Įkraunama...
Įkraunama...

Saldainių medeliai 12 tema

man irgi Geros labai grazi puokste.As dar neivaldzius geliu su saldainiais meno sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Gera @ 2014 02 06, 09:46)
Saldainiu puokste. user posted image

sveikos , man reikia patarimo del puokstes. Siandien padariau ale krokus ir vistiek teko juos sodinti i vazona, nes nesusitvarkiau su galais. Kaip padaryti, kad puokstes galas butu toks plonas kaip sioj foto? Nes man toks platus gaunas apacioj...Ta prasme, gele tvirtinu prie ilgo pagaliuko, ir poto kai suimu geles i puokste galas nelieka toks plonas kaip cia, o issisakoja. Tikiuosi supratot ka norejau pasakyt. Buciau dekinga uz konsultacija.
Atsakyti
mano valentiniskasuser posted image
Atsakyti
vida/d Ačiū! ax.gif
Lona ,geles galima tvirtinti nebutinai prie pagaliuko, pabandyk stora viela.
Atsakyti
Saldainių laivas user posted image
Atsakyti
Wow,Gera,super grazu,ypac drugelis originaliai isipaiso smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vida/d: 20 vasario 2014 - 11:52
Tikrai gražu ir puokštė taip pat thumbup.gif
Atsakyti
mano naujausias darbas(biski gal ne i tema) smile.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vida/d: 20 vasario 2014 - 18:42
vida/d , vedrynai Ačiū! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gera @ 2014 02 19, 13:02)
vida/d Ačiū!  ax.gif
Lona ,geles galima tvirtinti nebutinai prie pagaliuko, pabandyk stora viela.

Neturiu storos vielos...
Atsakyti
Va panos, mano pirmas saldainiu medis biggrin.gif Lb patiko daryt. Ir pagaliau Olandijoj atradau saldainius, nuo kuriu nenueisiu i bakrota biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lona: 23 vasario 2014 - 11:45
QUOTE(Lona @ 2014 02 23, 10:45)
Va panos, mano pirmas saldainiu medis biggrin.gif Lb patiko daryt. Ir pagaliau Olandijoj atradau saldainius, nuo kuriu nenueisiu i bakrota biggrin.gif

grazus !
O as pradejau daryti velykini medeli is mini sokoladiniu kiausiniu.Naudoju dantu krapstukus,bet kazko man si technika nepatinka,nes nepatikimai laikosi.tik pajudini ir ziurek ,koks nukrito.Galvosiu kitiems medelias ,jei bus norinciu kazka ,patobulint reiks,nes man labai grazu tokie medeliai,o kitaip nelabai priklijuosi,nes nesinori daug kliju deti . g.gif
Daug kas naudoja ir kitoms saldainems pvz Ferrero Rosher ar guminukams,visokiems,bet as pirma kart su jais darau.Idomu,kaip kitiems laikosi
Kai baigsiu pasirodysiu,nes pritruko kokiu 3 kiausineliu biggrin.gif
Papildyta:
o cia mano tas tortas ,kur buvau rasius smile.gif
user posted image
Papildyta:
P.S kazko nesigauna per ta radical.ru ikelti ,tai gal labai nepyks moderatores uz nuotrauku dydi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vida/d: 23 vasario 2014 - 12:40