Įkraunama...
Įkraunama...

Saldainių medeliai 12 tema

QUOTE(Jupu @ 2013 12 02, 10:33)
Sveikos darbstuolytes,

seniai buvau uzejus i tema, kokiu puikiu darbeliu prigaminot wub.gif

Merginos, patarkit. Reikia pagaminti vaira. Is ko pagrinda pasidaryti?  g.gif Nes is putu polistirolo bus sunku graziai lygiai ispjauti?  g.gif

sveika
būtent iš polistirolo ir pagaminau, greitas darbas iš 1 kg saldainių
http://s019.radikal....6f01dbe63f3.jpg
Atsakyti
QUOTE(zmirzlina @ 2013 12 02, 11:06)
sveika
būtent iš polistirolo ir pagaminau, greitas darbas iš 1 kg saldainių
http://s019.radikal....6f01dbe63f3.jpg

Super. O buna po viena laksta polistirolo pirkti? Nes vyras sako, kad ne, tik pakais g.gif Visad ispjaudavau is visokiu likuciu, o cia jau reiktu lygaus g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jupu @ 2013 12 02, 12:22)
Super. O buna po viena laksta polistirolo pirkti? Nes vyras sako, kad ne, tik pakais g.gif Visad ispjaudavau is visokiu likuciu, o cia jau reiktu lygaus g.gif

aš stengiuosi naudoti kai lieka iš supakuotų daiktų, o kai pasibaigia tas džiaugsmas, tai statybinių medžiagų parduotuvėje nusiperku luboms skirtas polistirolo plokštes. jos būna plonos, bet pakuotėje yra keli vnt, tai reikia susidėti tiek, kiek reikia storio. ypač tinkamas variantas saldainių tortų pagrindui.
kitas variantas, tai iš 2 sluoksnių kartono, o apsukti užapvalinimui paklotą, kuris naudojamas po laminuotom grindim.
gal aiškiai paaiškinau tongue.gif
daryk daryk visaip kaip ir pavyks
Atsakyti
QUOTE(zmirzlina @ 2013 12 02, 14:15)
aš stengiuosi naudoti kai lieka iš supakuotų daiktų, o kai pasibaigia tas džiaugsmas, tai statybinių medžiagų parduotuvėje nusiperku luboms skirtas polistirolo plokštes. jos būna plonos, bet pakuotėje yra keli vnt, tai reikia susidėti tiek, kiek reikia storio. ypač tinkamas variantas saldainių tortų pagrindui.
kitas variantas, tai iš 2 sluoksnių kartono, o apsukti užapvalinimui paklotą, kuris naudojamas po laminuotom grindim.
gal aiškiai paaiškinau tongue.gif
daryk daryk visaip kaip ir pavyks

Aciu uz patirties pasidalijima 4u.gif
Atsakyti
sveikos . mano pirmas bandymas sulipdyt saldainiu- geliu medi ax.gif user posted image
Atsakyti
QUOTE(3Zzz @ 2013 12 08, 11:14)
sveikos . mano  pirmas bandymas sulipdyt saldainiu- geliu medi ax.gif user posted image

Kaip pirmas bandymas tai tikrai vykęs smile.gif
Atsakyti
QUOTE(3Zzz @ 2013 12 08, 11:14)
sveikos . mano  pirmas bandymas sulipdyt saldainiu- geliu medi ax.gif ...

Gražu 4u.gif
Kaip tvirtinot pagaliuką vazonėlį? g.gif
Atsakyti
Sveikos, atsiprašau jei ne ten kreipiuosi 4u.gif

Gal kuri esate mačiusi puokštę iš mažų buteliukų 4u.gif esu kažkada kažkur mačiusi, bet keip neišsisaugai tai veliau ir neberandi 4u.gif
Atsakyti
raaima, milledi aciu
pagaliuka ''sugipsavau'' smile.gif
Atsakyti
Sveikos, mergaites, senai buvau pas jus smile.gif tiek graziu darbeliu pridaret, saunuoles 4u.gif ir as pas jus su keletu savo darbeliu smile.gif
user posted image[/IMG]
user posted image[/IMG]
user posted image[/IMG]
Atsakyti
Mūsų saldainių eglutės.. pirmi blynai smile.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Jupu @ 2013 12 02, 11:22)

Tikrai yra pirkti po viena lapa, tik tas lapas didogas...gal 1mx1m, bet galima pasideti ateiciai wink.gif o ju storiu irgi ivairiu yra, net ir 5 cm storio wink.gif reikia ieskoti prie statybiniu prekiu wink.gif
Atsakyti