Agnutytea, man patinka pirmas ir ketvirtas darbai. Is pirmo butinai kada nors pasinaudosiu dekorui tuos vaisiukus, tikrai grazus. Pinigu medelio as dar nedariau, man tai nelabai idomi dovana
Antras darbelis, jeigu juau bosui, tai perkudas toks
trcias: man nepatinka nes saldainiu marmalyne, bet esu ir pati darius is 5 rusiu saldainiuku, nes taip norejo uzsakove, bet daugiau nelabai noriu marmaliu daryt.
Alacka tuos obuoliukus pirkau vienoj floristikos parduotuvėlėj Į vazonėlius aš taip pat pilu gipsą. Ačiū
Pelkių Monas dėkui na antras darbelis buvo skirtas penkiamečiui bosui o be to į puodelį didesnio ir nepadarysi, nes bus neproporcingas o trečiasis medelis buvo iš vienos rūšies saldainių, tik jų popierėliai skirtingi. Jis buvo skirtas mažai mergaitei sergančiai sunkia liga ir ją be galo pradžiugino margas ir saldus medelis, taigi man tokio įvertinimo visiškai pakako
Pelkių Monas dėkui na antras darbelis buvo skirtas penkiamečiui bosui o be to į puodelį didesnio ir nepadarysi, nes bus neproporcingas o trečiasis medelis buvo iš vienos rūšies saldainių, tik jų popierėliai skirtingi. Jis buvo skirtas mažai mergaitei sergančiai sunkia liga ir ją be galo pradžiugino margas ir saldus medelis, taigi man tokio įvertinimo visiškai pakako
tai ir yra svarbiausia
QUOTE(Alacka @ 2012 07 14, 13:31)
knielita, o mna neisiena taip priklijuoti saulegrazos pagrinda . Gal kazkanetaip darau, gal tu turi foto kas ir kaip ir po ko eina. As dariau paprastai saulegraza, klijavau bumbula kaip ir medeliui. tai tokia iseina virsuje gele.
Agnutytea, grazus medeliai,man net graziau kur vien su obuoliukais. O is kur tu tokiu obuoliuku gavai?
O ka jus i vazonelio vidu dedate? As tai gipsa pilu.
Agnutytea, grazus medeliai,man net graziau kur vien su obuoliukais. O is kur tu tokiu obuoliuku gavai?
O ka jus i vazonelio vidu dedate? As tai gipsa pilu.
Jei tik dar darysiu saulegza pafotografuosiu ja, siuo metu darbo eigos neturiu .
Naudok ta pati rutuliuka is putoplasto ar oazes kaip naudoji medziui, tik nupjauk ji is vienos ir is kitos puses beveik vienodai. Kad gautusi toks ale blynas tik zinomas storokas Tada ta blyna tvirtini ant sakos, pasvirusi reikia, nes saulegraza juk ziuri ne i dangu bet i mus zmones Is vienos puses blyno klijuoji ziedlapius, is kitos saldainius nors gali ziureti ji ir i dangu cia jau kaip musu fantazija leidzia
Oi kiek čia visokių grožybių atsirado, smagu
knielita labai dailiai atrodo medeliai su tais pasvirusiais kamienais o saulėgrąžos tai kas be ko super
pelkių Monas taip mat šilti ir mieli darbeliai
Agnutytea labai žavus obuoliukų medis, tik galutiniam variante tie pinigėliai visą vaizdą gadina (čia man taip)
knielita labai dailiai atrodo medeliai su tais pasvirusiais kamienais o saulėgrąžos tai kas be ko super
pelkių Monas taip mat šilti ir mieli darbeliai
Agnutytea labai žavus obuoliukų medis, tik galutiniam variante tie pinigėliai visą vaizdą gadina (čia man taip)
Jūsų teismui mano vestuviniai darbeliai
QUOTE(knielita @ 2012 07 12, 11:33)
Aciu,
Zmirzlina, o kuriam sandelyje tu perki jei nepaslaptis yra Nes mano megstamiausias skyreleis Sigutes floristika issikele is urmas visai Kitas toks neblogas irgi ruosias uzsidaryti, o is ten pagrinde pirkausi visko ko man reikia
Zmirzlina, o kuriam sandelyje tu perki jei nepaslaptis yra Nes mano megstamiausias skyreleis Sigutes floristika issikele is urmas visai Kitas toks neblogas irgi ruosias uzsidaryti, o is ten pagrinde pirkausi visko ko man reikia
daug metų ta pard. buvo priekyje vakarinėje galerijoje ir aš maniau, kad nebėra jų, kai neberadau bet paieškojau ir radau berods žalioje galerijoje, į pabaigą, labai neįprastoje vietoje, žodžiu, ėjau ir skaičiau užrašus, ir radau sekmadieniais nedirba bet man jie patys patys............
QUOTE(Fortun@ @ 2012 06 20, 16:41)
Gal kas galetu patarti kur Vilniuje didelis pasirinkimas storo popieriaus? Kaip sakiau radau ermitaze, bet spalvos gali tik 4...
Sveiki,
esu naujoke,kaip ir Jus
Siulau apsilankyt Florislikoj prie Seskines tutgelio t.y. uz aludes yra iejimas i kiema ir
laiptukais zemyn. "Pradinukui" ten nemazas pasirinkymas popieriaus ir daugybe kitu
prekiu .Zymiai pigiau negu Ermitaze
http://www.flor.lt/Apie-mus-689.html
Knielita, jūsų medeliai labai gražūs ananasas tai superinis
pelkių Monas, antras ir ketvirtas medeliai patiko
Agnutytea, pirmas ir paskutinis medeliai patiko
Raaima, jūsų darbeliai visi labai gražūs
pelkių Monas, antras ir ketvirtas medeliai patiko
Agnutytea, pirmas ir paskutinis medeliai patiko
Raaima, jūsų darbeliai visi labai gražūs
Sveikos auksarankės , norėčiau ir aš čia prisijungti su savo pomėgiu.
Štai keli paskutiniai mano darbai, lauksiu jūsų kritikos ir nuomonės
eglute61 koks mielas zuikutis