Įkraunama...
Įkraunama...

Saldainių medeliai 12 tema

Na, pagaliau ir aš galiu pasirodyti su savo pirmuoju medeliu. Procese dalyvavo visa šeima, tad labai patiko visiems, o vyras griežtai pasakė, kad ir mums patiems tokio reikėtų thumbup.gif
Įdedu pirmagimį ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(viktoshka @ 2014 11 24, 09:04)
Na, pagaliau ir aš galiu pasirodyti su savo pirmuoju medeliu.  Procese dalyvavo visa šeima, tad labai patiko visiems, o vyras griežtai pasakė, kad ir mums patiems tokio reikėtų  thumbup.gif
Įdedu pirmagimį  ax.gif
]

labai grazus,net nepasakytum,kad pirmagimis smile.gif
Papildyta:
ar tas vadinamas "sisalas" nezinau,kaip ji lietuviskai vadina,angliskai -sisal pas tave baltas ar naturalus,kreminis.Na,as pirkau internetu,tai rase baltas,bet kai atsiunte,tai toks su gelsvu atspalviu,tai idomu ar visi balti tokie buna,nes moteriai darysiu medeli ,imete man koki noretu ir ten baltas
Atsakyti
QUOTE(vida/d @ 2014 11 24, 11:42)
labai grazus,net nepasakytum,kad pirmagimis smile.gif
Papildyta:
ar tas vadinamas "sisalas" nezinau,kaip ji lietuviskai vadina,angliskai -sisal pas tave baltas ar naturalus,kreminis.Na,as pirkau internetu,tai rase baltas,bet kai atsiunte,tai toks su gelsvu atspalviu,tai idomu ar visi balti tokie buna,nes moteriai darysiu medeli ,imete man koki noretu ir ten baltas

Ačiū už įvertinimą 4u.gif , šis medelis darytas beveik puse mėnesio...iš pradžių pasirodė kaip neįmanoma misija, bet pasirodo, kad tereikėjo tik nusipirkti karštų klijų pistoletą...
O plaušo (jei tu turi omenyje kur vazone ir kotas apsuktas) spalva yra kreminė/kūno spalvos, derinau prie saldainių ir vazono, bet nuotraukos kokybė turbūt prasta, neišryškėja spalvos...
Atsakyti
QUOTE(viktoshka @ 2014 11 24, 10:50)
Ačiū už įvertinimą  4u.gif , šis medelis darytas beveik puse mėnesio...iš pradžių pasirodė kaip neįmanoma misija, bet pasirodo, kad tereikėjo tik nusipirkti karštų klijų pistoletą...
O plaušo (jei tu turi omenyje kur vazone ir kotas apsuktas) spalva yra kreminė/kūno spalvos, derinau prie saldainių ir vazono, bet nuotraukos kokybė turbūt prasta, neišryškėja spalvos...

As tai niekad nebandziau su lipnia juosta irgi bijau,tai klijai dar nepavede smile.gif
Taip,pluosta omenyje turejau.Nuotraukos kokybe gera,viskas gerai matosi smile.gif
Sekmes kituose bandymuose,arteja sventes,tai visai gerai dovana .
Atsakyti
QUOTE(vida/d @ 2014 11 24, 18:50)
Sekmes kituose bandymuose,arteja sventes,tai visai gerai dovana .

Jo, šventės artėja, gera proga lavinti įgūdžius. Dabar galvoju eglutes ant butelio pabandyti mirksiukas.gif
Atsakyti
Kažkaip niuroka, gal niekas jau nebedaro saldžių grožybių ax.gif
Pas mane jau prasidėjo kalėdinė nuotaika. Rodau pirmąją eglutę, iškeliaus šiandien pas gydytoją. Tikiuosi patiks blush2.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(viktoshka @ 2014 12 01, 08:44)
Kažkaip niuroka, gal niekas jau nebedaro saldžių grožybių  ax.gif
Pas mane jau prasidėjo kalėdinė nuotaika. Rodau pirmąją eglutę, iškeliaus šiandien pas gydytoją. Tikiuosi patiks  blush2.gif
user posted image

Labai faina 4u.gif
As pora medeliu dariau ana sav.reiks ikelt
Atsakyti
Ačiū, tik labai vargau su kūgeliu, niekaip nesigauna man lygu padaryti, dariau iš storesnio kartono, tiksliau iš dežutės nuo popieriaus, tai neina man susukti taip gražiai, nesilanksto kaip popierius ir galutiniame variante kreivoka eglute gaunasi doh.gif Kaip jus darote tą pagrindą?
Atsakyti
Rozes mano pacios darytos
user posted image
user posted image
Atsakyti
Vida/d rožės nuostabios wub.gif O kas ten tokio įdomaus po jais? man panašu į tokį sluoksnį paminkštinimą kaip buitinę techniką apvinioja, kad dėžėse nesudaužyti, na nežinau kaip tiksliau apibūdinti. Ar klystu? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo viktoshka: 02 gruodžio 2014 - 20:51
QUOTE(viktoshka @ 2014 12 02, 19:50)
Vida/d rožės nuostabios  wub.gif  O kas ten tokio įdomaus po jais? man panašu į tokį sluoksnį paminkštinimą kaip buitinę techniką apvinioja, kad dėžėse nesudaužyti, na nežinau kaip tiksliau apibūdinti. Ar klystu?  g.gif

Dekui smile.gif
Po rozemis pagrindas- balta organza smile.gif keli "perliukai" ant jos priklijuoti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vida/d: 02 gruodžio 2014 - 21:03
Na taip gi, o aš čia prigalvojau lotuliukas.gif , tiesiog naujokė dar, nežinau dar visokių gudrybių kas iš ko, bet va labai gerai, kad tokių forumų yra, daug naudingos informacijos ir patarimų radau thumbup.gif
Atsakyti