainutis ax.gif  mirksiukas.gif

bigsmile.gif dekui! pasinaudosiu!

mergaites, o jus kai colius verciat cm, ar laikotes grieztai tu milimetru nuosimciu? juk kitaip gali nesutapt g.gif bet kaip atmatuoti 6,35 doh.gif beje, colis lygus 2,54cm, tai irgi taip sakant, aukstoji matematika doh.gif kas daryt? g.gif
Atsakyti
as tai is akies viska kerpu flirt.gif tik galutini siuvini pamatuoju, kad per daug nenukrypt hihihi.gif

o telefoniukui tai manau pagal savaji pasiziurek,koks dydis geriau tiktu smile.gif
Atsakyti
ziogeli2, aš visokių dėkliukų jau n+1 esu pasiuvusi ax.gif Tai mano patarimas - nenusismulkink, daug vargsi kampus taikydama mirksiukas.gif Va su tokiais paprasta ir gali bet kokiam dėkliuko dydžiui pritaikyti wink.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti