Įkraunama...
Įkraunama...

Saldainių medeliai 12 tema

Tema rami,tai as idesiu dar viena savo darbeli (tersiu tema biggrin.gif )
1100g "Kregdute" saldainiu ant virsaus .Dariau krikstynoms...
user posted image user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vida/d: 03 gruodžio 2014 - 18:32
na stai keletas ir mano saldziu kalediniu dovaneliu smile.gif

http://www.fotofabri...rget-album.html

vida/d medeliai labai grazus.
Atsakyti
QUOTE(vezliukas2 @ 2014 12 05, 11:07)

vida/d medeliai labai grazus.

Aciu smile.gif Jusu irgi labai grazus,Kaledom kvepia smile.gif
As dar retsykiais koki buteli nudekoruoju(i buteliu dekoravimo tema esu idejus) ar kitus darbelius.Turiu FB savo puslapiuka,bet kaip suprantu cia skelbt negalima nuorodos del reklamos smile.gif
p.s.mano avatare rozyte irgi mano darbelis smile.gif
Papildyta:
O jus kokius kitokius darbelius darot(dovaneles)?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vida/d: 05 gruodžio 2014 - 12:21
vezliukas2 gražios eglutes, pukuotis fainas thumbup.gif

o čia gal dirbtinės eglutės ar čia taip karkasas dekoruota? ir iš ko tas bumbulas padarytas, ar ten popierius ar medžiagytė?

vida/d na o tavo "kregždutė" wub.gif 4u.gif superinė, tikrai nepagalvočiau, kad jie taip gražiai atrodo. Aš irgi pripirkau jas, nes noriu uošvienei kažką sumąstyt, ji tik Kregždutę valgo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo viktoshka: 05 gruodžio 2014 - 12:31
vida/d gelyte superine smile.gif o kaip tokia padarote? as ir dekoruoju butelius, bet saldainemis ir gelytemis is krepinio popieriaus, dar barbes darau, saldainiu medelius.

viktoshka eglutes darytos ant karkaso, del bumbulo, tai ten didelis karoliukas( jei klausi kas ant zalios eglutes virsunes).
Atsakyti
QUOTE(vezliukas2 @ 2014 12 08, 14:49)
viktoshka eglutes darytos ant karkaso, del bumbulo, tai ten didelis karoliukas( jei klausi kas ant zalios eglutes virsunes).

ta viršūnė tai suprantamas dalykas... aš klausiau apie geltoną burbulą, kuris arčiausiai nuotraukoj ir labai panašus į POM-POMSa 4u.gif
Atsakyti
ai to smile.gif ten su organza darytas ant perpjauto burbulo.
Atsakyti
QUOTE(vezliukas2 @ 2014 12 08, 13:49)
vida/d gelyte superine smile.gif o kaip tokia padarote? as ir dekoruoju butelius, bet saldainemis ir gelytemis is krepinio popieriaus, dar barbes darau, saldainiu medelius.

Aciu visom uz pagyras smile.gif
Darau panasiu principu su krepiniu popieriumi
https://www.youtube....h?v=2hrbjkplf6I
Atsakyti
Dar vienas mano:
user posted image user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vida/d: 10 gruodžio 2014 - 00:50
as ir vel atkeliauju su savo eglutem smile.gif

vida/d kaip visada grazus medeliai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(vezliukas2 @ 2014 12 11, 10:15)
as ir vel atkeliauju su savo eglutem smile.gif

vida/d kaip visada grazus medeliai  bigsmile.gif

Oi,kokios fainuoles eglutes!!!!!!! wub.gif

Aciu wub.gif

As irgi jau kelios dienos eglute pradejus daryti,galvojau zmogui pagal uzsakyma ja atiduot,nes kazko labai kaledisko norejo,na bet gerokai ipusejus organzos pritrukau ,internetu pakartotinai pirkau,ir ka....veluoja pristatyt sad.gif ,todel kitoki medeli padariau,o kai gausiu organza,tada uzbaigsiu ir gal kazkas nupirks - Kaledos arteja,nes nemaza investicija bus i ta egle smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vida/d: 11 gruodžio 2014 - 11:35
na jau tikrai kvepia kalėdine nuotaika!!!
vezliukas superinės eglutės thumbup.gif
vida tavo medeliai labai dailūs, nors ir viename stiliuje darytos, čia nesupyk, nes ties šiuo momentu norėjau pagirti , nes kiekviena vis gi turi savą nepakartojamą stilių mirksiukas.gif
Aš pasirodysiu truputuką vėliau, nors 2 eglutės jau padarytos, tik reik prisiruošti deramai nufotografuoti...
Šiandien pripirkau drugelių, paukštyčių, juostelių visokių... tik dabar reik progų sulaukti, kad panaudoti bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(vida/d @ 2014 12 11, 11:34)
,internetu pakartotinai pirkau,ir ka....veluoja pristatyt sad.gif  ,todel kitoki medeli padariau,o kai gausiu organza,tada uzbaigsiu ir gal kazkas nupirks - Kaledos arteja,nes nemaza investicija bus i ta egle smile.gif

va todėl aš ir nemėgstu internetu užsakinėti, nes nepatikima labai... na bet jei kitos išeities nėra, tai nori nenori tenka rizikuoti.

Atsakyti