man irgi Geros labai grazi puokste.As dar neivaldzius geliu su saldainiais meno
QUOTE(Gera @ 2014 02 06, 09:46)
sveikos , man reikia patarimo del puokstes. Siandien padariau ale krokus ir vistiek teko juos sodinti i vazona, nes nesusitvarkiau su galais. Kaip padaryti, kad puokstes galas butu toks plonas kaip sioj foto? Nes man toks platus gaunas apacioj...Ta prasme, gele tvirtinu prie ilgo pagaliuko, ir poto kai suimu geles i puokste galas nelieka toks plonas kaip cia, o issisakoja. Tikiuosi supratot ka norejau pasakyt. Buciau dekinga uz konsultacija.
mano valentiniskas
vida/d Ačiū!
Lona ,geles galima tvirtinti nebutinai prie pagaliuko, pabandyk stora viela.
Wow,Gera,super grazu,ypac drugelis originaliai isipaiso
Tikrai gražu ir puokštė taip pat
mano naujausias darbas(biski gal ne i tema)
vida/d , vedrynai Ačiū!
QUOTE(Gera @ 2014 02 19, 13:02)
vida/d Ačiū!
Neturiu storos vielos...
QUOTE(Lona @ 2014 02 23, 10:45)
Va panos, mano pirmas saldainiu medis Lb patiko daryt. Ir pagaliau Olandijoj atradau saldainius, nuo kuriu nenueisiu i bakrota
grazus !
O as pradejau daryti velykini medeli is mini sokoladiniu kiausiniu.Naudoju dantu krapstukus,bet kazko man si technika nepatinka,nes nepatikimai laikosi.tik pajudini ir ziurek ,koks nukrito.Galvosiu kitiems medelias ,jei bus norinciu kazka ,patobulint reiks,nes man labai grazu tokie medeliai,o kitaip nelabai priklijuosi,nes nesinori daug kliju deti .
Daug kas naudoja ir kitoms saldainems pvz Ferrero Rosher ar guminukams,visokiems,bet as pirma kart su jais darau.Idomu,kaip kitiems laikosi
Kai baigsiu pasirodysiu,nes pritruko kokiu 3 kiausineliu
Papildyta:
o cia mano tas tortas ,kur buvau rasius
Papildyta:
P.S kazko nesigauna per ta radical.ru ikelti ,tai gal labai nepyks moderatores uz nuotrauku dydi