Įkraunama...
Įkraunama...

Jaunos mamytės

Sveikos mamytės. Turiu beveik 5 mėnesių dukrytę, vyras dirba, aš būnu namie, todėl kartais būna labai nuobodu ir norisi su kažkuo pabendrauti. Esu jauna, 20 metų man. Jei atsirastų panašaus amžiaus tiek mamyčių tiek leliukų, tai būtų smagu pasidalinti dienos vargeliais ir džiaugsmeliai, susipažinti ir pabendrauti. smile.gif)))
Atsakyti
Jungiuosi ir as 4u.gif turiu 4 metu berniuka ir 10 men mergyte.Esu ir pakankamai jauna mama man tik 23 ax.gif
Atsakyti
Sveikos mamytės smile.gif) Aš dar ne mamytė bet jau planuojam pirmą vaikutį rolleyes.gif
O esu irgi jauna 20 metų. Tikiuosi pagimdyt pirmą iki 22 metų blush2.gif
Atsakyti
Opaa drinks_cheers.gif Jau galvojau nesulauksiu draugijos unsure.gif Kaip sekasi auginti mažylius? smile.gif Gabriell, smagu, kad planuojate smile.gif) linkiu greičiau susilaukti !! 4u.gif
Atsakyti
Aiste
Ačiū 4u.gif
Bandom jau apie 4 5 mėnesius ir nieko... unsure.gif
Atsakyti
Gabriell_
Nesisielok, pavyks. rolleyes.gif Dažniausiai pavyksta, kai to labiausiai nesitiki. biggrin.gif
Atsakyti
Kaip nesitikėt jei noriu biggrin.gif bigsmile.gif Aišku nenorėčiau tai iškarto užkibtų biggrin.gif
Gal reikia nustot norėti lotuliukas.gif
Atsakyti
Va tame ir esmė žinok, kad labiausiai pavyksta tada, kai nenori ir nesitiki. lotuliukas.gif Tada pavyksta greitai, tikrai ne vienas toks atvejis yra biggrin.gif Man pačiazi taip buvo... ax.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Aiste

Tai jau tokį dalyką ne iš vieno girdėjau rolleyes.gif bet neina nenorėt ir nesitikėt biggrin.gif
Tokia aš jau esu nekantri bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikutė 4u.gif

Tai žinoma, kad sunku nesitikėt ir nelaukt, kai labai nori, bet kai labai nori tai ir sulauki, tik reik kantrybės turėti ax.gif

Ir čia ne vien apie mažylius šnekant galima šitą teoriją pritaikyt. mirksiukas.gif
Atsakyti
Na jo, pritariu drinks_cheers.gif
Atsakyti
Užvakar vyras į Vokietiją išvažiavo, tai baigiu išprotėt... doh.gif
Atsakyti