Įkraunama...
Įkraunama...

Saldainių medeliai 12 tema

QUOTE(viktoshka @ 2014 12 11, 11:03)
vida tavo medeliai labai dailūs, nors ir viename stiliuje darytos, čia nesupyk, nes ties šiuo momentu norėjau pagirti , nes kiekviena vis gi turi savą nepakartojamą stilių  mirksiukas.gif

va todėl aš ir nemėgstu internetu užsakinėti, nes nepatikima labai... na bet jei kitos išeities nėra, tai nori nenori tenka rizikuoti.

Nepykstu,ko pykti.Tiesa sakant pati apie tai galvoju,bet man cia pas mus sudetinga rast kokiu graziu ,raitytu saku,nes man l.grazu,kai ne tiesus "kamienas" medelio.As vos randu parke tiesiu,lygiu pagaliuku sad.gif Nes pirkt nekyla ranka pagaliuka...
Man su visokiom gelem,kur viduryje saldainiai l.grazu,bet kazkaip ne labai sekasi draugaut su tokia geliu gamyba ...
Musu nedideliam mieste sunku kazko grazaus,originalaus rast.Organzos - keliu standartiniu spalvu,kazkokios "skystos",o sita kur pirkau standi,ne taip brizga ir svarbiausia spalva wub.gif gold -antique,tai pamaciau ir nekilo ranka maistyt su kazkokia kita panasia spalva is parduotuves smile.gif

Lauksim ir jusu Vitoshka darbeliu.Labai smagu,kad dalinates savo darbeliais..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vida/d: 11 gruodžio 2014 - 12:51
Nieko ipatingo,tiesiog pora panasiu Kaledoms smile.gif
user posted image user posted image
user posted image
Atsakyti
Na ir aš pasirodysiu. Irgi nieko ypatingo, kažkodėl man eglutes nelabai sekasi daryti, nesuprantu ar patirties trūksta ar fantazijos g.gif Šios pirmadienį dovanosime 2 mylimiausiom mokytojom.

user posted image

user posted image
Atsakyti
Vitoshka,man l.grazu.Nieko joms netruksta.As ir vakar pasibaigiau savo eglute su Ferrero rosher.Tiesa sakant i pabaiga bloga jau daresi nuo gabaliuku ir juosteles karpymo/klijavimo biggrin.gif
user posted image user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vida/d: 13 gruodžio 2014 - 14:59
QUOTE(vida/d @ 2014 12 13, 14:52)
Vitoshka,man l.grazu.Nieko joms netruksta.As ir vakar pasibaigiau savo eglute su Ferrero rosher.

Ačiū už palaikymą 4u.gif O tavo tai tiesiog WOW eglutė, o dabar suprantu kodėl prieš tai parašiai, kad tai bus nemaža inbesticija, labai prabangiai atrodo wub.gif
O vazoną kaip pavyko taip gražiai ir lygiai aptraukti? Ar sunku buvo?
Atsakyti
QUOTE(viktoshka @ 2014 12 13, 14:18)
Ačiū už palaikymą  4u.gif O tavo tai tiesiog WOW eglutė, o dabar suprantu kodėl prieš tai parašiai, kad tai bus nemaža inbesticija, labai prabangiai atrodo  wub.gif
O vazoną kaip pavyko taip gražiai ir lygiai aptraukti? Ar sunku buvo?

Aciu ir jums! Ant eglutes 24 Ferrero Rosher saldainiukai ir apie 2x1.5m organzos doh.gif dar ta blizgi raudona juostele,na taip ir gavos ne mazai smile.gif
Vazona lengvai apgaubiau.Kvadratini pasirodo daug lengviau,nes pries tai apvalius tik buvau darius su ta medziaga.
Siandien viena irgi dariau,tai visai neblogai apsigaube smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vida/d: 13 gruodžio 2014 - 18:48
Aisku,ne i tema,bet vistiek pasirodysiu,jei kam idomu.Dekoravau buteliuka ,ikeliau i sita tema
http://www.supermama...;#entry68097644
Atsakyti
QUOTE(vida/d @ 2014 12 13, 19:19)
Dekoravau buteliuka

Oho, kiek šedevrų wub.gif viskas dera, labai gražu, na tiesiog nepriekaištinga mano akim. O tuos piešinukus pati pieši ar čia nuotrauka (pvz. tas paskutinis kaledinis wub.gif )
Atsakyti
QUOTE(viktoshka @ 2014 12 13, 18:48)
Oho, kiek šedevrų  wub.gif viskas dera, labai gražu, na tiesiog nepriekaištinga mano akim. O tuos piešinukus pati pieši ar čia  nuotrauka (pvz. tas paskutinis kaledinis  wub.gif )

Nuotrauka-paveiksliukas,tik as pridailinu,paryskinu,dapiesiu savo biskuti smile.gif
Aciu labai,patiko man sia technika dekoruot buteliukus
Atsakyti
Ne medeliai,bet is saldainiu smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Laurencija81 @ 2013 06 11, 21:01)
Dramblys 4,4 kg

Gal galite išduoti paslaptį, iš ko drambliuko pagrindą padarėte? Nuostabus drambliukas thumbup.gif
Atsakyti
viktoshka eglutes labai grazios, o tavo vida/d labai prabangiai atrodanti bigsmile.gif ir labai patiko tavo saldainiu rinkinukai thumbup.gif atrodo kaip ant roguciu sudeta smile.gif
ikeliu dar savo saldumynu smile.gif

http://www.fotofabri...bum.edit-1.html
Atsakyti