Na, pagaliau ir aš galiu pasirodyti su savo pirmuoju medeliu. Procese dalyvavo visa šeima, tad labai patiko visiems, o vyras griežtai pasakė, kad ir mums patiems tokio reikėtų
Įdedu pirmagimį
QUOTE(viktoshka @ 2014 11 24, 09:04)
Na, pagaliau ir aš galiu pasirodyti su savo pirmuoju medeliu. Procese dalyvavo visa šeima, tad labai patiko visiems, o vyras griežtai pasakė, kad ir mums patiems tokio reikėtų
Įdedu pirmagimį
]
Įdedu pirmagimį
]
labai grazus,net nepasakytum,kad pirmagimis
Papildyta:
ar tas vadinamas "sisalas" nezinau,kaip ji lietuviskai vadina,angliskai -sisal pas tave baltas ar naturalus,kreminis.Na,as pirkau internetu,tai rase baltas,bet kai atsiunte,tai toks su gelsvu atspalviu,tai idomu ar visi balti tokie buna,nes moteriai darysiu medeli ,imete man koki noretu ir ten baltas
QUOTE(vida/d @ 2014 11 24, 11:42)
labai grazus,net nepasakytum,kad pirmagimis
Papildyta:
ar tas vadinamas "sisalas" nezinau,kaip ji lietuviskai vadina,angliskai -sisal pas tave baltas ar naturalus,kreminis.Na,as pirkau internetu,tai rase baltas,bet kai atsiunte,tai toks su gelsvu atspalviu,tai idomu ar visi balti tokie buna,nes moteriai darysiu medeli ,imete man koki noretu ir ten baltas
Papildyta:
Ačiū už įvertinimą , šis medelis darytas beveik puse mėnesio...iš pradžių pasirodė kaip neįmanoma misija, bet pasirodo, kad tereikėjo tik nusipirkti karštų klijų pistoletą...
O plaušo (jei tu turi omenyje kur vazone ir kotas apsuktas) spalva yra kreminė/kūno spalvos, derinau prie saldainių ir vazono, bet nuotraukos kokybė turbūt prasta, neišryškėja spalvos...
QUOTE(viktoshka @ 2014 11 24, 10:50)
Ačiū už įvertinimą , šis medelis darytas beveik puse mėnesio...iš pradžių pasirodė kaip neįmanoma misija, bet pasirodo, kad tereikėjo tik nusipirkti karštų klijų pistoletą...
O plaušo (jei tu turi omenyje kur vazone ir kotas apsuktas) spalva yra kreminė/kūno spalvos, derinau prie saldainių ir vazono, bet nuotraukos kokybė turbūt prasta, neišryškėja spalvos...
As tai niekad nebandziau su lipnia juosta irgi bijau,tai klijai dar nepavede
Taip,pluosta omenyje turejau.Nuotraukos kokybe gera,viskas gerai matosi
Sekmes kituose bandymuose,arteja sventes,tai visai gerai dovana .
QUOTE(vida/d @ 2014 11 24, 18:50)
Sekmes kituose bandymuose,arteja sventes,tai visai gerai dovana .
Jo, šventės artėja, gera proga lavinti įgūdžius. Dabar galvoju eglutes ant butelio pabandyti
QUOTE(viktoshka @ 2014 12 01, 08:44)
Kažkaip niuroka, gal niekas jau nebedaro saldžių grožybių
Pas mane jau prasidėjo kalėdinė nuotaika. Rodau pirmąją eglutę, iškeliaus šiandien pas gydytoją. Tikiuosi patiks
Pas mane jau prasidėjo kalėdinė nuotaika. Rodau pirmąją eglutę, iškeliaus šiandien pas gydytoją. Tikiuosi patiks
Labai faina
As pora medeliu dariau ana sav.reiks ikelt
Rozes mano pacios darytos
QUOTE(viktoshka @ 2014 12 02, 19:50)
Vida/d rožės nuostabios O kas ten tokio įdomaus po jais? man panašu į tokį sluoksnį paminkštinimą kaip buitinę techniką apvinioja, kad dėžėse nesudaužyti, na nežinau kaip tiksliau apibūdinti. Ar klystu?
Dekui
Po rozemis pagrindas- balta organza keli "perliukai" ant jos priklijuoti