Įkraunama...
Įkraunama...

Saldainių medeliai 12 tema

QUOTE(viva 37 @ 2015 09 21, 00:02)
Sveikutes 4u.gif
Norėjau jūsų paklausti.I vazoneli  maišau cementa ir medelis gaunasi jau tooooks  sunkus doh.gif  doh.gif  doh.gif Ar ir Jūsų graziai yra sunkus? skaitineju kad kitos naudoja gipsą .gal jis lengvesnis?
tiesa,o jeigu dėčiau ta gėlių oazė į vazoneli?negriutu jis?
Ir paskutinis prašymas. Noriu daryti ferero rocher medeliai. Tik vat nesugalvoju kaip čia padaryti tą vadinama''sijoneli'" saldainiui?na ta prasme,tokia,kad Ale gelyte gautus g.gif
dekui

Nesu spec. medelių daryme, padariau tik vienintelį blush2.gif , tad galiu tik pakomentuoti savo pastebėjimus. Mano irgi buvo gana sunkus, dariau iš pradžių su cementų, bet privėliau klaidų ir vyras atėjo į pagalbą su rotbandu, skirtumas šiek tiek lengvesnis, bet kartu su saldainiais vos pakėliau doh.gif Su oaze nedaryčiau, 100 proc neišlaikys.
Atsakyti
QUOTE(kramtuke7 @ 2015 08 01, 22:32)

labai grazu 4u.gif
Atsakyti
As naudoju,tik cementa,sunkoka,bet jus ir saldainiu susidede nemazai ,tai jau geriau sunkesnis ir nevirsta,nei nugriutu.Oaze neatlaikys.
As gipso neesu naudojus,bet esu skaicius nemazai forumuose,tai buna skyla keramikiniai vazonai su juo
Atsakyti
QUOTE(vida/d @ 2015 09 21, 20:49)
As naudoju,tik cementa,sunkoka,bet jus ir saldainiu susidede nemazai ,tai jau geriau sunkesnis ir nevirsta,nei nugriutu.Oaze neatlaikys.
As gipso neesu naudojus,bet esu skaicius nemazai forumuose,tai buna skyla keramikiniai vazonai su juo

darau visada su gipsu. Kad neskiltų vazonai, į košę įmetu keletą žurnalo sugniaužytų lapų. Gipsui plečiantis, jis spaudžia popieriaus gniūžtes, vazonas neskyla.
Atsakyti
Labas 4u.gif

Nuostabiai grazus visu darbeliai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo viva 37: 23 rugsėjo 2015 - 15:36
QUOTE(viva 37 @ 2015 09 23, 15:10)
Labai reikia Jusu patarimo.

Viskas man čia gražiai derinasi, tik aišku drugelio reiktų arba geltonos (bet kiek matau pas jus nėra ax.gif ) arba raudonos spalvos, o kotas mano akim atrodo visai neplikas, kiek matau tai jis padažytas, o jei labai norėsite galite tiesiog apvynioti juostele arba iš apačios pridėti ar įsmeigti šakelių su uogom, pvz. šermukšnių.
Atsakyti
Labas 4u.gif
Vis ateinu paziurt kas ka naujo idejot.ale ziuriu tylu temutej. tai isdrisiu pasirodyt su savo kukliu medeliu.
user posted image
Papildyta:
Matyti tarpai tarp saldainiu. Ale niekaip labiau neisejo suspaust ju. Tai badziau daryt tokias ale gelytes I tuos tarpelius...ai,nu vienu zodziu mokytis,mokytis ir dar kart mokytis biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo viva 37: 25 rugsėjo 2015 - 14:09
user posted image Sveikos mergaites, kaip senai pas jus buvau, pasirodau ax.gif
Papildyta:
user posted image Dar vienas darbelis mirksiukas.gif
Papildyta:
user posted image smile.gif
Papildyta:
Papildyta:
Papildyta:
user posted image 4u.gif
Papildyta:
Papildyta:
user posted image ax.gif
Papildyta:
Papildyta:
user posted image blush2.gif
Atsakyti
Wooooooow blink.gif blink.gif blink.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif

Vajetus koks groooozis wub.gif wub.gif wub.gif
Prasau,gal galit ideti nuoroda kaip daryt tas rozytes????? labia labia prasau 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
OHO,kokie groziai jusu Pich ir kiek daug darbo ideta prie kiekvieno thumbup.gif wub.gif
Ar tu spalvotu roziu viduriukuose -saldainiai?
Atsakyti
Gimtadienio dovanele biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Sveikos, mergaites,
Aciu Jums uz ivertinima 4u.gif , malonu, kad patinka mano darbeliai smile.gif
Vida/d, jei antroje nuotraukoje, tai ten yra saldainiai tokie kaip kiausinukai mazi:-), o kituose nera 4u.gif
Vida37, atrasiau i pasta Jums 4u.gif
Kramtuke7, labai grazi saldi masinele,kazkas labai apsidziaugs thumbup.gif
Ir dar vienas is paskutiniu mano darbeliu blush2.gif
http://i791.photobuc....._142002 1.jpg
Atsakyti