Įkraunama...
Įkraunama...

Saldainių medeliai 12 tema

Raaima, labai labai aciu 4u.gif ir ka as be interneto ir jusu daryciau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(eglute61 @ 2012 08 06, 11:47)
Taip pat noriu ir as pasirodyti su savo nauju zuikuciu kuris buvo darytas mazai mergytei, tikiuosi jai patiks  4u.gif

labai mielas zuikis smile.gif
Atsakyti
Rosebud1- Labai ačiū.

Štai mano naujas darbelis, su kuriuo sveikinome močiutę jubiliejaus proga.

Gausybės ragas wink.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eglute61: 09 rugpjūčio 2012 - 22:17
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Sveikos smile.gif Labai gražūs visų darbeliai smile.gif Norėčiau ir aš saviškius parodyti, tik niekaip nesuprantu kaip nuotraukas iš kompiuterio įkelti verysad.gif
Atsakyti
Pinigų medis pražydęs raudonai

user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ligitela @ 2012 08 14, 19:09)
Sveikos  smile.gif  Labai gražūs visų darbeliai smile.gif Norėčiau ir aš saviškius parodyti, tik niekaip nesuprantu kaip nuotraukas iš kompiuterio įkelti  verysad.gif

as keliu per radikal.ru
Atsakyti
QUOTE(Alacka @ 2012 08 14, 21:18)
as keliu per radikal.ru

O negalima kelti tiesiai iš kompiuterio, nes nieko man ten neišėjo, o dar rurų kalbos nemoku... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ligitela @ 2012 08 14, 23:49)
O negalima kelti tiesiai iš kompiuterio, nes nieko man ten neišėjo, o dar rurų kalbos nemoku...  blush2.gif

Deja,bet tiesiai is kompo negalima, galit tada bandyti per cia, tik pirma reiks prisiregistruoti spaudziant Join Fotki for FREE smile.gif
Atsakyti

Sveikos visos auksarankes, na ateinu su savo nauju darbeliu. Si karteli bandziau padaryti meskiuka... Aisku galejo buti geriau bet gavosi kas gavosi 4u.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(eglute61 @ 2012 08 15, 16:05)
Sveikos visos auksarankes, na ateinu su savo nauju darbeliu. Si karteli bandziau padaryti meskiuka... Aisku galejo buti geriau bet gavosi kas gavosi  4u.gif

Gražu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Raaima @ 2012 08 15, 09:28)
Deja,bet tiesiai is kompo negalima, galit tada bandyti per cia, tik pirma reiks prisiregistruoti spaudziant  Join Fotki for FREE  smile.gif

Labai ačiū smile.gif padėjot smile.gif

Na, o ta proga rodau savo pirmą darbelį smile.gif
user posted image
Būtų gerai išgirsti jūsų nuomones smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ligitela: 15 rugpjūčio 2012 - 19:59