QUOTE(viktoshka @ 2014 12 11, 11:03)
vida tavo medeliai labai dailūs, nors ir viename stiliuje darytos, čia nesupyk, nes ties šiuo momentu norėjau pagirti , nes kiekviena vis gi turi savą nepakartojamą stilių
va todėl aš ir nemėgstu internetu užsakinėti, nes nepatikima labai... na bet jei kitos išeities nėra, tai nori nenori tenka rizikuoti.
va todėl aš ir nemėgstu internetu užsakinėti, nes nepatikima labai... na bet jei kitos išeities nėra, tai nori nenori tenka rizikuoti.
Nepykstu,ko pykti.Tiesa sakant pati apie tai galvoju,bet man cia pas mus sudetinga rast kokiu graziu ,raitytu saku,nes man l.grazu,kai ne tiesus "kamienas" medelio.As vos randu parke tiesiu,lygiu pagaliuku Nes pirkt nekyla ranka pagaliuka...
Man su visokiom gelem,kur viduryje saldainiai l.grazu,bet kazkaip ne labai sekasi draugaut su tokia geliu gamyba ...
Musu nedideliam mieste sunku kazko grazaus,originalaus rast.Organzos - keliu standartiniu spalvu,kazkokios "skystos",o sita kur pirkau standi,ne taip brizga ir svarbiausia spalva gold -antique,tai pamaciau ir nekilo ranka maistyt su kazkokia kita panasia spalva is parduotuves
Lauksim ir jusu Vitoshka darbeliu.Labai smagu,kad dalinates savo darbeliais..