Įkraunama...
Įkraunama...

Saldainių medeliai 12 tema

Sveikos, merginos. Vis tyliai paskaitau šią temą, pasižiūriu kokių grožybių darot. Bandžiau ir aš saldainių medelius daryt, man atrodo visai nieko gavosi. Va dabar ruošiuosi sūnaus krikštynoms ir galvoju ant stalo padėti kelis saldainių medelius tik va dar niekaip nenusprendžiau ar daryti iš rudų saldainių t.y. capucino ar pupa, ar iš mėlynų, labiau linkus būčiau prie mėlynos ir baltos spalvos. Tik va mėlyno popieriukai saldainukai tik kregždutė, kuri man nelabai. Kokius dar žinot saldainius su mėlynos spalvos popieriuku. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Garbana84 @ 2014 03 16, 13:56)
Sveikos, merginos. Vis tyliai paskaitau šią temą, pasižiūriu kokių grožybių darot. Bandžiau ir aš saldainių medelius daryt, man atrodo visai nieko gavosi. Va dabar ruošiuosi sūnaus krikštynoms ir galvoju ant stalo padėti kelis saldainių medelius tik va dar niekaip nenusprendžiau ar daryti iš rudų saldainių t.y. capucino ar pupa, ar iš mėlynų, labiau linkus būčiau prie mėlynos ir baltos spalvos. Tik va mėlyno popieriukai saldainukai tik kregždutė, kuri man nelabai. Kokius dar žinot saldainius su mėlynos spalvos popieriuku.  g.gif

Saldainiai
"Rugiagėlė"
"Milk drop"
"Kolumbas"
"Sonata"
"Polonezas"
Yra ir daugiau mažiau žinomų smile.gif
Atsakyti
Mano sios savaites:
user posted image
Atsakyti
vida/d grazus buteliukas! (bet gal reikejo si darbeli ideti i kita tema-buteliu dekoravimas http://www.supermama...howtopic=756160 ) mirksiukas.gif
Atsakyti
Pas mane vel rozes... smile.gif user posted image
Atsakyti
QUOTE(Gera @ 2014 03 24, 09:26)
vida/d grazus buteliukas! (bet gal reikejo si darbeli ideti i kita tema-buteliu dekoravimas http://www.supermama...howtopic=756160mirksiukas.gif

Aciu,kazkaip kitu temu neieskojau smile.gif
Atsakyti
Skėtis su saldainiais user posted image user posted image
Atsakyti
Laivas su saldainiais ir vyno butelių. user posted image
Atsakyti
Kažkaip tylu čia.. g.gif Pas mane vel rozes smile.gif user posted image
Atsakyti
nuostabi barbė kaip ir dauguma čia esančių darbelių.
O cia mano pagaliau "isgimdyta" Barbe smile.gif

user posted image
[/quote]

Papildyta:
QUOTE(Araceli @ 2013 05 01, 18:55)
Aš bandžiau iš krepinio popieriaus ir saldainių daryti gėles. Nesigauna niekaip. Saldainė nesilaiko ant pagaliuko ir popierius nesusisuka. doh.gif

Priklijuok su karštais klijais - tik pirstu nenusidegink
Atsakyti
QUOTE(Araceli @ 2013 05 01, 18:55)
Aš bandžiau iš krepinio popieriaus ir saldainių daryti gėles. Nesigauna niekaip. Saldainė nesilaiko ant pagaliuko ir popierius nesusisuka. doh.gif

Saldainį aš visad priklijuoju su lipnia juosta biggrin.gif Man taip kažkaip patogiau.. o tada aplink žiedą formuoju. O dėl krepinio, jau merginos sakė - reikia storesnio smile.gif

Beje, kur Vilniuje perkat floristinį jį? Aš tik prie žalio tilto žinau kanceliarinių parduotuvę...
Atsakyti
QUOTE(Gera @ 2014 05 05, 18:59)
Kažkaip tylu čia..  g.gif  Pas mane vel rozes  smile.gif  user posted image

Sveiki, labai grazios puokstes jusu. gal galetumet ikelti nuoroda . kaip tokias rozytes padaryti. ax.gif
Atsakyti