QUOTE(Ju.Ju @ 2012 06 17, 00:21)
Nugarele biski per marga (net man

) nebent, siuta is visai likuciu

Noretusi vitoj staciakampiu, kazko tai apvalesnio...
O priekis labai orginalus

Gal galima is arciau parodyti gelyte
Na ir aisku vidus

Saunuole
dekui, Ju. Ju. man margumas patinka vasara, o ypac kai nugarele ne tiek daug matosi nesiojant rankine. nors sutinku, gal galejau ir nemargint taip jau

tiesiog knietejo isbandyt ta motyva, ir sugalvojau naudot skirtingas skiauteles. is tikro tai pradedant karpyt gabalelius sunku nuspet, kaip jie galutinaim vaizde atrodys, uztai tiap ir gaunas. o perdaryt nemegstu

man rankines priekis irgi per margas atrodo
gelyte siuvau, nes norejau ismegint, kaip ten su tom aplikacijom

na, kadangi skiautiniuos esu visiska naujoke, tai man rupi ivairios technikos, o igudziai menki

issirinkau per sudetinga gelyte, manau, todel nesiryzau uzlankstinet krastelius, o siuvau zigzagu

kreivokai gavos, tiesa sakant, labai sunku man ten buvo

sugalvojau ta koteli su lapukais siut apatinej daly, ir kol nebuvo isiutas paminstinimas, kotas su ziedu graziai sutapo. o kai susiuvau visus sluoksnius, kotelis pasisilinko i viena sona

zodziu, netobulas terbiukas isejo

bet sitai vasarai man jo pakaks

gelytes is arciau nenufotkinau
QUOTE(mama_gulbe @ 2012 06 20, 22:41)
zavi terbyte, tokia nuotaikingai vasariska
dekui, mama gulbe.
mergaites, noriu klaust. as i terbele dejau magnetini uzsegima. toj atsiverciancioj daly jis laikosi tik uz pamusalo, ir jau nuo dazno segiojimo kampuciai prasitryne

ten is vidaus tokia metaline plokstele uzsitvirtina jis. galvoju, turejau det papildoma medziagele is blogos pamusalo puses, arne?

kazin kaip dabar pataisyt...pamusala ardyt butu per sudetinga, nes jis ne tik susiutas su rankine, bet dar ir krastai nusiuti siule

tikiuosi, sita vasra atlaikys terbele, o kitam kartui gal galit patart, kaip tai daroma?
Turtingas ne tas, kuris daug turi, o tas, kuriam nedaug reikia.