Įkraunama...
Įkraunama...

Saldainių medeliai 12 tema

QUOTE(eglute61 @ 2012 07 25, 13:25)
štai dar keli mano darbeliai

Super, labai gražu thumbup.gif
Atsakyti
darbeliai verti ypatingo dėmesio thumbup.gif
Mergaitės, patarkit, kaip klijuot sladainius ir gėles ant butelio: karštais klijais?
Atsakyti
QUOTE(vaiduuse @ 2012 07 25, 17:41)
Mergaitės, patarkit, kaip klijuot sladainius ir gėles ant butelio: karštais klijais?

Na bent jau aš tai klijuoju karštais klijais.
Atsakyti
Superiniai visu darbai. Matosi kad vasara, progu ir svenciu daug smile.gif
Mano irgi keli darbai. Tema: Krikstynos smile.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
kaip jus darot sijinus lelems?
ir kaip klijuojat saldainius ant kamuolio, kad nelieka tarpeliu?
kaip beklijuoju vis tiek lieka... unsure.gif

o darbeliai visu labai grazus..... super
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bova: 26 liepos 2012 - 12:50
QUOTE(bova @ 2012 07 26, 12:49)
kaip jus darot sijinus lelems?
ir kaip klijuojat saldainius ant kamuolio, kad nelieka tarpeliu?
kaip beklijuoju vis tiek lieka... unsure.gif

o darbeliai visu labai grazus..... super

Barbems sijonukai gali buti daromi is putoplasto, poprieriaus, kitos kiek esu radus net naudoja montazines putas. As linkusi kad barbe po saldainiu suvalgymo tarnautu kaip zaislas, tad visus jos rubelius graziai supakuoju ir tvirtinu po sijonu, kad nuemus saldainini sijona turetu kuom parengti biggrin.gif Sijonas buna putoplastinis, ikisi barbe i ji ir tada jau imiesi jo puosimo smile.gif

O kokie kamuoliai? Ar turi omenyje kai daromi futbolo ar pan. kamuoliai, ar tiesiog medziai su saldainiu burbulais? g.gif g.gif Siaip stengiamasi saldainius klijuoti vienas prie kito, kad neliktu jokiu tarpeliu. Glaustai, tada ir medis graziau ziurisi ir pilnesnis buna ir gula graziau. Jei klausei apie kamuolius, tai jau ten kruopstumo reikia ir taikyt saldainius labai. Nesu darius, planuoju bet progos dar neatsirado nors noreciau ir as grazu kamuoli padaryt biggrin.gif
Atsakyti

Knielita- labai gražūs medeliai thumbup.gif

Taip pat ačiū visoms už pagyras 4u.gif Vakar visa diena vargau bepuošdama šampano butelį, tai štai rodausi su juo blush2.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(eglute61 @ 2012 07 27, 15:31)

Fantastika o ne darbeliai, aš apakusi, koks kruopštumas ir koks grožis first.gif first.gif first.gif
Atsakyti
QUOTE(ROMA'ntike @ 2012 07 28, 13:52)
Fantastika o ne darbeliai, aš apakusi, koks kruopštumas ir koks grožis first.gif  first.gif  first.gif

uoj ačiū labai už pagyras blush2.gif , stengiuosi darydama kiekvieną iš jų biggrin.gif
Atsakyti

Dar vienas šampano butelaitis 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Labai dailūs tie buteliai thumbup.gif
o čia mano vestuvinis medelis
user posted image
user posted image
Atsakyti
labai gražūs visų darbeliai thumbup.gif
Atsakyti