QUOTE(Aushrita @ 2014 01 29, 00:07)
Pasidomekit kokiu hobiu ar pomegiu turi vaikinukas,gal krepsinis,futbolas,tai kamuoli koki galima padaryt virsuj is saldainiu,galu gale kokie saldainiai jam patinka
nestaip nelabai ka ir pribursit
aciu! Dar laiko turiu iki Valentino dienos
Tomiene,viskas gerai,as kazkaip nepagalvojau apie komercija
Tiesiog ikeldavau,nes i savo puslapiuka darbelius sukeliu ,tai greiciau,bet dabar laikysiuos taisykliu
mano vakar baigtas,labai identiskas viena jau rodziau,bet zmogus tokio pageidavo..Tiesa,kas susiduret...kazkoks keistas vazonas sito medzio pasitaike
nors jau kokia 15 medeliu dariau,vazonai skirtingi buvo ir nieko,na bet sitas.... Po vazonu visa nakti tiek dregmes prisikaupe ,o tada po piet atvaziavo pasiimti,tai iki pasiemimo dejau po vazonu serveletes ,kad dregme greiciau sugertu ir tos serveteles vis dregnos ,ir dregnos buvo
.Na,idomu,kaip jis paskui ten kai issinese,nes net ilgai i plevele nesupakavaau,o moteris ankciau atejo nei taremes,tai as dar buvau pakavimo procese,tai lauke
Gal isgaruos ta dregme ir sausa bus,bet ir saka medzio prisigere dregmes ir vazonas nuo cemento
va tas mano dvynys nr 2 (p.s. nemoku sumazint,nes is interneto keliu kokia yra,tai jei ka labai moderatores nebauskit
)