Kaip suprantu tai cia purskiamas aerozolis aukso spalvos,o pries tai ant butelio karstais klijais ismaliavota visaip.. ar klystu?
Tik klausimas,kur to aerozolio gaut,as tai nerandu niekur,man visai nieko butu ir kotus medziams nupurkst nes dabar su akriliniais dazais dazau
QUOTE(Aushrita @ 2014 01 23, 21:48)
Kaip suprantu tai cia purskiamas aerozolis aukso spalvos,o pries tai ant butelio karstais klijais ismaliavota visaip.. ar klystu?
Tik klausimas,kur to aerozolio gaut,as tai nerandu niekur,man visai nieko butu ir kotus medziams nupurkst nes dabar su akriliniais dazais dazau
Senukuose yra
QUOTE(Bites Rites @ 2014 01 24, 06:59)
Senukuose yra
Butent senukuose ir neradau,buvo tik kazkoks purskalas vakareliui,bet ten turbut tiesiog konfeti buvo
QUOTE(Ra Gi @ 2014 01 24, 10:37)
Kokia maždaug kaina išeina tokio medelio?
Jei ne pirmas medelis,t.y turimas pistoletas,klijai,tai kainuoja tik vazonelis (apie 5lt),ir saldainiai (sitie 10lt kainavo,ziurint kokiu norisi ir kokia kg kaina),plius papuosimai kokiu norisi. Dar dekoratyviniai lapeliai 3lt,drugelis 2lt,zodziu neskaiciuojant gipso ir klijavimo priemoniu man gavosi apie 20lt sitas medelis jei turima papuosimu namie tai tik vazonas ir saldainiai kainuoja
QUOTE(Ligičiukas @ 2014 01 23, 17:12)
aurute66 kokiais dazais jus dazete buteli? Labai grazus darbai.
Daziau su purskiamais dazais ,kurie skirti masinu ratlankiams dazyti(yra moki vezi,ermitaze....)kainuoja apie 10 lt.ir spalvu ivairiu.uztenka gana nemazam kiekiui nudaryti.
mano paskutinis
Vida/d,idomu is ko gelytes sukot,krepinio popieriaus? Gal aprasysit kaip jos taip susukamos,norisi pabandyti,jau anksciau maciau jusu medeli si ir,susizavejau tom rozem
QUOTE(Aushrita @ 2014 01 25, 00:05)
Vida/d,idomu is ko gelytes sukot,krepinio popieriaus? Gal aprasysit kaip jos taip susukamos,norisi pabandyti,jau anksciau maciau jusu medeli si ir,susizavejau tom rozem
Taip is krepinio popieriaus,o kaip sukau sunku nupasakoti:) Radau Youtube viena ruses video,dabar nerandu ,neissisaugojau .Cia pirmos mano darytos geles
Pabandysiu : atsikerpi kokiu 4-5 cm plocio juosta .Gal bus apie 40-50 cm(is akies dariau),tada taip lenkiant ta juosta per puse kelis kart suki viduriuka.Toliau suki ratu ta dviguba juosta vis mazdaug zodlapio plociu persukant juosta.Nu,nezinau ar supratai ka
P.s kas pamato ta nuotrauka,tai ne is karto pastebi,kad netikros,jei is toliau ziuri nuotrauka
QUOTE(vida/d @ 2014 01 25, 23:23)
Taip is krepinio popieriaus,o kaip sukau sunku nupasakoti:) Radau Youtube viena ruses video,dabar nerandu ,neissisaugojau .Cia pirmos mano darytos geles
Pabandysiu : atsikerpi kokiu 4-5 cm plocio juosta .Gal bus apie 40-50 cm(is akies dariau),tada taip lenkiant ta juosta per puse kelis kart suki viduriuka.Toliau suki ratu ta dviguba juosta vis mazdaug zodlapio plociu persukant juosta.Nu,nezinau ar supratai ka
P.s kas pamato ta nuotrauka,tai ne is karto pastebi,kad netikros,jei is toliau ziuri nuotrauka
Na,su video pagalba aisku butu lengviau.. o krepini popieriu koki reikia pirkti,ir kur rasti?
QUOTE(Aushrita @ 2014 01 24, 14:11)
Butent senukuose ir neradau,buvo tik kazkoks purskalas vakareliui,bet ten turbut tiesiog konfeti buvo
Prie paprastų dažų ieškok
QUOTE(Aushrita @ 2014 01 26, 00:18)
Na,su video pagalba aisku butu lengviau.. o krepini popieriu koki reikia pirkti,ir kur rasti?
As UK gyvenu,tai ir ne visur jo yra.Va esme sito video panasi,tik ,kad cia daro is viengubo,o as is dvigubo dariau,nes kaip ir rasiau placia juosta lenkiau dvigubai
http://www.youtube.c...h?v=9aD4ZYdjr9Y